משמרות מחאה באילת????

T0MERs

New member
לסתם אחת..

תראי, הגיע בנאדם שרצה לעשות משהו, אמנם באילת הרחוקה, אבל גם שם גרים טובים אנשים שרוצים להזדהות. קצת לא פייר לבקש ממנו להגיע לירושלים. ובכך את ביזבזת את רצונו הטוב. תפסיקו לייחצן את המשמרת שלכם כאילו היא הדבר היחיד שמותר וצריך לעשות. לצערי, לא ראיתי שאולמרט מתרגש ממנה.. כבר יותר משנה וחצי!!! למה שהבחור לא יעשה משהו בעירו?? אתם (חבורת משמרת ירושלים) בפירוש גורמים נזק! תנו לאנשים להתבטא בדרך שלהם. אתם יכולים לתת כאופציה את משמרת ירושלים אך לעולם לא להגיד ששאר הפעילויות הן סרק. מי את שתגידי דבר כזה? ולבחור מאילת, אם בכל זאת עדיין תרצה לעשות משהו באילת - אתה מוזמן לשלוח אלי אימייל [email protected] ואנסה לעזור לך. סופ"ש טוב לכולם.. תומר.

T0MERs

New member
לצביקה

יש כאן שלושה חבר'ה, ממשמרת המחאה בירושלים, שפשוט מדכאים כל ניסיון של חברים חדשים בפורום להתבטא מורידים מוטיבציה ומזלזלים בכל פעילות אחת. לזה התכוונתי. וכמובן שאין לי שום דבר אישי נגדך או נגד המארגנים. אמרתי לא פעם שאני תומך בכם ואני חושב שמה שאתם עושים הוא מצווה והוא חשוב. אבל יש עוד פעילויות, שגם אותן צריך לעשות. כל אחד כפי ראות עייניו ויכולותיו. יש הרבה דרכים לפעול, לעולם לא נוכל לדעת מה עוזר. גם לאור מקרים בעבר. כל מקרה הוא שונה. לכן, כדאי לעבוד בכמה מישורים. ושוב, אני מחזק את ידכם בפעילות. אני שולח אליה הרבה אנשים שפונים אלי. מקווה שהבנת את כוונתי. שיהיה סופ"ש מוצלח. תומר.

maor730

New member
משמרות מחאה באילת????

שלום רציתי לדעת עם אתם חושבים שיש טעם לארגן משמרות מחאה גם באילת?

