משלוח של חפצים עדינים לישראל דרך USPS?

Insidious

New member
משלוח של חפצים עדינים לישראל דרך USPS?

התחלתי לשאול על זה באיזה הודעה כמה עמודים אחורה, אני אפתח את הדיון שוב פה.. אני שוקל לקנות גיטרה דרך איביי. בהנחה שהמוכר הוא מארה"ב, דרך המשלוח היחידה (מעשית) שמוכר כלשהו שאני אמצא יוכל לשלוח לי את הגיטרה דרכה היא USPS. רציתי לדעת כמה בערך אמור לעלות משלוח של חפץ בסדר גודל כזה, מארה"ב לישראל, אם השולח רוצה לוודא שהמוצר יגיע בשלום (ביטוח או מה שלא יהיה). אני פשוט רוצה לדעת איפה הדברים עומדים... כי ללכת לכל מוכר ולשאול אותו אם הוא שולח וכמה יעלה משלוח לישראל... זה לא יעיל במיוחד לפי איך שזה נראה. הגיטרה היא יחסית לא כבדה (גיטרה אקוסטית ולא חשמלית) ואני מניח שזה מוריד מהעלויות. משהו בסדר גודל של 2-5 ק"ג. (ו- 5 זה גבול עליון נדיב למדיי...) בכל מקרה, לפי איך שזה נראה בינתיים יכול להיות שהעסק הזה יצא לא משתלם בסופו של דבר, אבל הדברים עדיין לא מספיק ברורים ואני רוצה לוודא לפני שאני אחליט מה לעשות. תודה רבה מראש!

מה יש פה לכולם עם גיטרות??

אתה בטח מתכוון לUPS . איך אנחנו יכולים לדעת את עלות המשלוח ? תמצא את הגיטרה שאתה רוצה ותשאל את המוכר . גם אם לצורך העניין והיינו פקידים ב UPS והיינו אומרים לך 69.99$ זה עדיין לא אומר שזה מה שיחייבו אותך .

Insidious

New member
לא אני לא מתכוון ל UPS

בפעם האחרונה ששאלתי UPS מאמריקה לפה היה 500 דולר. לפי מה שאמרו לי, UPS לא יהיה כדאי בשבילי למה שאני מחפש. אני מדבר על ה US Postal service. ולמה אני שואל פה? פשוט מאוד, כי מי שיש לו נסיון בקניית חפצים כאלה (וגיטרות בפרט) יוכל לעזור לי מאוד בכך שהוא יגיד לי כמה לקחו לו ומה הוא מחיר סביר, שאני אדע איפה אני עומד ואם 500$ זה איזה טירוף של המוכר או שזה הסטנדרט. וגם כמובן, על כל עניין הביטוח ושמירה על המוצר. ומה יש לך נגד גיטרות קונדוליזה?

נהפוך הוא

אין לי כלום נגד גיטרות פשוט יש פה ים של גיטריסטים . קח דוגמא למחיר משלוח לישראל - http://cgi.ebay.com/Masaru-KOHNO-NO-7-1968-Classical_W0QQitemZ200101085128QQihZ010QQcategoryZ2385QQrdZ1QQcmdZViewItem#ShippingPayment

Insidious

New member
מפתיע

$100 ? הממדים שלה (ואני מעריך שגם המשקל) לא שונים בהרבה מכמה שהייתי מעוניין בהן, ובכל זאת המשלוח הוא $100 ולא $500. זה מחיר שדווקא ישתלם לי. רק מה זה מה שרשום ליד המחיר משלוח תחת Service? רשום "Expedited Int'l Flat Rate Shipping"... מה אני אמור להבין מזה? דרך מי מבוצע המשלוח? ביטוח יש? מה אני אמור לבקש מהמוכר אם אני רוצה משלוח כזה? אההה למה הכל חייב להיות כזה מסובך דרך איביי...

לא מסובך

ביטוח יש . הוא מציין במפורש בליסטיניג. אתה אמור למצוא את הגיטרה שאתה רוצה. לבדוק טוב טוב טוב ממי אתה קונה ובכמה מכרו אותה או מוכרים אותה אחרים. לבדוק האם הוא שולח לארץ ובאיזו דרך . האם יש ביטוח ומהי מדיניות ההחזרה . האם הוא מקבל פייפאל. ורק אז כשהכל ברור ונהיר לשים ביד. עכשיו אנחנו סתם חופרים. אם אתה רוצה לבדוק בכל זאת מחירים ושירותים כנס לאתר של USPS http://www.usps.com/welcome.htm

למעלה