משמח ומחמם את הלב

עם ישראל רחמנים ביישנים וגומלי חסדים

אתמול יצרו איתי קשר לגבי הילד שחולה במחלה ויש אנשים שאין להם כסף לתרום אבל הם תורמים מהקצת שיש להם הם מתחלקים ונותנים מוצרים יבשים למשפחה...

אדרת2

New member
לראות איזו התנדבות ועשייה ישנה בארץ

שלנו, איך לאנשים איכפת זה מזה ואיך כן יודעים להושיט יד לעזרה בשעת הצורך.

../images/Emo32.gif להכניס את החיים לפורפורציה...

אני רוצה לספר לכם סיפור אמיתי שקרה לי בימים האחרונים. מאז פתיחתה של הקומונה, החלפת הניהול בפורום, סגירת הקומונה ופתיחתה מחדש, היו בינינו שהחליפו דעות (חלוקות לחלוטין) במסרים אישיים. שתיים מהן היינו אנוכי, עבדכן הנאמנה והשניה שלא אחשוף אותה היתה אחת מהמתנגדים הבולטים לדעותי באופן גלוי וסמוי כאחד. במהלך ההתכתבויות (שהלוואי עלינו בכלל מקום שהוא לנהל דיון וויכוח בנועם ובנימוס כזה), רמזה לי חברתי שמנגד שאנו מכירות ממקום אחר לפני מספר שנים. לא אלאה אתכם בכל הפרטים אבל אחרי הרבה רמזים (כן.... מה לעשות אני די סתומה
) היום, הבנתי מי היא זו שמולי, מי היא זו שכל כך מתנגדת לדעותי (ואני לדעותיה). חברים יקרים- אותה "היא" היא חברה מדהימה שלי, לא חברה מאתמול, חברה של שנים, שעברה איתי כברת דרך וליוותה אותי באהבה ובמסירות את אחת התקופות הקשות בחיי. אותה "היא" מכירה את משפחתי, את בנותי ומתנותיה מקשטות את קירות וחלונות ביתי. אותה "היא" היא חברה שלי ! חברה כל כך טובה שלי שפתאום החיים נכנסים לפורפורציה. על מה אנו נלחמים, מתווכחים, נעלבים, מגדפים ? על שטויות! תאמינו לי שזה לא שווה את זה. הלוואי ולא יהיו נזקקים ולא יהיו פורומים ו/או קומונות שכמותינו (זו הנאיביות...) פורפורציה, זה שם המשחק. להלחם על מה שבאמת חשוב, על בריאות, אושר, ילדים, ח-ב-ר-י-ם ולא על גאווה וכבוד כי כבוד מרוויחים ולא לוקחים.
אתכם מאוד { גם אותך יא מלעונה
:- )

A N N 7

New member
דגיגה הם ידעת שהרבה אוהבים אותך.

א יש להבין מה שאני מבינה כאשר פוחים בשרושר רע זה נגמר לא טוב ואני הנמתי שזה רק מזיק לפורום. תמיד יש לבד דעה זו או אחרת נכון לא חייב להסכים. אבל יש את הנילה כנות . וכך יש מבלי לפגוע באף אחת ואחד לתת כן פרופורצינ תואמת לכאן או לשם. וכך אתה גם נשאר נקי.. ואם אני אגיד רק מה שנוח לי. לא ניתן? טוב לגבי השם שלך כאן ובכול מקום הבנתי שהוא מכובד ומאוד הבנתי שגם רצו אותך בהצבעה אז בסקר באותה הקומונה. למען אותו מקרוני? אמהרוני? לא משנה האם יפה מה שעושים כאן . נדגי. אני וימי הזוהר שלי? מזה. גם כאשר אני היה לי ריב? עם מימי לא נתתי שום מילה על החיים שלה האישיים. זה אסור? מה אני חושבת שכול אדם הייתה לו הזכות בחיים בצד של אהבות ולחיות וגם להנות כול אדם גם הכי מסכן? אני מבית פשוט אבל שמחת חיים הייתה תמיד שם. והיה למזל גם מתנה מהאל לב טוב ויופי שופע אז במה אני כאן אשמה. שהזכרתי משהו. על קפה באאיטליה? וזה נכון אחתי נשואה לאיטלקי. וזכיתי להיות היחידה בחתונתה. טוב זה לפני הרבה שנים היו היה? אני עדיין יפה מתמיד ואין בי קינאה יש בי רק אהבה זה מה שאני הכי הרבה מאמצת לי. ועוד אני מבוגרת היום קרוב ל-50 יש לי נכד יש לי חיים צנועים משלי אני נפצעתי קשה מנפילה ? לא חשוב. החיים למען הבן היום ותו... וגם יש את משבר הבן? בעזרת השם הוא בדרך להחלמה וכך כול חולי ישראל. חני בשבילך וסליחה אם גלשתי לתחומך והמסר הזה הארוך?הרבה טוב לך מאחלת אני.

למעלה