משמים לא רוצים שנצא לחופש לבד?!

מאז

New member
משמים לא רוצים שנצא לחופש לבד?!

זוכרות שתכננו חופשה בחו"ל לשבוע בלי הפשוש? וזוכרות שביטלנו כי סבתי בבי"ח? וגם כי יש לי יעוץ גנטי היום בגלל ממצא בסקירה המאוחרת? וחשבנו לקצר אבל 1. לא הצלחנו להקדים את היעוץ הגנטי, 2. הצפי היה גשם בכל אירופה (לא משנה שאתמול התחזית כבר היתה שמשית)? ובסוף החלטנו על סופ"ש ארוך בארץ? אז הלילה, אחרי "חגיגות מוקדמות", היו לי צירים כמעט כל הלילה (אני שבוע 26). לא הלכתי למוקד, כי זה נראה לי עובר (היה לי גם בהריון הקודם, באותן נסיבות) וגם כי אני לא רוצה שיבטלו לנו לגמרי את החופשה. אבל - אני מתה מעייפות (ומה לגבי המופע שתכננו ללכת אליו הלילה עד לפנות בוקר?) ובודאי נתנזר בסופ"ש הזה (אם בסוף הוא יצא...)

עינבלית

New member
../images/Emo24.gifבהצלחה היום ביעוץ הגנטי!

צירים בשבוע 26??? תשתי הרבה מים ותנוחי הרבה! מחזיקה לך אצבעות ותעדכני!

עמית@

New member
קודם כל אני בהחלט מציעה לך לא

להתעלם מצירים מוקדמים, פגייה זו בהחלט לא חוויה מרנינה, בטח לא בשבוע שלך, לכי להיבדק!! ובהחלט לעת עתה להתנזר, עצוב, אבל ככה זה. בהצלחה בייעוץ >עמית שהתנזרה כמה חודשים טובים<

T noki

New member
מסכימה עם ענבלית ועמית

להבדק כדי לשלול אפשרות להתפתחות לידה מוקדמת, ולקבל הנחיות האם צריך להתנזר... מחזיקה
ליעוץ הגנטי, שיהיו תוצאות טובות.

קובולט

New member
גם אני ממליצה לכי להיבדק

ו... להתחבר מיידית לבקבוק 2 ליטר מיים כל דקה פנויה לשתות והרבה. נכון שכאשר יגיעו הצירים האמיתיים הם יראו לך כבדיחה- אבל להיות מרותקת לבית בגלל צירים וכל פעם לרוץ בגללם לבית החולים ועוד הבנתי שיש לך ילד נוסף בבית לא נעים בכלל. ההתנזרות קשה אבל הצירים יותר ושלא נדבר על הפגיה. לכי להיבדק ותשמרי על עצמך... רגליים למעלה!!!

תשתי המון...

ותנוחי, צירים מוקדמים הם לא משהו שאפשר להתעלם ממנו... בהצלחה עם היעוץ

מאז

New member
עדכון

בינתיים הצירים נחלשו (בחוזק ובתדירות. כלומר עדיין יש אבל זה יותר כמו הברקסטונים הרגילים). אני יושבת ליד המחשב וליד קנקן מיץ טבעי. לכן בינתיים החלטנו לא ללכת לרופא. בקרוב אלך לישון, ואז, אם אקום והמצב יחזור לסורו, אלך להבדק (כך נראה לי). זה נשמע מוגזם?

אפרת12

New member
נשמע לי הגיוני בהחלט

וחוץ מזה - אתם בחופשה בארץ, אז יש בי"ח בסביבה, אם חייבים לעשות מוניטור או משהו. הבעיה היא רק אם צריך להישאר שם... מה שלא סביר שיקרה מקוה שיצליח לכם הפעם

עמית@

New member
אני אישית בעלת ניסיון רע ומפחיד.

לכן הייתי הולכת מייד, אבל את זו לא אני, מקווה שייחלשו וילכו.

מאז

New member
עמית, הנסיון שלך הוא של צירים

מוקדמים שהובילו ללידה בעקבות XXX?

עמית@

New member
הצירים היו קיימים ברקע בלי

קשר לסקס, אבל בלידה הראשונה "שברנו שמירה" ולמחרת ילדתי..

מאז

New member
ועוד עדכון

לא ישנתי הרבה, אבל מבחינת הצירים נראה שהסיפור נגמר ב"ה. מה שכן, יש לי קלקול קיבה. אז: עייפים נהיה להתנזר נצטרך לודעת מה יהיה עם האוכל אולי לא ניסע וזהו?

POOH*

New member
לדעתי...

אם נראה לך שלא תהני אז למה לנסוע? תחכו ותסעו עוד שבוע שבועיים בלי הגבלות... ושמחה לשמוע שנרגעו.. POOH

מאז

New member
כי

1. יומולדת של האביר 2. עד פסח כבר לא יהיה ביביסיטר. זו ההזדמנות היחידה. ואח"כ... מי יודע מה יהיה?

POOH*

New member
../images/Emo4.gif לא יודעת מה להגיד...

1. הרבה הרבה מזל טוב לאביר... 2. לא ממש יודעת מה להגיד... אבל עדיין לדעתי אם נראה לך שלא תצליחו להינות חבל לנסוע.. אם נראה לך שלמרות הכל תצליחו להינות אפילו רק מהזמן לבד ביחד - אז תסעו... POOH

עינבלית

New member
אויש../images/Emo24.gifקלקול קיבה זה פיכסה

אולי לא תסעו הפעם וכן תסעו בזמן אחר ועם הפשוש? נראה לי שהדבר שאת הכי זקוקה לו זה שקט ושלווה וטוסט יבש בלי כלום (לקיבה) והרבה מים. ומה היה ביעוץ הגנטי?

אולי בכל זאת ללכת להבדק?

השילוב של צירים ושלשול מזכיר לי יותר מדי לידה, ושהגוף מנקה את עצמו באופן טבעי לפני לידה. מה אכפת לך לגשת למוקד? רק כדי שאנחנו נרגע...

חושחושה

New member
מאז, אני מקווה שזה לא נשמע

טפשי או פרימיטיבי, אבל אני בדיעה שכמנסים לעשות משהו, והקשיים נערמים אחד אחרי השני בלי סוף, צריך לוותר, זו דעתי, מקווה שאת לא כועסת! בכל אופן שמרי על עצמך, ונוחי!

עמית@

New member
בהחלט, הלידה של תמר

דמתה מאוד לקלקול קיבה, מפחיד אותי.

למעלה