../images/Emo32.gif להכניס את החיים לפורפורציה...
אני רוצה לספר לכם סיפור אמיתי שקרה לי בימים האחרונים. מאז פתיחתה של הקומונה, החלפת הניהול בפורום, סגירת הקומונה ופתיחתה מחדש, היו בינינו שהחליפו דעות (חלוקות לחלוטין) במסרים אישיים. שתיים מהן היינו אנוכי, עבדכן הנאמנה והשניה שלא אחשוף אותה היתה אחת מהמתנגדים הבולטים לדעותי באופן גלוי וסמוי כאחד. במהלך ההתכתבויות (שהלוואי עלינו בכלל מקום שהוא לנהל דיון וויכוח בנועם ובנימוס כזה), רמזה לי חברתי שמנגד שאנו מכירות ממקום אחר לפני מספר שנים. לא אלאה אתכם בכל הפרטים אבל אחרי הרבה רמזים (כן.... מה לעשות אני די סתומה
) היום, הבנתי מי היא זו שמולי, מי היא זו שכל כך מתנגדת לדעותי (ואני לדעותיה). חברים יקרים- אותה "היא" היא חברה מדהימה שלי, לא חברה מאתמול, חברה של שנים, שעברה איתי כברת דרך וליוותה אותי באהבה ובמסירות את אחת התקופות הקשות בחיי. אותה "היא" מכירה את משפחתי, את בנותי ומתנותיה מקשטות את קירות וחלונות ביתי. אותה "היא" היא חברה שלי ! חברה כל כך טובה שלי שפתאום החיים נכנסים לפורפורציה. על מה אנו נלחמים, מתווכחים, נעלבים, מגדפים ? על שטויות! תאמינו לי שזה לא שווה את זה. הלוואי ולא יהיו נזקקים ולא יהיו פורומים ו/או קומונות שכמותינו (זו הנאיביות...) פורפורציה, זה שם המשחק. להלחם על מה שבאמת חשוב, על בריאות, אושר, ילדים, ח-ב-ר-י-ם ולא על גאווה וכבוד כי כבוד מרוויחים ולא לוקחים.
אתכם מאוד { גם אותך יא מלעונה
:- )