משמח לראות אתכן

tomatosauce

New member
משמח לראות אתכן

אני רגילה להסתובב בסביבה שחושבת שמשהו אצלי דפוק. אני רווקה בת 36, בלי חבר וכנראה, בקצב הזה לא יהיו לי ילדים. אני נגד לעשות את זה רק כי צריך. אני לא מוכנה לזה, ואולי אף פעם לא אהיה. אני לא פוסלת זאת על הסף, יתכן שזה ישתנה ואולי עד אז יהיה מאוחר מדי. מכל מקום, נראה לאנשים לא הגיוני שאני רואה את זה כאופציה. רומזים לי שאם אני לא רוצה ילדים אין לי רגשות, אני ילדותית ואגואיסטית, אבל אם אהיה אמא מתוסכלת, מי יסבול? בעיקר הילד. אז לכו תבינו. אז טוב לראות אתכן כאן.

QueenOfMagic

New member
מוכר להרבה אנשים

וככל שעובר הזמן זה רק מחמיר..(אם זה מעודד אותך..) בכל מקרה ברוכה הבאה ובהצלחה.. ואם מישהו אומר לך שאת חסרת רגשות ילדותית ואגואיסטית את יכולה להפוך את זה חזרה עליהם.. שזה אגואיסיטי לעשות ילדים מהסיבות שלהם שאת בעלת רגשות ותוכיחי זאת ע"י כך שתגידי להם שבזה שאת לא מביאה ילד לעולם כשאת לא מכונה את חוסכת מהילד כאב ותיסכול

efroch99

New member
שאלה

קודם כל ברוכה הבאה. זו שאלה תיאורטית, אבל את חושבת שאם היה לך בן זוג מתאים אז כן היית רוצה ילדים כרגע? זאת אומרת, ההחלטה היא נסיבתית, או שחשבת על הנושא גם בפני עצמו?

nili6

New member
שאלה

למה בעצם את מקשיבה לאנשים האלה למה את לא מונעת מעצמך את זה.

tomatosauce

New member
תשובות לשאלות

נתחיל בראשונה: התשובה היא גם וגם. זה קשה מאוד להיות חד-הורית (גם שני הורים לפעמים נראה לי פחות מדי) ולכן אני לא שוקלת את זה אפילו. אך בהחלט שקלתי את עצם ההבאה לגופו של עניין. היתה לי ילדות לא קלה, ואני לא בטוחה שיש לי הכלים או אפילו הרצון להעביר מישהו או מישהי את הדרך הזאת. לא מקובל עלי גם הדפוס שעדיין קיים שרוב עבודות הבית נופלות על האישה, וזה מחריף ממה שראיתי אצל חברים כשיש ילדים. תלוי גם בבן הזוג כמובן, עד כמה היחסים שוויוניים. תיאורטית, אם יהיה לי בן זוג עם ילדים ממערכת קודמת, מאוד יכול להיות שגם הוא וגם אני נוותר על להביא ילדים. השאלה השנייה: זה נורא תלוי מי. אני לא מתיחסת בכלל לאנשים זרים, לא מעניינים אותי שהם מעירים. במקום העבודה אני עונה בציניות ועוקצת חוצפנים, כי אני חושבת שזה לא עניינם ולא מקובל במקום עבודה. אבל לפעמים מדובר באנשים שהם קרובים לי, וזה מרגיז. יש בהחלט יתרונות לגיל, בשנות העשרים שלי הציקו לי על הכיפק, היום מבינים כנראה שניג'וסים לא יעזרו, אז זה פחות.

למעלה