משלחת לפולין אוקטובר 2006 !

net321

New member
משלחת לפולין אוקטובר 2006 !

אני חדש כאן אז קודם כל אני אציג את עצמי : קוראים לי נתנאל , בן 17 מנצרת עלית בשעה 2:53 לפנות בוקר של יום רביעי ( 1.11.2006 ) נחתנו בארץ ישראל , אני חוזר אחר , מחוזק יותר , מרגיש יותר , יודע יותר מכשאני זוכר את עצמי , רציתי לצאת למסע הזה ובאמת אלו היו ה 8 ימים המשמעותיים ביותר בחיים שלי . פתאום הכל אצלי מקבל משמעות אחרת ... אני לומד להעריך יותר את הבית שלי , את המיטה הרכה שלי , את האוכל שההורים שלי מביאים לי הבעיות שלי .. נכנסות לפרופורציות ... לעומת מה שהיו צריכים לעבור היהודים בשואה . המסע הזה הצליח מעל למצופה , הקבוצה שלנו היתגבשה בצורה מדהימה אנשים שלא ממש דיברו בבצפר אחד עם השני .. פתאום הופכים להיות החברים הכי טובים היתחברנו ביחד , בכינו ביחד , והכי חשוב - היתחזקנו ביחד . היו לי הרבה מאוד רגעים מרגשים .. באמת.. אבל אני רוצה כאן לכתוב על משהו אחד : למסע היצטרף אלינו איש עדות , ניצול שואה בשם איציק כילד קטן , הוא שמר על אחיו הקטן ממנו והם הצליחו לשרוד את השואה הוריו נירצחו במחנה ההשמדה בלזץ' . כיום יש באזור מוזיאון ובשטח המחנה שנהרס יש אבנים שחורות בגודל עצום שמראה את גודל המחנה ... זאת היתה הפעם הראשונה שהוא מגיע למקום הקבורה של הוריו , הוא קרא את המכתב שכתב לאימו ולאביו .. זה כל כך ריגש אותי וזרק אותי לגעגועים לבית שלי ולהורים שלי איך ילד בן 5 יכול לשמור לבד כמעט על אחיו בן ה 4 ? הוא קרא קדיש , פיזר מעל האבנים השחורות אדמה מארץ ישראל וניגן במפוחית .. " כשאמא באה הנה יפה וצעירה .. אז אבא על גבעה בנה לה בית " כאן היה הקטע שגם אני נשברתי והיתחלתי לבכות ... הזיכרנות מהמסע הילכו איתי .. ואני יעביר אותם הלאה ... כי זאת הצוואה שהשאירו אלו שלא חזרו משם , וזאת הנקמה האמיתית של העם היהודי כל הבעיות שיש לנו עכשיו במדינה - זה שטויות ! היבנתי שאין לנו ארץ אחרת ואסור לנו לוותר עליה כי היא הארץ הכי טובה בעולם .

sexy chita

New member
חזרתי בדיוק באותו יום

והתייבשנו עד 8 בשדה תעופה!!! "את אחיי אנוכי מחפש" 2006--חולה על המשלחת שלי וזו הייתי החוויה הכי מדהימה בחיים!

מי מכם היה עם שושי גרוך?

רואים אותה בתמונה שמה למטה, היא בלונדינת מתוקה כזו, היא הייתה המדריכה שלי..היא מקסימה! וד"א אני מסכימה איתך בכול מילה, ורק כשאתה חוזר משם אתה מתחיל להבין שאין ארץ אחרת מישראל.

למעלה