משלשלים למינהם

orita4

New member
משלשלים למינהם

קראתי כאן בפורום שמשלישולים לא מרזים אבל זה לחלוטין לא נכון כי בת דודה שלי רזתה בטירוף כתוצאה מלקיחת לקסעדין עד כדי כך שהתחלתי ממש לדאוג לה ודיברתי עם אמא שלה על הנושא כי זה כבר התפתח להפרעת אכילה. שנית, שהייתי במזרח שילשלתי בטירוף וחזרתי 10 קילו פחות אפשר בבקשה להסביר לי את פשר התיאוריה שממשלשלים לא מרזים לעומת המצב בפועל?
 

sefee

New member
צודקת בהחלט

אבל לשלשל=להרגיש חרא. זה שווה את זה?
 

orita4

New member
ברור שזה לא ../images/Emo12.gif

ברור שזה לא שווה את זה אבל אני קוראת דברים כאלה שאומרים לבנות שלשלשל זה בכלל לא גורם לירידה במשקל ומול זה יש לי דוגמא כ"כ נוראית של מישהי שהגיעה לכדי כמעט אנורקסיה מלשלשל את כל מה שהיא מכניסה לפה לא עדיף לומר שזה אכן גורם לירידה במשקל אבל זה פשוט לא שווה את זה כי זה גורם לנזק שלטווח הארוך הוא הרבה יותר קשה מלהיות טיפה עם עודף משקל.
 

eaz1514

New member
לשלשל זה מסוכן מאבדים לא רק משקל

אלא בעיקר נוזלים, מינרלים ומלחים שחיונים לתקפוד הגוף, הלב ואברים אחרים.
 
משלשלים ורזים

כפי שאת מציינת בעצמך בת דודתך שלקחה משלשלים סובלת מהפרעת אכילה חמורה- לרדת במשקל בעזרת משלשלים אומר שהבחורה כנראה לא אוכלת כראוי וכמו כן יורדת במשקל עקב הפסד נוזלים קיצוני ולא בריא דבר שבסופו של דבר יביא אותה להפסד מינרלים ואלקטרוליטים מסוכן =אשפוז. לכן זו לא הכוונה .ירידת משקל מסוג זה לא נובעת מתהליך בריא אלא מתהליך חולני ולא רצוי.
 
למעלה