משלוח עם הדואר הטורקי

משלוח עם הדואר הטורקי

שלום לכולם.
אחרי שנמאס לי לחכות המון לחבילות מסין העדפתי לשלם דמי משלוח ולהזמין מארה"ב. בליסט של מוצר כתוב שהוא ממוקם בארה"ב וישלח עם USPS FIRST CLASS
עם .
כשקיבלתי את הסיריאל אני רואה שמדובר בדואר טורקי,כרגע עוד מוקדם לראות כי ההזמנה היתה אתמול בלילה אז קשה לדעת אם זה נשלח מטורקיה או מארה"ב,לא ברור מדוע המוכר כותב משהו אחד ועושה משהו אחר,שילמתי על משלוח אמריקאי שאני מכיר ויודע שתוך 10-11 ימים המוצר אצלי-והמוכר עושה מה שמתחשק לו,האם הדואר הטורקי עובד טוב כמו האמריקאי?
תודה למשיבים.

תחנה 24 אינה עונה

כנראה שאף אחד חוץ ממני עדיין לא פגש בדואר הטורקי

liranmelzer

New member
לא מכיר את הדואר הטורקי אבל

מה שהמוכר הזה עשה במידה ועשה עובר כמובן על כללי איביי.
יכול להיות שזו טעות בתום לב, אז לא הייתי שופט מיד. בכל מקרה אם מה שהזמנת לא יגיע בטווח הזמן של הגדרת המשלוח, או שמה שתקבל לא עומד בסטנדרטים של משלוח מארה"ב שאתה מכיר (לא שאני יכול לחשוב על הבדלים), אז אתה יכול להתלונן לאיביי על ההטעייה הזו.
ושוב, לפני שאתה עושה זאת, כדאי לבדוק אם לא מדובר בטעות בתום לב ואם באמת נגרם לך נזק מהטעות.

מלכתחילה בחרתי במשלוח מארה"ב כי הוא יותר מהיר משמעותית.

גם שילמתי יותר כי נמאס לי לחכות למשלוחים מסין,חודש המתנה למשלוח מסין זה במקרה הטוב כי היו לי מוצרים שעברו את החודשיים המתנה. להערכתי זה בגלל
כל החרא המסריח הזה שנקרא דרופ שיפר,המוכר מעביר את ההזמנה למרכז הזמנות של איזה מחסן מכירות ושם המשלוח שלך גוסס במערכת,עד שהוא יוצא למשלוח יוצאת גם נשמת הקונה ואיביי לא נותנים אפשרות לקונים לסנן דרופ שיפרים
.
לאחרונה הזמנתי 2 פריטים מחנות סינית פרטית ברשת,2 ההזמנות נעשו בהפרש של שבועיים בין הראשונה לשניה ובשני המקרים המוצרים הגיעו אלי תוך עשרה ימים בדיוק מרגע התשלום,מדובר היה בדואר רשום מסין אבל לא אקספרס כך שאי אפשר בשום מצב להשוות זאת לדואר הרגיל מסין-שם אתה מתייבש עד שהמוצר מגיע אליך,איביי ארה"ב פתחו לקונים שלהם את ה......
עם הגלובל שיפינג שלהם שם הכל פריוריטי במחיר מטורף אז מה נשאר לעזאזל? אני מתגעגע לאיביי של שנת 2009-2011 ,אז לא היו מליוני דרופרים למיניהם כמו היום,אז מחיר המשלוח של הדואר האמריקאי היה סביר,אז גם לא היה לחץ בדואר כמו היום שכל ילדון בגן עושה הזמנות ברשת ורשות הדואר לא עומדת בלחץ,הורדתי למינימום את כמות הרכישות שלי באיביי שכבר מזמן הם לא מה שהיו פעם.
עד שמצאתי קונה שמצהיר שהוא שולח עם האמריקאי אז הוא עושה לי תרגיל ושולח עם הדואר הטורקי? ככה עושים? אני משוכנע שיש הבדל במחיר בין המשלוח הטורקי לאמריקאי וכנראה שהמוכר חשב לשלשל את ההפרש לכיסו,אולי בכלל המוצר שהזמנתי נמצא בסין ולא בארה"ב כפי שהמוכר מציין בליסט שלו? כבר אי אפשר לסמוך על אף אחד היום?
בינתיים בתקשורת המסרים עם המוכר הודעתי לו שאני נותן לו 2 אופציות,
1) או שהוא מבטל את המשלוח עם הדואר הטורקי ושולח מחדש עם האמריקאי כפי שציין בליסט שלו
2 ) או שהוא מחזיר לי את מחיר המשלוח של הדואר האמריקאי.
הוא בחר להחזיר את מחיר המשלוח ואכן החזיר,אבל עכשיו אני והמשלוח הטורקי חושפים שיניים זה לזה,עקבותיו והסיריאלי שלו ירדו למחתרת,טראק 17 חסר אונים.
זה לא עוזר לי עכשיו שהוא החזיר לי את מחיר המשלוח,יכולתי להזמין ממוכר בסין במחיר מופחת ולחכות עד שהידיים שלי יתחילו לרעוד אבל בחרתי לשלם יותר על משלוח מארה"ב שאני מכיר היטב את לוח הזמנים שלו,אם המוצר יגיע בפרק הזמן הסביר למשלוח מארה"ב אז אצא על מסתפק-אבל אם יאחר כדרכם של רוב הסינים או אז תשמע זעקתי הדואבת בפידבקים שלו.
עדכון יגיע כשאקבל את המוצר.

למעלה