משמעות הנשיכה...
תפוז Live

משמעות הנשיכה... ../images/Emo68.gifתפוז Live

עו"ד מיה צחור, מומחית בדיני עבודה ומנהלת אתר "עובדות" (האתר לזכויות העובדת) תתארח הערב ב-21:30 בפורום שיחה על טראומה מינית. אתם מוזמנים לשאול שאלותיכם ולהשתתף בדיון המעניין הזה. עו"ד צחור מגישה תביעות רבות בתחום עבודת הנשים והטרדה מינית בעבודה, כותבת מאמרים ונותנת הרצאות על הטרדה מינית בעבודה, במקומות עבודה ובמוסדות להשכלה גבוהה. חלק מהתביעות הפכו לפסיקה תקדימית. המשרד מספק: ייעוץ משפטי; הגשת תביעות בבית הדין לעבודה; ניהול משא ומתן עם מעביד; ליווי תלונות על הטרדה מינית; ליווי מפוטרות בהריון בהליך במשרד העבודה והרווחה; הרצאות לעובדים ולמנהלים על הטרדה מינית בעבודה.
סוף השנה מתקרב, וגם ב-
מסכמים את השנה החולפת, לפחות מבחינה מוסיקלית. מי יהיו נבחרי השנה במוסיקה? ואיזה שיר יהיה שיר השנה של גולשי תפוז. דרגו והשפיעו על המצעד הגדול ביותר באינטרנט בישראל!
האירוחים הבאים בתפוז אנשים
: 22/12- אילן גלאון בפורום מרצ 22/12- דר´ אבי שפירא בפורום ADHD לקויות וזכויות 23/12- קובי אוז בפורום ספרים וספרות 23/12- יוסי פריצקי בפורום שינוי 24/12- ירון ידען יו"ר עמותת "דעת אמת" בפורום חופש 24/12- זבולון אורלב ממפד"ל בפורום אקטואליה 25/12- יוסי אוד בפורום איכות השלטון 26/12- יורי שטרן בפורום האיחוד הלאומי

רציני??????../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif

בואנה איזה חרמן הוא
היא הייתה צריכה להכות אותןו בשידור חי
ואז-זה היה מצחיק באמת
אגב איפה הוא נשך אותה בדיוק

פחחחחחחחח../images/Emo129.gif

איזה בעסה שלא ראיתי זה בטח היה כל כך משעשע
ולך תדע אולי הוא באמת ערפד..

effigy

New member
באפי קוטלת הרייטינגים... וזה לא היה

מרגש כמו שאתם עלולים לחשוב...

ביד../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ב-יד../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif

למה את רומזת?!
[לא יכלתי להתעלם מזה
]

effigy

New member
עכשיו אי אפשר להאשים אותי

אני לא הייתי בפורום משבת (פגע במחשב שלי ברק...).... אז לא אני מחקתי.. אולי זה לא עלה או שמפלצת ההודעות אכלה אותה (הודעה שנמחקת ע"י באג)

effigy

New member
זה לא היה באמה (החלק שבין הכתף לזרו

ע)
כל זאת ועוד ניתן למצוא בפורום רכילות בניהול D@R121

למעלה