משמעות היופי בחיינו

דנדוש20

New member
משמעות היופי בחיינו

כל אחד מאיתנו בוחר חבר/חברה בין השאר על פי המראה שלו. בלי משיכה זה לא זה. עד כמה אתם נותנים למראה חיצוני של בן אדם להשפיע עליכם- בצורה שאתם בוחרים חברים? בצורה שבה תבחרו ברחוב את מי לשאול מה השעה? ברושם הראשוני? דודה שלי גננת והיא סיפרה לי שהיא עשתה ניסוי. הראתה לילדים תמונות ואמרה להם לשער מי בתמונות בן אדם טוב, מי בן אדם רע, מי שמח, מי עצוב. הילדים אמרו שמי שיפה הוא הטוב והשמח והמכוער הוא העצוב והרע. כמה התפיסה הזו מקובעת בגיל יותר מאוחר?

למרות שכולנו אוהבים להכחיש

את זה - אנחנו חיים בעולם של דימויים - APEARENCE IS EVERYTHING . תאשימי את התקשורת, תאשימי את טבע האדם הרדוד והשטחי, תאשימי את נסראללה אם את רוצה אבל כבר אמרו כאן בעבר שרושם ראשוני קשה מאוד לשנות והוא בדר"כ נקבע ב-4-5 שניות הראשונות של ההכרות. אז כן , למראה חיצוני יש השפעה מכרעת בכל גיל על ההחלטה שלנו עם מי ליצור קשר ולאיזו מטרה. C'EST LA VIVE

pain is MY love

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

תומכת במה שנאמר. רושם ראשונה נקבע ע"י הופעה חיצונית בלבד ובמובן שגם בבחירה של בני הזוג יש למראה חשיבות מכרעת. אבל נגיד בקטע של לשאול מישהו ברחוב מה השעה יש גם עניין של טיפוח וכאלה, ז"א הבחור לא חייב להיות יפייפה אבל עדיף שיהיה מטופח מאשר איזה הומלס שאני מן הסתם לא אפנה אליו..

pain is MY love

New member
אבל זה בדיוק מה שאמרתי

שמה שחזוב זה הטיפוח והגישה יופי זה לא משהו שקונים במכולת על כל השאר אפשר לעבוד..

זה מה שאמרנו פה...

לא חייב להיות יפיפה !! מטופח זה חשוב!!! וזה נכון שהכל באיך שמציגים את עצמנו.. זה הא"ב של הכל.. קודם בחיצוני ואז פנימי..:)

TalKz

New member
תיהיה נחמדה וחכמה והכל

כמה שאת רוצה, בתור בת זוג, אם את לא מושכת אותי מינית, אין מצב בינינו. ככה שהיופי כן קובע, אבל יופי זה עיניין אינדיבידואלי..

למעלה