משמעות

• פותח הנושא דז
  • פורסם בתאריך

דז

New member
משמעות

אם אין לנו משמעות,אנחנו פה בלי סיבה ונעלם נשקע,מה זה משנה מה נדע ,מה זה משנה אם נגע בכבוד של המשמעות ברגש,אבל מה שחושבים קיים במישור מסוים. אז אם נחשב משמעות היא תיהיה . {מה שנזרוק נתפוס}נויה

רזוננס...

"אמור לי מי חברך ואומר לך מי אתה" בפתגם העממי הזה יש המון חוכמה! מה שנשדר - זה מה שנקבל. ואם אנחנו רוצים משהו - אנחנו צריכים להתחיל מהמחשבות... ועוד ציטוט בעניין הזה... "אתה נמצא במקום שבו מחשבותיך נמצאות, ודא שמחשבותיך נמצאות במקום שבו אתה רוצה להיות" (ר´ נחמן מברסלב)

דז

New member
משמעות

את חושבת שבו כזו קלות אפשר להגיע למשמעות ,פשוט לרצות אותה . זה לא קל מידי לדבר יקר ערך כמו המשמעות? ואולי המשמעות לא כול כך יקרה?

Tulula

New member
be careful what you wish for...

את בטוחה שאת רוצה לדעת מה המשמעות של החיים או כל דבר? לפעמים כדאי להסתפק בפנטזיה, כי אם היא מתממשת יכולה להיות אכזבה ענקית, או רייקנות גדולה, או סתם סוף...

דז

New member
משמעות

אני לא מאמינה במשמעות. אני רק מראה כמה קל לקיים דבר כזה כבד ,יכול להיות?
לא אכפת לי מה המשמעות ,אכפת לי אם יש כזו והתנאים לקיים אותה,פורולוג לפני הסיפור

Tulula

New member
מה המשמעות של זה ?!

למה כל כך חשוב לך לדעת אם יש משמעות אם לא אכפת לך מה היא או אם את לא מאמינה בה? בשביל מה צריך משמעות?

Hell is beige

New member
זה משנה לנו

ככל שזה נוגע לארה הזאתי - האדם הוא העולם. יש תמיד לזכור את זה

דז

New member
משמעות

סקרנות ,חרא של תכונה ,נמצאת אצל כולם. לא מאנין אם יש או אין משמעות והרעיון משואאה,אם אין משמעות אז לא חשוב מה נחשוב ,ואפשר לחשוב שיש משמעות,ואם נחשוב יהיה.

דז

New member
משמעות

אם אתה מאמין בדבר תיצור אותו,גם אם רק במימד של התודעה שלך ,הוא שם וקים נויה עייפה מלקום מוקדם בשבת

^^flower^^

New member
נאמין שיש

אני לא חושבת שאם נחשוב שיש משמעות היא תהיה... יש אנשים שמאמינים בדברים מסוימים, את יכולה להאמין שיש לנו משמעות ואת יכולה לחפש אותה, לחשוב עליה, להאמין שהיא רק קיימת.... אבל אנשים אחרים יכולים להאמין שאין, זה לא נמצא בכוח המחשבה שלנו. אבל לדוגמא אני מאמינה שהרבה הרגשות שלנו - חלק מהמחלות, או כאב ראש ועוד אנחנו יכולים לשלוט בהם, כי הם פסיכולוגים - זה בכוח המחשבה שלנו אם מתאים לנו עכשיו להיות חולים (מין שפעת) אז אנחנו יכולים להביא את עצמנו לזה שלא נרגיש טוב ואם נרצה להרגיש טוב נוכל להביא את עצמנו להרגיש טוב יותר!!!

דז

New member
משמעות

אז האמונה שלך מורידה לי את המשוואה והופכת את זה להגיוני,לפי האמונה שלך זה לגמרי נכון. אבל אני לא מאמינה כמוך.

leeor

New member
חיזוק על ההבנה

כולי נמלא שמחה כאשר אני שומע/קורא על הבנה אמיתית ובסיסית של אנשים. כוח המחשבה !!! כוחו של התת-מודע. אילו דרכים אנו מכירים בכדי להגיע לאותה השאה עצמית ? האם אנו מכירים מספיק דרכים ? האם יש בכלל סוף לצורות שאדם יכול להטוות עבורו על מנת להגיע לשליטה במחשבה/הלך חייו ? אנו מסוגלים לשנות במימדים שונים ורבים את חיינו וחיי אחרים ,רק על ידי כוח המחשבה. ולצערינו כלל האנשים אומרים: "למי יש כוח ?". רק לנו יש את הכוח לשלוט ! פשוט אין סיבה מציאותית ל"השקעה" בפן החשוב ביותר בחיינו. חבל... אך אנו ממשיכים להתפלסף וממשיכים ליישם רק את "החשוב" באמת.

^^flower^^

New member
כוח המחשבה

אנו לא מכירים הרבה דרכים להגיע להשאה עצמית ובטח שלט מספיק!! אינסוף לצורות שאדם יכול להגיע לשליטה במחשבה!! אני חושבת שלכל אדם אשר מסוגל לכך יש את הדרך שלו מפני שכולנו שונים, אני חושבת שכמעט לא ניתן ללמד זאת כי כל אחד שונה וכל אחד צריך להכיר את עצמו הכי טוב ורק כך הוא יוכל להגיע להבנה עצמית ולשלוט הכוח המחשבה ולהשתמש בו!! ואתה צודק!! רק לנו הכוח, רק אנו יכולים לשלוט!! אך רק אנו יכולים ליישם גם את מה ש"לא חשוב באמת"!!

itsikd

New member
לעולם לא נדע

קטנים אנחנו ואין ביכולתנו להבין את משמעותם של החיים ישנם הרבה דברים שאנחנו לא יודעים ולעולם לא נדע המדע לא יתן לנו תשובות רק יותר שאלות כל דת או פילוסופיה זוגרת פינות ע"י אקסיומות ולכן כל אחד מחליט לעצמו מה המשמעות של חייו רק בכדי לשרוד אותם רק כדי להרגיש שהם לא עברו לריק

Nagini Potter

New member
אכן אני מאמינה שאין לי משמעות

תראה מה זה, ארבע לפנות בוקר והדבר הכי טוב שיש לי זה להסתובב באינטרנט... טוב, האמת היא - תאמינו או לא - שאני פשוט לא מצליחה להירדם. וזה לא דבר שקרה רק היום, פשוט באופן עקרוני אני לא מצליחה להירדם כשצריך. נקודה. ובבוקר אני אף פעם לא מצליחה להירדם. אם לא מעירים אותי בכוח (משימה לא קלה, תאמינו לי) אני לא מתעוררת עד עשר מינימום, ומינימום זה אם אני הולכת לישון בתשע בערב. מישהי אמרה לי שאני חיית לילה, אבל הבעיה היא שאני עדיין די מפחדת מהחושך... *מתגלה הסוד הנורא* אז אני חיית לילה שמפחדת מהחושך. בערך כמו ציפור עם פחד גבהים, לא? טוב מילא.... Nagini Potter

למעלה