משמעותו של העצב...

אניהו

New member
משמעותו של העצב...

והירח. הוא תמיד יישאר שם. רק הוא. רק תמיד. אתם כותבים פה על הכל כמעט. בגידות. אהבות. ילודה. אובדן. מוות. מעולם לא חשתי את תחושת העצב כפי שהיא משתמעת ממכתביכם פה בתקופה האחרונה בה קראתי אותם. תמיד הרגשתי ששלי מינורי כל כך לעומת מה ש"רץ" פה. היום.... פגשתי את העצב. הוא לא כל כך יפה. הוא כלל לא אופטימי. היום הצטרפתי למועדון רשמית. זו היתה, פשוטו כמשמעו, מסיבת פרידה...ממנו.והוא ישב שם בצד והזיל דמעה. רק אני ראיתי את אותה דמעה של עצב. ובכל הכוח שיכולתי צעקתי בשקט בשקט לאלוהים שיעשה לו נס ראבאק. וראיתי אלבום..אנשים...תמונות שיהפכו לזכרונות מאבא,מבעל,מאיש- שהיה. העצב. הוא משהו. הוא כל כך חזק. הוא כל כך מתיש. הוא כל כך...חי. העולם עגול מידי לעיתים. דברים חוזרים אליך מבלי שאתה רוצה כל כך. מהר מידי. מוקדם מידי. והם לעולם לעולם לא מחטיאים את המטרה. למדתי הערב. כחלק מתהליך התבגרות ו...השלמה [כי אין לי דרך אחרת להסתכל על המצב האבסורדי הזה] כחלק מתהליך קבלה ולמידה..למדתי שיעור על העצב ומעשמעותו. האכזרית לעיתים. זהו. לא נישארו לי מילים עוד. עידן

מממ...משתתפת בצערך

כל אחד נכנס בשלב מסויים לעולם הבלתי מושלם, שאתה קטן הכל נראה קל, בלי בעיות...הכל קל, ואז אתה מתבגר...ומבין שיש בעולם יותר מטוב.. אתה מבין שיש גם רע.. ובגיל ההתבגרות...בכלל...זה הזמן הכי גרוע לחוות כאב ואני מדברת מנסיון ילדה בת 13 וחצי...(כיום) שחוותה 4 מקרי מוות של האנשים הכי קרובים אלייה...הכי חשובים לה... זה כאילו ללקחת חלק מהחיים שלך ולשרוף אותו לקיבינימאט חלקנו בוחרים בדרך הקלה...המוות, ההתאבדות... חלקנו נשארים ומוכיחים לעולם המגעיל הזה שלא, אנחנו לא ניכנע, ואנחנו נהיה חזקים ונמשיך הלאה.. אני אישית...מוכנה לדבר ולשמוע בעיות של אנשים אם מישהו באמת צריך...כי לפעמים באמת יותר קל לדבר עם מישהו שאתה לא מכיר..פשוט לשפוך את הלב! אז עידן..בהצלחה לך!

ה מוזה

New member
משמעויות..

כשעצובים הולכים לים לכן הים מלוח וזה עצוב שלהחזיר ציוד אפשר לא געגוע והדמעות מלוחות .. יש להן טעם . ויש בהן טעם ..ומשמעות .. הטעם מזכיר לנו..את הגעגוע למי שאוהבים ואני תוהה ..אולי לכל אחד יש טעם אחר לדמעות ..? אולי ....שלי קצת פחות מלוחות ..אולי שלך קצת יותר מלוחות.. אולי געגוע ועצב עמוק ..מורידים דמעות מלוחות יותר ? ואולי ..הטעם כלל לא משנה - רק הגעגוע .. כולנו רקמה אנושית אחת חיה ואם אחד מאתנו הולך מעמנו משהו מת בנו משהו נשאר איתו.. ומה מחבר את כל הרקמה האנושית אם לא ...שמחה ,אושר,צער,כאב,עצב,געגוע קשת של רגשות ..היא הדבק שמחבר אותנו .. והעצב ..הוא חלק מהקשת הזו ..חלק מהרקמה ..חלק מאיתנו . "קבלה ולמידה" - הלוואי ולא תחווה שוב למידה כואבת שכזו...אך חצערי המועדון שאליו הצטרפת ...הוא רב משתתפים - האנושות כולה.

תמר ת ת

New member
עידן

אני מצטערת לשמוע שהגעת לנקודה שבו אתה חווה כאב של אובדן כזה. זה כאב נורא ואיום ואני לא הייתי מאחלת אותו לאף אחד בעולם. אין לי מילים נוספות כי הן יהיו כנראה חסרות משמעות. איתך.... תמר.

חבר...

כל אחד פוגש את העצב ולצערי במדינה כמו שלנו זה נעשה לעיתים קרובות יותר מתמיד... אתה יודע עידן, אתמול ראיתי את העצב בעיניים שלך הרגשתי אותו בחיבוק שלך אבל לא ידעתי מה לומר, זה מצב קשה, אתה מרגיש חרא ו FUCK מה אני יכל לעשות ?!? אני יודע שיש רק דבר אחד שאתה חושב עליו אתה שוכח מהכל וזה יגיע עוד 3 שבועות (22 ימים,528 שעות,31624 דקות,1897354 שניות!) אוהב אותך! תהיה חזק!

למעלה