משמורת משותפת

dandad2

New member
משמורת משותפת

חתמתי לפני כחצי שנה על הסכם גירושין, שקיבל תוקף של פס"ד. באותה תקופה שהיתי בחו"ל - ועכשיו עם חזרתי אני מגלה שהסדרי הראייה שהסכמתי עליהם לא מספקים אותי - במיוחד לאור העובדה שאני עצמאי (ולא שכיר כפי שחשבתי שאהיה) ולכן יש לי זמן פנוי רב במהלך היום (עבודתי בעיקר בערב). בתי בת שנתיים. אני רואה אותה שלוש פעמים בשבוע ל3 שעות ומקבל אותה אליי כל סופ"ש שני. המטרה שלי כעת היא להשיג משמורת משותפת על הילדה. גרושתי התנגדה לכך בתוקף לאורך כל התהליך ובסופו של דבר חתמתי על ההסכם כדי למנוע הליך משפטי ארוך ומורכב שהיה משפיע לרעה על ילדתי. אני מודע עד כמה קשה לפתוח הסכמים אלו, אך אני נחוש. הסיבה דרך אגב אינה הורדת מזונות - אלא אמונה ורצון שהילדה שלי תהיה עמי זמן שווה. יהיו פה כאלו שיאמרו - מדוע לא נלחמת קודם. הם צודקים - בדיעבד לא הייתי חותם על הסכם זה אך הדינמיקה בזמן הליך גירושין והאיתותים שקיבלתי מהמערכת (פקס, שופטת) גרמו לי להסכים לתנאים אלו. אני זקוק בדחיפות לשמות רלוונטיים של עורכי דין שהתנסו בתיקים דומים ומאמינים בנושא. דרך פורום זה מצאתי שמות של שניים: איריס שיינפלד וגיא אופיר (מה דעתכם עליהם?). אך יש עוד רבים וטובים ולכן אני זקוק לעזרתכם. במידה ויש לכם עצות יותר "אישיות" - אנא כתבו אליי ל [email protected]

Master Stav

New member
שינאת גברים זה הגדרה עדינה

אבל בשם עקרון הקוליגיאליות אני לא אכביר מילים מלבד אחת ....האישה הזו ....איכססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס

Master Stav

New member
2 שמות נופסים

זאב אופירי (ת"א)...לא בטוח שעדין מקבל ד"ר יורם פיי(ת"א) איש מדהים שנכנס לעובי הקורה ויודע את העבודה

למעלה