משלים אנרגטי וזוגיות.

משלים אנרגטי וזוגיות.

לא אחת אנשים שואלים האם הם ימצאו את הנפש התאומה שלהם, את הזוגיות המושלמת. הביורגונומי יודע לתת תשובות למציאת בן הזוג התואם לנו. לא פעם אנחנו נתקלים באדם שהקרבה הפיזית שלו גורמת לנו למשיכה לא מוסברת, מן הרגשת נעימות ממגנטת, גם המצב ההופכי קיים, אנחנו יכולים מן הסתם להמצא בקרבת מישהו ולהרגיש תחושה לא נעימה, תחושה דחוסה, דחיה... בשני המצבים שהצגתי מדובר על אנשים שיתכן ולא מוכרים ובטח אין כאן כל קשר רגשי, מנטלי, גופני.. אלא קרבה פיזית אקראית כמו להיות באותו חדר או סתם לעבור ליד אותו אחד ברחוב. התחושות שציינתי נובעות מהשפעת השדות האנרגטיים של האחד על השני כאשר הם נמצאים קרובים. רפי רוזן חקר ובדק השפעות אלו ואף נתן אפשרות לבחון תאימות אנרגטית זו בין שניים. וכאן עלינו להבחין בין שלושה מצבים עיקריים- דחיה אנרגטית, תאימות(התאמה) אנרגטית, תאומים אנרגטיים, ומשלים אנרגטי. איך ניתן לבחון. תאימות או התאמה אנרגטית: (כאשר השניים הם ימניים או שמאליים)- אם יתקרבו פנים אל פנים ומרכזי האנרגיה שלהם פתוחים ואם יעמדו אחד ופניו אל גב השני והמרכזים האנרגטיים שלהם סגורים- אזי ניתן להגיד שיש התאמה אנרגטית בינהם. כאשר אחד הוא שמאלי והשני ימני- המצב הוא הפוך, יש התאמה אנרגטית בינהם כאר המרכזים האנרגטיים פתוחים במצב שהם עומדים אחד עם פניו אל גב השני וסגורים כאשר הם עומדים פנים אל פנים. לזוג שכזה יש סיכוי טוב ליחסים. תאום אנרגטי: מצב שבו גם כאשר השניים עומדים פנים אל פנים וגם במצב שהם עומדים אחד אחרי השני (פנים אל גב) , המרכזים האנרגטיים שלהם פתוחים. בזוג שכזה תתיכן תאימות רבה , יש להם אותן בעיות פיזיות לעיתים אותם כתמי לידה- לזוג שכזה יש מיגנוט ומשיכה שהיא מעבר לגופניות ולמיניות- שניים כאלו ימצאו אחד את השני מהר מאוד במקום עם הרבה אנשים. דחיה אנרגטית: מצב שבעמידה פנים אל פנים או פנים אל גב המרכזים שלהם סגורים- לזוג שכזה אין יכולת ליצור זגיות טובה. לא לטעות!!! התאמה או תאום אנרגטי רחוקים מהגדרות משיכה גופנית או מינית- יתכן והשניים ימשכו גופנית או מנטלית אך מבחינה אנרגטית התאימות היא אחרת. ילדים קטנים יודעים לחוש אנרגיות אלו , כשמתבגרים, החברה המודרנית תיכנתה אותנו לדגם של בן זוג המורכב מחלקי גוף ומשיכה מינית כך שהחלק האנרגטי לא נמדד. לפני שנעבור למשלים האנרגטי, דיברנו על השפעת השדות של שניים כאשר הם בקרבה פיזית. לא רק, אלו יכולים להיות ולהשפיע גם בקרבה "רוחנית"- בטח קרה למי מכם שחשבתם על מישהו וכבמטה קסם הסתבר שגם הוא חשב עליכם או לחילופין הגיע איזה מסר או טלפון מאותו אחד. זימון ה"רוח" או הדימוי של אותו תואם בהכרח משפיע על המערכת הבן זוגית. מכאן שניתן לבחון תאימות אנרגטית גם כאשר הנבחן השני לא נמצא בקרבה פיזית. עכשיו תשאלו בטח אך בוחנים את זה, איך יודעים שהמרכזים האנרגטיים שלנו פתוחים או סגורים. מי שעבר לימודי ביורגונומי יש לו את הכלים לבחון זאת ומי שלא, שינסה לפעול מתוך התחושות שלו משמע כאשר הוא בקרבת אדם יסיר מעליו את המחשבות ואת הרגשות כלפי אותו אחד ויתקרב בעיניים עצומות (הייתי אומר גם לסתום את האף כי לריח יש פרשנות רגשית) וככל שהוא מתקרב יבחן כמה הקרבה נעימה וסוחפת או לעומתה דוחה ומאיימת. משלים אנרגטי- אותו משלים הוא תאום אנרגטי מיוחד במינו וגם יחיד. הוא מהמין ההופכי והוא לא רק תואם במאה אחוז אלה גם משלים את המעגלים האנרגטיים של השני. השניים תלויים אחד בשני אנרגטית וכל הקורת את האחד משפיע על השני. כאשר משלים שכזה נהרג בתאונה מתחיל אצל משלימו תהליך של "כיבוי" אנרגטי והנ"ל חשוף לפגיעות, תאונות ומפתח מחלות סופניות עד מוות. הדימוי שנתן לזה רפי רוזן כאילו המשלים במותו אומר למשלימו "אנחנו שנינו אחד ואני לא עובר לעולם הבא בלעדיך". תאוריה שהתפתחה מכך היא כי קשר המשלימים הוא גורלי ועובר מגלגול לגילגול. וכך הוא אומר:" קשר של משלימים אנרגטיים הוא קשר יישויות שהקשר הגופני, מיני הוא גשר שמחבר אותם אנרגטית וגורם להם להאיר"

