משמח ומחמם את הלב

עפרה 22

New member
היי נירה ונעמי

פעם בשבוע רצוי ליפתוח פה שירשור של משהו טוב שקרה לי או מצחיק שקרה או שראיתי חסר פה קצת צחוק כמו בעבר הבה ונעשה אחד לשני טוב בלב מה אתן אומרות? כל הזמן מספרים על דברים עצובים או על דברים רעים שקוראים ואני שואלת ל מ ה ? ? ? חיוך וצחוק מכניסים קצת צבע לחיים (ניהייתי מושפעת מיובל המבולבל)

עפרה 22

New member
טוב אני ראשונה

אני מטפלת בתינוקת בת 4 חוד' והיא כל הזמן בוכה מנסה לישון ולא מצליחה יש לי כיסויי עיניים רגיל כשכואב לי הראש אני אוהבת לכסות את העיניים איתו היא תפסה אותו כי זה היה מונח במיטה שלי ושמה על העיניים אמרתי לעצמי עפרה את גדולה (תודה אני יודעת)וכיסיתי לה את העיניים והיא נירדמה כמו תינוקת קטנה בעצם היא תינוקת קטנה סתם ביצחוק
וזה עבד פעמיים תינוקת עם רצונות של אישה ועוד דבר אחיין של בעלי צילצל היום 3 פעמים והצלחתי לעבוד עליו שהוא טעה במ"ס ובסוף הוא היתקשר לנייד ושאל: תגידי החלפתם את המ"ס בבית? ואני ניקרעתי מיצחוק טוב מה אתם אומרים בתור התחלה יצא טוב נכון???

נירה63

New member
עופרה- תודה על הצעתך הנפלאה.../images/Emo24.gif

רוצה גם לספר על משהו שחימם מחמם את הלב. אתמול נסעתי עם נעמי לבקר את אחת המשפחות האתיופיות, ניפגשנו עם האמא שהגיעה עם אחת הבנות, המפגש היה כל כך מרגש, העיניים שלה דיברו וכל כך התרגשנו. ולמה זה ריגש אותי, זו משפחה שעלתה לארץ לפני מספר שנים, בדרך אחד מבני המשפחה נפטר, בארץ כל כך קשה היה להם להקלט. הבעל איבד את תפקידו כראש המשפחה ואילו האישה וילדיה נקלטו טוב ממנו, אני זוכרת לפני שנתיים כשהכרתי אותם , כמה קשהההההההה היה להם, איך לא ידעו איך ומה לעשות...ואתמול המפגש חימם את הלב והנשמה...אישה חרוצה עובדתמספר שעות ביום, מגדלת את ילדיה במסירות באהבה ובחום, וכל כך שמחה להגיע לישראל, כל כך שמחה לחיות כאן. אז בימים שבהם אני קוראת בעיתון על דברים פחות משמחים, אני מאושרת שהכרתי את המשפחה הזו, שעלתה לארץ מתוך מניעים אידיאולוגיים והם מודים ואוהבים את מה שהמדינה עושה ונותנת. זהו. הרגשתי שהיתה זו מתנה יקרה לפגוש אותם אתמול

שוקולתה

New member
נתתי את הצי'ק של הארוע למישפחה אחרת בתיבה

רוצים לשמוע משהו שקרא לי לפני כמה זמן היתי בארוע ובעלי לא אוהב שאני מאחרת הוא רק היצטרף אליי לארוע . שאלתי היכן האולם של המישפחה כך וכך כי יש שם כמה אולמות ביחד. אמר לי כאן . ניכנסתי הנכתי את המעטפה צ'ק ובעלי אומר לי נו תכנסיתכנסי.אמרתי לו רגע אני לא רןאה לא את האימא של הארוע ולא את הילדה.אני אומרת שלום לאורחים וכלום פתאום אני אומרת רגע מה קרא כאן. אז הנכתי את המעטפה צ'ק למישפחה הלו נכונה . בעלי היתביש יצא החוצה כעס עליי מאוד מאוד .ואמר לי זה בחיים עוד לא קרא לי . ואני היתפוצצתי מצחוק אלוהים מה קורא לי סליחה .ובעצם השומר היתבלבל בין האולמות וביקשתי מהם סליחה קראו לאחראי והוציא לי את המעטפה ואז הלכתי לארוע הנכון .

שוקולתה-../images/Emo6.gif

בבר מצווה שהייתי מזמן הילד של הבר מצווה מרוב התרגשות הכניס לקופסה של הצקים את הדף שהוא הכין עם הדרשה שלו! היה מצחיק.

מירי אני יודעת שאת דפוקה אבל לדפוק את בעלך?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחאת ממש טיפשההההההההההה ודפוקההההההההההה חחחחחחחח

Sigali

New member
גם לנו קרה היום משו מדהים!!!

הגוזלית שלנו בת 11 חוד' מחר התחילה ללכתתתתתתתת כמה התרגשנו פשוט לא יאומן כאילו אתמול נולה וכבר הולכת...

Sigali

New member
כמה רוע

מאחלת לך מי שלא תיהי שה' יעזור לך אמן ואמן

rrr5552008

New member
שובבה אחת מחקו את ההודעה שכתבתי לך , אני

מנסה שוב לישאול: תוכלי לכתוב לי לאן כולם עברו (במסר כמובן) (בטח עכשיו יחסמו אותי
......)

רותה לי

New member
פילוסופיה של חורף

זמן: ארוחת הבוקר. האירוע: שיחת בוקר שגרתית בין אמא לבן לבן שלי, בן חמש וחצי, יש דרכים משלו לגרום לאמא שלו לחייך.............. אני: "מעניין למה עוד אין ממש גשם רציני..." בן שלי: "זה בגלל שאלוהים בכלל לא עצוב. אם מישהו יעשה לו עצוב הוא יבכה הרבה וירד הרבה גשם.."

מיכל 1976

New member
אין על התמימות של הילדים.....

פשוט חמודדדדדדדד ומקסים ותיתני לו נשיקה אני חולה על ילדים מי ייתן ואף ילד לא יסבול בעולם הזה......

סוזי10

New member
אמן ואמן לכל הילדים בעולם רק ילדות מאושרת

לכל המלעיזים אולי תחפשו מקום אחר ותנו לחיות בפרום הקדוש הזה בשקט.

למעלה