משמעמםםםםם

26יפעת

New member
משמעמםםםםם

אני חייבת עידוד ועצות! אני כבר ארבעה חודשים בבית ואומנם אני ממש נהנית מיובלי אבל מוצאת את עצמי משתעממת די הרבה, בייחוד עכשיו אחרי האקשן שהיה לי בפסח שלכולם פתאום היה זמן אלי (חברים, משפחה) למישהו יש עצות למעני? יש פה עוד בנות מאזור חיפה? אולי נשעשע אחת את השניה בבקרים משעממים???

אז ככה

היי יפעת, קודם כלך מנצלת את ההודעה שפתחת להודיע שאנחנו שישבת בצימר בצפון ולכן אי אפשר לקיים אצלי את המפגש-אני אשח לארח את כולם בשבוע שאחריי או אחריי המפגש שדפנה מארגנת. חוץ מזה אני חיפאית-אני מנסה להרדים את אביתר (נשמע נורא) ןאני שולחת לך מסר.

כנסי לפה רגע...

יש לי
י
י ב
יש לי
י
י אוהב יש לי
י יש לי
י יש לי
י ב
יש לי
י יש לי
י יש לי
י אוהב
(הפזמון) לקוח מתוך הקלטת
י (אלא מה.....
) בהנחיית יעל אבקסיס - קלטת יפהפייה ! מומלצת בחום רב ! אחותי נוסעת ומזמרת לה בדרך לעבודה את השירים שם ואח"כ כשליאל מצטרף אחרי המשפחתון הוא מזמזם (ממש מזמזם !) להנאתו ומבסוט מהחיים . כ-ד-א-י לקנות !

26יפעת

New member
מפגש ביום ד'

טוב מכיוון שאף אחד (כמעט, שירלי מחפה...) לא מתייחס אני אקח את העניינים לידיים ואעשה לעצמי שמייח! מי פנוי ביום ד' בבוקר, באזור חיפה? (יש גם שביתה)

משה , מונית מספר 10 ../images/Emo6.gif

הייתי אמורה להיות באיזור חיפה אבל מכיוון שאין רכבות (אולי בגלל השביתה) אני בביתי הקט אשר באיזור המרכז.

T noki

New member
אני מאיזור חיפה

אם את רוצה, תשלחי לי מסר. ואגב, אני כבר 6.5 חודשים בבית (אמנם 3 חודשים ראשונים למדתי לבחינות) ועדיין לא משתעממת.

אני פנויה מהצהריים...

אפשר ללכת לאיזה גן גדול(גן שמואל בכניסה לכרמליה) או להיפגש באיזה בית קפה. מתאים לכן??

ronnieyuval

New member
גם אני אמא של יובל ../images/Emo13.gif

הייתי איתה בבית כמעט שנה ונהניתי מכל רגע! דאגתי לעצמי לשעשועים - נרשמתי איתה לחוגים, סידרתי לנו קבוצת אמהות לתינוקות באותו הגיל, והיה סבבה! אנחנו נרשמנו לחוג מוסיקה בגיל חודשיים, בגיל 3 חודשים הוספנו חוג ג'ימבורי, ובגיל חצי שנה בריכה. כל אחד פעם בשבוע - ככה סגרנו שלושה ימים בשבוע. בחוג מוסיקה נפגשנו עם המון אמהות וארגנו קבוצה שנפגשת פעם בשבועיים בית של מישהי אחרת, או בפארק, או עשינו איזו פעילות כיפית. ככה עוד יום נסגר. בין לבין הייתי פוגשת עוד חברות עם תינוקות שלא עבדו, וכל יציאה כזו כרוכה בלהתארגן, לצאת מוקדם, לאכול משהו לפני או אחרי... בקיצור - היום מתבזבז בלי ששמים לב.

ayelet i

New member
את מוזמנת לבקר!

אני לא ניידת בבקרים אבל בהחלט ב -
... (קריות) אני אשמח להיפגש!

היי יפעת

מבינה על מה את מדברת. בעיקר למי שחוותה חיים מטורפים, מהירים ועם הרבה הפעלה של הראש, מאוד קשה פתאום לא לעשות כלום חוץ מפיפי, קקי, בקבוק. תבדקי אולי יש בסביבה שלך מפגשי אמהות ותינוקות - לי זה היה ממש כייף. כאן יש מפגשים כאלה אחת לשבוע וכל פעם בנושא אחר. גם דרך לפגוש אמהות אחרות וליצור חברויות חדשות.

26יפעת

New member
על מפגשים וחוגים

חוגים - מישהי מכירה חוגים באזור? ומה בקשר למפגש מחר, מי באה? מתי?

אני אשמח לבוא אם אוכל

אבל לא בטוח שאוכל. בכל מקרה אם מתארגן מפגש, אשמח לקבל את הפרטים (מקום ושעה) במסר כדי שאוכל להגיע אם יסתדר. תודה מראש, וגם אם מחר לא יסתדר, אולי בשבוע הבא אני אנסה לארגן משהו.

26יפעת

New member
אולי נקפוץ לקריות, כדי שגם איילת

תוכל להצטרף? נניח לקריון?

26יפעת

New member
טוב, מן הסתם היום זה כבר לא יצא...

כנראה צריך לתאם יותר זמן מראש... מי נותנת תאריך חלופי?

למעלה