shandror

New member
../images/Emo204.gifומה קורה כש..

אחד מרגיש תחושה מאוד נעימה ומשיכה חזקה ולעומת זאת השני לא?

נתתי

את דוגמת התחושה והיא האמת לא הכי מדוייקת כי לפי דברייך עולה שישנם כאן שיקולים אחרים ולא חישות אנרגטיות. ההשפעה של השדות היא הדדית כך שהשניים יחווה את אותה "תחושה". בכלים הביואנרגטיים ניתן לבחון זאת במבט על פתיחת המרכזים האנרגטיים. המילה "תאימות" אומר שיש תאימות בין השניים ולא רק מצד אחד.

יעליתי1

New member
אני אנסה ../images/Emo189.gif

גם בהומואים ולסביות יש משלים הפוך או מאותו מין
ולמה חשוב עם זה שמאלי או ימני כשבודקים זוגיות

משלים אנרגטי

יעליתי ברוכה הבאה. משלים אנרגטי הוא מהמין ההופכי, יש שיראו את זה כי זכר ונקבה משלימים זה את זה ויש שיראו את הצורך האנרגטי בהפריה . כשמנסים לחפש משלים של הומו או לסבית ימצא גם שם משלים מהמין השני. בתצפיותיו של רפי רוזן הוא גילה כמה יוצאים מהכלל , משלים מאותו המין- הוא קרה לזה כשל,טעות של הטבע יש לציין שהמספר הזה זניח. ימין ושמאל- אצל אנשים שהיד דומיננטית שלהם היא הימנית , תחשב היד השמאלית כמקבלת אנרגיה אילו הימנית כנותנת אנרגיה. עכשיו דמיני לך שניים עודים אחד מול השני, הזרימה האנרגטית זורמת כמעגל מידו הימנית של אחד אל השמלית של השני. כשהם עומדים אחד אחרי השני, (פנים אל גב) יד ימין קרובה ליד ימין ושמאל לשמאל , מצב של אין זרימה.

סירוניטוש

Active member
מרתק ../images/Emo221.gif

זאת אומרת שכשאפגוש את המשלים האנרגטי אחוש שלמות פנימית... שאלותי
האם כשאפגוש את הנשמה התאומה העיקרית שלי אחוש את אותה תחושה של מפגש עם המשלים האנרגטי שלי ? במה זה יהיה שונה? ומה אם אפגוש בדרך "מקרה" את שניהם יחד בו זמנית - מה אז...? האם יש מקרה כזה ? תודה

זהו ש...

