משמעויות הניקים בפורום

משמעויות הניקים בפורום

מכיוון שאני דיי חדש אשמח לקרוא למה כל אחד/ת בחר את הניק שלו ומה משמעות הניק. האם מהות הפורום של משפחות מורכבות נתן לנו לבחור ניק שיהיה לו משמעות לחיינו? לגביי 3 סיבות:1.השיר של פרנק סינטרה-בדרכי שלי. 2.השיר של שלמה ארצי-גבר הולך לאיבוד:יש לו דרכים משונות לאמר שהוא אוהב. 3.אני מקווה להגיע לגיל 65-70 להביט על חיי ולאמר אולי הצלחתי אולי לא אבל ניסיתי דרכים בדרכי שלי בלי שאחרים יכתיבו לי את הדרך. אני טועה אני צודק אני מצליח או נכשל אבל הכל לפי דרכי.רוצה לחיות בשלום עם עצמי כשאהיה זקן.יש אנשים בגיל מבוגר שבעיקר עסוקים בלהכות על חטא למה לא ניסו להגשים או ליישם דברים.אני רוצה להיות שם שלם עם עצמי.

בוקר טוב ../images/Emo13.gif

הניק שלי מאוד ברור.... מה שאני רוצה!!! .....וגם החתימה תורמת את האמירה....

*יערית

New member
יערית....

חייבת לומר שלי לא היה שום תרגום לשם...התאהבתי בצליל שלו.. אבל מורכב תרגם את שמי יפה.... הולכת לפשפש בדפי ההסטוריה בתקווה שלא בילבלתי אותו עם אחר{סקלרוזה בראש בקצב איטי
}

*יערית

New member
הנה מצאתי|כוכב|

מורכב כתב זאת בשבוע שעבר... מה אני הכי אוהב
אצל יערונת אתם בטח יודעים שיערית זה מהשורש יער היער כאשר הרוח נושבת כל הענפים זזים ואז יש רעש גדול גדול גדול גדול ואז פתאום הרוח הפסיקה לנשוב וביער משתרר שקט שקט שקט וככה יערונת שלנו קמה בבוקר עושה לנו הרבה רוח עושה לנו הרבה רעש מפריעה לנו לישון ואז הרוח מפסיקה ויערונת נעלמת איפפפפפפפפפפה את יערונת תתעורריייייייייי עודדדדדדדד מוקדםםםםםםםםםםם מזלך קראו לי דחוף בייייייייייייייייייי __________________________________ אני אישית
מאוד

oehhe

New member
ואני הוספתי

שיערית כמו משפחת פורסטר היא גם יפה וגם אמיצה oehhe

*יערית

New member
מי מזמין ?

זה שנכנס ראשון...או זה שנכנס שני? מעדיפה מוקה ופיסטוק...עדיין פתוח להתנסויות?

עין 3

New member
הניק שלי נבחר לפני הקמת הפורום הזה

בהקשר אחר. שמות שני הבנים שלי מתחילים באות "ע" ואני עדיין מקווה שיהיה לי עוד אחד/אחת שסביר להניח שגם שמו/שמה יתחיל באות "ע".

הניק שלי

צריך לשאול את פרוייד כי לי אין קשר עם תת המודע שלי אשר בחר את השם והקליד את האותיות.....

oehhe

New member
פשוט oehhe

אותיות התחלת שמותיהם של ילדיי וילדי רולן לפי הגיל oehhe

rolan

New member
לכל איש יש שם.... ../images/Emo79.gif

שנתנו לו הוריו ונתן הוא לעצמו בפורום... rolan הוא חיבור בין שמי לשם בן הזוג שלי... אני אוהבת את הכינו הזה, אל תשאל אותי מדוע...
אוהי ואני, נתנו כינויים גם לילדנו... ברווז, טליה, שבלולית, סייחה וחתלתולית - שמות של בעלי חיים, כי אנחנו אוהבים בעלי חיים, וכל אחד על פי תכונות האופי שלו שמזכירות את בעל החיים שעל שמו נקרא.... אוףףףףףף יצא לי ארוך.........

*יערית

New member
ומאחורי הניקים

האלו יש אנשים שאני כ"כ מברכת שהכרתי שנתנו לי לגעת..לחוש אותם מקרוב ללא חשש עם ביטחון מלא ואמון שנתנו בי..
הרבה

rolan

New member
יערית, גם אני כמוך ../images/Emo20.gif

אוהבת את האנשים כאן, שנותנים לי ----
זוית ראייה חדשה,
תמיכה ענקית,
לב רחב ואוהב, יחד עם
אוהבת אתכם מאוד

הניק שלי

קיים עוד מלפני השתתפותי בפורום הנוכחי אך הוא נכתב כאשר בצורה סמויה אני אסורה בגלל היותי תפוסה.

עלמה 3

New member
אני בחרתי בשם כי ...

אני מאד אוהבת את השם... ורוצה להיות עלמה לנצח - כמובן עלמת החן ואם ירצה השם ותיוולד לי בת בהריון הבא או בגילגול הבא אז... שמה יהיה בישראל עלמה !

ואני שיניתי ניק רק לאחרונה

כי הרגשתי כמו בשחר של יום חדש. בשנה האחרונה עברתי המון שינויים לטובה. המון שלווה ופיוס עצמי, עם עצמי, עם הסביבה, והחלטתי שכיוון שזה המצב, זה הרגע להחליף את הניק שאני מזדהה איתו כל כך.

למעלה