למאור מאילת, ולכל יוזם או מציע בכל מקום בארץ

אם יורשה לי להביע את דעתי האישית, שמאז נשבה גלעד שליט, ואחרי-כן - כאשר נשבו אלדד רגב ואהוד גולדווסר, קיבלתי לה רק חיזוקים: איש אחד בישראל מחזיק את כל ה'קלפים' בידיו - ראש-הממשלה אהוד אולמרט ! (קראו מה שנכתב ב'הארץ' של יום שישי האחרון, 14.3, בחלק המכונה 'השבוע'). נכון כתב כאן מי שכתב שרק לחץ ישיר על אולמרט עשוי אולי (!) להשפיע במשהו. אלא שגם ידוע שאולמרט מאד חרד לדמותו כמו שהיא נראית בעיני הצבור, ואני מנחש שאילו ניתן היה למצוא אצלו 'עקב אכילס' (נקודת-תורפה) שלחץ עליה היה מזיק ליחסי-הצבור שלו - זה היה משפיע יותר מכל דבר אחר ! ודעת-קהל מתבטאת וגם מושפעת בין היתר מעיסוק פומבי (וכאן ב'פורום' רואים את העיסוק רק מתי מעט, לפי התרשמותי) בנושא, שאולמרט ואנשיו מנסים כל הזמן "להחביא אותו מתחת לשטיח". יותר מפעם אחת אמר אולמרט ואמרו אנשיו: "ענין השבויים צריך להיות מטופל בשקט !" ואני מעז לנחש שה לא רק בגלל עצם אופי הענין, אלא לא פחות - בגלל רצונו של אולמרט "שלא יבלבלו לא את המוח" כל הזמן עם ענין החיילים השבויים. הוא הרי אמר בפומבי (הוקלט וצולם תוך כדי ביקור של תלמידי בי"ס בכנסת, ופגישתם איתו):"לא נורא אם השבויים ישארו עוד קצת בשבי !" (ה"קצת" הזה מתארך כבר יותר משנה וחצי !). לכן - אסור לתת לענין להשתתק ו'להוריד פרופיל' ! (אמר בגלוי, למצלימות ולמיקרופונים של הטלביזיה, אבא של גלעד שליט, נועם, ש"נרמז" לו '"לא לעשות גלים", כאשר ניסו 2 הפרקליטים הצרפתים מטעם המשפחה להפגש עם עזתים שאולי יש להם נגיעה בשבי של גלעד). זה בדיוק מה ש'ישחרר לחץ' מאהוד אולמרט, ואת זה הוא רוצה. צריך להמשיך ולהעלות את שמותיהם של גלעד, אלדד ואודי ואת שביים, וגם את מצבם הקשה כל-כך של בני-משפחותיהם, בכל הזדמנות, ומעל כל במה, ובלי הפסקה ! כן, גם באילת ובמטולה וביניהן - בצעדות, ובמירוצים, ובעצרות, וכינוסים. בהתחלה של כל הצגה וקונטרט ובפתיחה של כל תערוכה וסימפוזיון. לשלוח עוד ועוד מכתבים ולתת להם פרסום (בלי זה אין טעם), אפילו שבלשכת ראש-הממשלה ישנו טופס סטאנדרטי לתשובה לכל המכתבים האלה, בחתימה כאילו של ראש-הממשלה, הנרשמת ע"י אחת המזכירות הזוטרות (בדקתי 3 תשובות כאלו ל-3 קבוצות של מכתבים: פעמיים של יחידים ופעם אחת של 300 חותמים. 3 התשובות היו זהות !). בימים אלה כבר נצברו כ-1000 חתימות על עוד מכתב - של שמיניסטים מביה"ס בגליל המערבי שבו למד גלעד שליט, שהופץ בבתי-ספר נוספים. את נוסח המכתב ואת הכתובת לצירוף חתימות אפשר למצוא באתר האינטרנט 'הבנים' - www.habanim.org - שבו יש עוד הודעות בקשר לפעולות שמטרתן תזכורת ואי-השכחה של ענין החיילים השבויים. כמו שכתבתי בהתחלה - לכשעצמי גם אני מפקפק בכוחן של עצרות ומשמרות להזיז את אולמרט מעקשנותו (יש מי שעדיף את הבטוי "נחישותו") שלא ללכת "לקראת" המחזיקים בגלעד, באלדד ובאודי אפילו מילימטר אחד. אבל להניח לו להשתיק את הענין ? בשום אופן לא ! לכן מאור (אם אני מנחש נכון אתה תלמיד בי"ס תיכון) -יזמתך ברוכה, ואני גם ממליץ שתארגן את השמיניסטים של אילת להצטרף לחותמים על מכתבם של השמיניסטים מהגליל המערבי ! זוכרים את המשמרות הקבועות של '4 האמהות' אחרי מלחמת לבנון הראשונה ? בלי להכנס כאן לדיון אם היציאה מלבנון (אחרי 18 שנים ומאות הרוגים !) היתה נכונה או לא ואם הביאה טוב או רע - ההתמדה (שוב: אפשר לכנות אותה "עקשנות") של משמרות ארגון '4 האמהות' בהחלט השפיעו במשהו. אלא שלצערי -נדמה לי שכיום יש ראש-ממשלה קצת פחות פתוח ורגיש לרחשי-לב ההורים של החיילים ושל החיילים עצמם (אולי כי ראש-הממשלה אז היה לוחם בעצמו, מה שלא כן לגבי ראש-הממשלה הנוכחי, שאת שירותו הצבאי עשה כמורה בבי"ס יסודי ליד ביתו, וגם ככתב של שבועון החיילים 'במחנה'). סילחו לי על האורך. אבל הנושא קשה מכדי שאפטור עצמי ב"עצה חכמה" בת שורה או שתיים. ותודה על סבלנותכם בקריאה.

למעלה