משלם 300 ש"ח בחודש עבור אתרים שאינם באוויר

olivesocar

New member
משלם 300 ש"ח בחודש עבור אתרים שאינם באוויר

יש לי חבילת אתרים שמאוחסנת על גבי שרת לינוקס באחת מחברות האיחסון בארץ, כבר חצי שנה האתרים שלי אינם באוויר (ואני משלם קרוב ל-300 ש"ח בחודש), כל פעם שאני מתקשר אליהם אומרים לי שפרצו לאתרים שלי והחדירו ספאם ושאני צריך לפנות לאיש אבטחת מידע או לקחת את השירות שלהם - כששאלתי כמה זה יעלה לי ביקשו תוספת של 150 ש"ח בחודש.
נמאס לי מהם - אני רוצה להחליף חברה, אבל הבעיה שלי וכאן השאלה:
עשיתי קידום לאתרים האלה במשך שנים רבות - אם אני מחליף חברה אני מפסיד את הקידום והלינקים בגוגל יישברו?

פתרון בבקשה?

לא ממש מנוסה, יכול רק לנחש

א. אם תשמור על מבנה האתרים (קישורים פנימיים) ועל שמות המתחם - זה לא יפגע כלל בקידום.
ב. אם תשנה ותבצע הפניית 301 מהאתר הישן לחדש - גם אז זה לא יפגע.
ג. כדאי לך בהחלט לפנות לבעל מקצוע ש"ינקה" לך את האתר, אם כי יתכן מאד שהאתר שלך נפגע לא בגללך אלא בגלל האכסון.
&nbsp

rj111

New member
הוא צריך הפניה 301 רק אם שם הדומיין משתנה

אם שם הדומיין לא משתנה ושמות הקבצים של הדפים לא משתנים, מספיק לקשר את הדומיין לכתובת ה-IP של השרת החדש שמארח את האתר.

אוסנתס

New member
הם טוענים שהאתר שלך לא באוויר בגלל שפרצו?

זה לא פירוט ממש מספיק עבור 300 ש"ח בחודש, למה האתר לא באוויר. למה הכוונה פרצו והחדירו ספאם, איך זה קשור לזה שהאתר עצמו שמאוחסן אצלם לא באוויר?
אם תיקח איש אבטחת מידע הם יעבירו מאחד לשני את האחריות למה האתר לא באוויר. אני הייתי לפני מבררת למה שילמתי חצי שנה 300 ש"ח כל חודש ללא הסבר מפורט למה האתר לא באוויר.

s a m p i

New member
כמה דברים:

קצת חסר מידע אז קשה לתת הכוונה מדוייקת...
בכל אופן אם מדובר באתרים שאתה יכול להעביר אותם (נניח אתר וורדפרס, ג'ומלה או סתם קבצי HTML וכו') אז שווה לפנות לחברה שתנקה את האתר מוירוסים וכאלה ואז תוכל להעביר אותם בשלמותם לחברה אחרת מבלי שזה ישפיע הרבה על ה SEO (זה תלוי כמובן במיקום השרתים ואיכותם).
אני נעזרתי בעבר בחברה הזאת באתר מג'נטו שנפרץ:
https://cobweb-security.com/
אם זו אופציה, אני ממליץ לך מאד ליצור איתם קשר ולברר.

בהצלחה!

למעלה