משמאל לימין

karoleking

New member
משמאל לימין

רונן, מירב, גלית, סולנקו ואיתן. מי חסר?

karoleking

New member
ומכיוון שאני לא מתכוונת לבלות פה את השבת

בלעלות תמונות... אני אעלה את זה בפייסבוק. פה זה יקח לי שעות.

כל הכבוד לך , מרוב עייפות אני אפילו עוד לא

עברתי על התמונות שלי , עוד מעט אתחיל למיין אותם . התמונות שלך יפות ומוצלחות במיוחד ואני מחכה להם בקוצר רוח . ההופעה היתה מרגשת מושקעת ויפה כ"כ , אני חייב להשיג את ההקלטה מגלי צהל , אין מצב שאוותר על הדבר המדהים הזה .

karoleking

New member
לקנות לך גם כרטיס לראשון?

תביא את רונן.. יהיו צחוקים!

יש מספר מצומצם של פעמים שבהם אני מקנא בתושבי

המרכז , עכשיו זה אחד מהם , במרכז יש הכל יותר מהפרפריה גם יותר הופעות של פבליטו . לצערי הופעה של פבליטו ירדה מלוח ההופעות של הרדיו בר , אולי תשוב בקרוב או שנוסיף כמה קילומטרים לכיוון חיפה , בית שאן , מצפה הימים או מה שלא יהיה . להגיע לראשון להופעה זה קשה מאד , אפשרי בחופש או בחגים אבל בשוטף זה לא כ"כ פשוט . אני מבין "שויתרת" על איספת ההורים שלדעתי אחרי שבועיים של לימודים היא רק אסיפה כללית ולגבות תשלומים לבית הספר ... אם את הולכת להופעה בראשון תעדכני אותנו . נ.ב - אני חושב שהגברת שישבה לפנינו וליד רונן לא תאכל יותר פולים כל החיים , או לפחות בהופעות

karoleking

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ה זה לא חופש? זה ערב ראש השנה... זה כבר נחשב חופש לא? אפשר לסדר לך מקום לישון אם אתה רוצה
יש ספה לאורחים
רק שאם רונן בא איתך, אז הבית שלי קטן
לא ויתרתי על אסיפת הורים. היא מתחילה ב-7. נראה שנספיק גם וגם. מקסימום אני אגיד שיש לי ארוע. ואצא לפני. העיקר זה להראות נוכחות, זה חשוב.

כמעט חופש , האמת סבתא שלי גרה 3 ק"מ מרידינג

ויש לה חדר שלם פנוי , אבל אני לא מסוגל להפריע לאף אחד , זה עניין של אופי . למעט באשדוד שם גר אחי שמוליק ..כשאני צריך אני תמיד דואג לעצמי , אבל תודה על ההצעה והרצון הטוב .

למעלה