אני לא יודע מהו או מהי נשמה תאומה. אם תפגשי את המשלים האנרגטי את תמשכי אליו מבלי להבין למה. אם אכן תפגשי אותו.. הסיכוי לכך קלוש ביותר, הוא יכול להיות אחד מתוך 7 מיליארד אנשים בעולם כולו כך שהסיכוי קרוב לאפס. תמיד תוכלי לזמן את "רוחו" או את הדימוי שלו ולהתחבר איתה.

שלום

רפרפתי ככה ממש מעל הפורום וראיתי את השרשור. ממש מעניין. שאלה: איך בדיוק מזמנים את רוחו? ומשלים אנרגטי זה נפש תאומה? ייתכן חצי הנשמה שלנו? אם כי אז זה נמצא בזיווגים

נושקת שלום

וברוכה הבאה. המשלים איננו "נפש תאומה" למרות שהוא תואם אנרגטית במא אחוז. הרבה דברים משותפים יהיו בין משלימים אך יש לזכור כי זו תאיצות אנרגטית ולא תאימות רגשית או מנטלית . אם אני מבין נכון את המושג "נפש תאומה" זה יותר קרוב לתאימות או תאומים אנרגטיים שציינתי בהודעה מעלה.

ולשאלתך

איך מזמנים את המשלים? קצת קשה יהיה להסביר זאת כאן הטכניקה לא מסובכת ונלמדת בשיעורי ביורגונומי.

אם כך, אם הסיכוי לפגוש אותו/ה קלוש ביותר

לשם מה יש משלים אנרגטי? אמורים להרגיש משהו ממנו/ה, לא?

נכון

הסיכוי קלוש ואפילו כמעט בלתי אפשרי. אין לנו מטרה לפגוש אותו וגם לא נרגיש אותו ברמת ההרגשות או החושים המקובלים אלא ברמה של חישה אנרגטית. למה יש משלים...? אין לי תשובה כמו שאין לי תשובה להרבה דברים שישנם ביקום. אבל.. ספר בראשית שמספר על בריאת האדם דואג לציין ש"זכר ונקבה ברא אותם" - ופרשנים אומרים שיתכן שהאדם הראשון היה מצד ( מצלע-צלע=צד ) אחד זכא ומהצד השני נקבה. כמו כן מצויין בהמשך, אחרי שהפריד בינהם והפך כל אחד מהם לגוף נפרד: " ודבק באישתו והיו בשר אחד" - החיבור בין השניים מחזיר אותם לימי הבריאה,לימי ההשלמה. קיראו בקישור הנ"ל וראו את ההערה של ר' ירמיה בן אלעזר. ועוד מבחינה ביולוגית גם כן מחוייבת ההשלמה הזאת. הן תא האדם מכיל 46 כרומוזומים, 23 של הזכר ו23 של הנקבה וללא האיחוד הזה בין זכר ונקבה לא תהיה השלמה ביולוגית או אנרגטית שתשלים מוצר מוגמר שיקרא "אדם".

dafdaf11

New member
רוצה להבין.. האם כדי להביא את המשלים האנרגטי

אני צריכה ממש לקרוא לו במלל? כלומר לומר:"אני מבקשת מהמשלים האנרגטי של איקס לבוא?"

dafdaf11

New member
ועוד שאלה

כמה משלימים אנרגטיים יש לאדם? מה קורה כאשר משלים אחד מת? האם משלים הוא אדם לאדם או שיכול להיות גם משלים אדם=חיה?

לכאורה פשוט

את בהחלט צריכה לזמן אותו אך לא הקריאה היא הדבר אלא החישה האנרגטית של שדותיו ווידוי שאכן זה הוא. ולשאלתך השניה- לאדם משלים אנרגטי אחד. היה ואותו אחד נהרג בנסיבות לא טבעיות, ההשפעה ניכרת מיידית על משלימו עד כדי מוות-זאת כבר אמרנו. אנשים חולים במחלות קשות כמו סרטן , איידס ועוד, לא נמצא אחד מהם שיש לו משלים חי. ישנה טכניקה "להוליד" משלים לאותו אחד ומכאן אנחנו גם עדים למצבים, שמוגדרים בפי קול ניסים, שבו לפתע המחלה נעלמת והבריאות חוזרת.

למעלה