משמעות הנשיכה...
תפוז Live

משמעות הנשיכה... ../images/Emo68.gifתפוז Live

עו"ד מיה צחור, מומחית בדיני עבודה ומנהלת אתר "עובדות" (האתר לזכויות העובדת) תתארח הערב ב-21:30 בפורום שיחה על טראומה מינית. אתם מוזמנים לשאול שאלותיכם ולהשתתף בדיון המעניין הזה. עו"ד צחור מגישה תביעות רבות בתחום עבודת הנשים והטרדה מינית בעבודה, כותבת מאמרים ונותנת הרצאות על הטרדה מינית בעבודה, במקומות עבודה ובמוסדות להשכלה גבוהה. חלק מהתביעות הפכו לפסיקה תקדימית. המשרד מספק: ייעוץ משפטי; הגשת תביעות בבית הדין לעבודה; ניהול משא ומתן עם מעביד; ליווי תלונות על הטרדה מינית; ליווי מפוטרות בהריון בהליך במשרד העבודה והרווחה; הרצאות לעובדים ולמנהלים על הטרדה מינית בעבודה.
סוף השנה מתקרב, וגם ב-
מסכמים את השנה החולפת, לפחות מבחינה מוסיקלית. מי יהיו נבחרי השנה במוסיקה? ואיזה שיר יהיה שיר השנה של גולשי תפוז. דרגו והשפיעו על המצעד הגדול ביותר באינטרנט בישראל!
האירוחים הבאים בתפוז אנשים
: 22/12- אילן גלאון בפורום מרצ 22/12- דר´ אבי שפירא בפורום ADHD לקויות וזכויות 23/12- קובי אוז בפורום ספרים וספרות 23/12- יוסי פריצקי בפורום שינוי 24/12- ירון ידען יו"ר עמותת "דעת אמת" בפורום חופש 24/12- זבולון אורלב ממפד"ל בפורום אקטואליה 25/12- יוסי אוד בפורום איכות השלטון 26/12- יורי שטרן בפורום האיחוד הלאומי

סיגלי

גם אני לא ראיתי ממש את הנשיכה, אבל ראיתי קטעים אחרים. הוא כל הזמן הסתובב סביבה ולא הפסיק לגעת ולחבק ובאיזשהו שלב הוא נשך לה את הכתף. זהו!!!

jif

New member
אם מדובר בדודו טופז

אז אספר לך: הוא אירח בתוכנית שלו את נטליה אוריירו ובמשך הראיון הוא לא הפסיק להציק לה. נשך אותה ביד, פלירטט איתה וכו´, היא התנהגה בהתאם, בצחוק וגם בראיון אח"כ היא אמרה שזה לא הפריע לה והכל היה מתוכנן. אמנם זה היה מעצבן לצפות בדודו שמתנהג כמו ילד קטן ומרגיז, אבל מכאן ועד הטרדה, לדעתי, הדרך רחוקה.

איחסא, בגלל זה אני סולדת מימנו

זאת אמורה להיות תוכנית לכל המשפחה והוא תמיד עושה קידום מכירות לחיי המין שלו.

במקרה זה זו נטליה

אבל בכל תוכנית הוא עושה את זה וזה ממש מגעיל. פעם הוא עשה תוכנית במלון "קלאב הוטל" באילת, חברה שלי שידעה שאני שונאת אותו "פחד" רצתה לשחק איתו קטע "מבאס" וניסתה לשכנע אותי להגיע לתוכנית לעלות לבמה (להתלבש הכי "פגזי" וחתיכי) ולתנדב למשימה וברגע שינסה לגעת אז לתת לו "בירכיה לביצים" (ככה בשידור חי, אולי זה היה מלמד אותו קצת דרך ארץ וכבוד לנשים) בהתחלה הסכמתי אך ככל שהזמן קרב החלטתי שלא ! (אל תסתכלו עליי כך, פעם (פעם?) הייתי מאוד מופרעת בראש)

הגנובה

New member
זה היה פשוט מגעיל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הוא התנהג כמו חרמן קטן ומטומטם... פיזז וקיפת על הבמה כמו אידיוט.... הסתכל עליה כמו כלב בולדוג מזיל ריר (ממש פלא שהוא לא התייבש!), נגע בה, מזמז אותה, כשהיא רקדה נצמד אליה עם מבט כזה על הפרצוף שבא לי רק למרוח אותו על הקיר וגולת הכותרת היתה שהוא התכופף ונתן לה ביס
- חשבתי שאני מתה.... ודרך אגב... אני בכלל לא חושבת שהיא נהנתה מזה ושיתפה איתו פעולה... היא כל הזמן ניסתה להתרחק ממנו ולדחוף אותו ממנה... לדעתי - זו בפרוש הטרדה מינית
גועל נפש של התנהגות

עציון

New member
התנהג התנהג אבל ממשיך וימשיך

להופיע. ומי יתבע אותו על הטרדה מינית? האיש מספר אחד בבידוד!!!!

הגנובה

New member
כולנו יכולים לקרקר כאן כמו תרנגולות

אם היא לא תגיש נגדו תלונה.... הוא יוכל לאמר את מה שאמר בעיתון ולהמשיך לחייך כמו מלך העולם.... האמת... אין לי שום דבר נגדו... אבל ה"עגיבה" הזו על בנות בשידור ישיר... מגעיל וחוסר טאקט... האיש אבא לילדים FOR GOD SAKES (כמו שאלי יצפאן אומר)....

למעלה