משמעות היותינו חנונים

משמעות היותינו חנונים

אי פעם חשבתם על למה אנחנו חכמים מאחרים או מה אנחנו אמורים לעשות אם אותו מתת שניתן לנו או ע"י הגנים שלנו או ע"י ה' אולי יש לנו את הכשרונות שיש לנו כדי שנשתמש בהם לטוב.תחשבו על זה אני מחפש אנשים לחשוב איתם על זה איכפת לכם להיות האנשים האלה ולפני שאנו מתחילים בדיון המלומד שמי תום אני גר בכפר סבא בן 14 אם תרצו אולי אני ידבר איתכם עוד

EdisonGirl

New member
תשובה בשאלה, שגם אם תרצה >

קשה להתעלם ממנה: אתה טוען שאולי יש לנו את החכמה והכשרונות כדי שנשתמש בהם לטוב, אך.. מהו טוב?

Greebo

New member
יצירת העגבניה חסרת הגרעינים כמובן

האין זה ברור?

EdisonGirl

New member
הגרעינים כ"כ מפריעים לך?

לי הם לא. ואיך החלטת שהם רעים? בתרבות ממנה הגעתי הם לא..

thorondor

New member
זה קל.

אנחנו חכמים כי אנחנו יודעים להשתמש בפסיקים ונקודות, כדי שאנשים לא יצטרכו להוציא את העיניים בקריאה של ההודעות שלנו.

EdisonGirl

New member
וגם..

כי אנחנו יודעים איך להגיד לאנשים מה שהם רוצים לשמוע בדרך שהם רוצים לשמוע זאת, מה שמחפה על כמות כפולה של דברים שאנחנו דווקא לא מסכימים איתם.

דעתי

אנחנו חכמים כי ככה יצא בדרך מקרה ומה שאנחנו צריכים לעשות עם זה זה מה שאנחנו רוצים - כי אין שום תכלית בקיום שלנו, ולכן אין לנו מטרה מסויימת שאנחנו צריכים לעשות. שכל אחד יגשים את החלום שלו.

../images/Emo45.gif

נניח והייתי מחשיבה את עצמי חכמה אני לא מרגישה שחלה עליי שום חובה מוסרית להשתמש בזה כדי לעזור לאנושות או משהו. כמובן שאני בעד לעזור, אבל זה צריך לבוא מרצוני החופשי בלבד.

avinoam edry

New member
לעשות משהו טוב עם מוחנו ?

אני יותר בכיון של להשתלט על העולם

../images/Emo152.gifXD

חוץ מזה, אין אף אדם יותר חכם מהשני. אנחנו יכולים להיות חכמים, אבל לא יותר מאחרים ^_^

so be it

New member
תקשיבו - זה ברור! חה חה חה

להשתלט על העולם!להשתלט על העולם!להשתלט על העולם!להשתלט על העולם!להשתלט על העולם!להשתלט על העולם!להשתלט על העולם!להשתלט על העולם!להשתלט על העולם!להשתלט על העולם!להשתלט על העולם!להשתלט על העולם!להשתלט על העולם!להשתלט על העולם!להשתלט על העולם!להשתלט על העולם!להשתלט על העולם!להשתלט על העולם!להשתלט על העולם!להשתלט על העולם!להשתלט על העולם!להשתלט על העולם!להשתלט על העולם!להשתלט על העולם!להשתלט על העולם!להשתלט על העולם!להשתלט על העולם!להשתלט על העולם!להשתלט על העולם!להשתלט על העולם!להשתלט על העולם!להשתלט על העולם!להשתלט על העולם!להשתלט על העולם!להשתלט על העולם!להשתלט על העולם! להשתלט על העולם! אל לשרת אותי...... :) למישהו זה עוד לא ברור

adonshokoo

New member
dudes

אתם לא חכמים כי אתם חנונים, ואתם לא חנונים בגלל שאתם חכמים, והכי חשוב, קצת שכל בדברים מסוימים לא הופך אותכם לסופרמן. יש גם ערסים עם שכל, מטאליסטים עם שכל ואפילו מרוקאים עם שכל (טוב...זה כבר הגזמה), אנשים חכמים, נקודה, ההגדרה החברתית כביכול שלהם לא קשורה לזה.

noname202

New member
פסיקים הם לא השטן!../images/Emo129.gif

ואממ...כי ככה הטבע ברא אותנו... למה יש אנשים טיפשים בעולם? מאותה סיבה.

noname202

New member
אממ ושתי הערות..

חנונים לא שווה חכמים. וכנ"ל להפך. דבר שני...בתור אחד "חכם" לפי הגדרתך בשימוש בלשון "אנחנו", מאוד מעניין שאתה מתבלבל בין "אם" ל"עם" ורושם "ידבר" במקום "אדבר" בגיל 14...

למעלה