משמרים אתרים ב-
אנשים

משמרים אתרים ב-../images/Emo43.gif אנשים

אדר' זאב מרגלית, הממונה על הפיתוח והשימור ברשות הטבע והגנים יתארח בפורום טיולים וידיעת הארץ החל משעה 14:00 וישיב לשאלות בנושאי מדיניות השימור והפיתוח של גנים לאומיים ושמורות טבע, ההבדל בפיתוח של גן לאומי ושמורת טבע, שימור ופיתוח אתרים ארכיאולוגיים, תכנון נוף בגנים לאומיים, הכשרת אתרים לנכים, אירועים בגנים לאומיים, שילוט, המחשה, מרכזי מבקרים ומיצגי אור וקול בגנים ובשמורות והקריטריונים לפיתוח אתרים קולטי קהל בתשלום. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=683&MessageId=134469239
לכל אחד יש מה לומר בנושא המאגר הביומטרי, אבל כמה אנחנו בעצם יודעים עליו? ד"ר גיל סיגל, רופא, משפטן ומרצה בכיר בקריה האקדמית אונו, יתארח בפורום חוק ומשפט היום בשעה 18:00 וישיב על שאלות בנושא המאגר הביומטרי, חוק המידע הגנטי, גנטיקה, אתיקה ומה שביניהם. בואו לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=145&MessageId=134480738

hadarinke

New member
התווספה הופעה ללוח ההפעות:

25.10.09 הופעה אקוסטית, פלורה, רחובות.

גוזלה

New member
סעאאממק, טוב????

מה, דווקא כשאני עוברת לחיפה עושים לי הופעות אקוסטיות מתחת לבית?!?!?!?!?!?!

אני עברתי מחיפה לרחובות

אז לא לקטר על הופעות שהפסדת מתחת לבית. הפסדתי מלא הופעות במרתף, וההופעות במרתף הן הכי טובות שאפשר
.

גוזלה

New member
עדיין אף פעם לא הייתי בהופעה במרתף

עם הקדמה כזאת נותר לי רק לייחל כבר, שתגיע לשם שוב!!

גוזלה

New member
ורחובות נהייתה לאחרונה

ממש ממש אחלה עיר, עם המון מקומות נחמדים להעביר בהם את הזמן... אז, התחדשי לך!! :] אולי יומאחד, גמני אעשה את המעבר הזה....

גוזלה

New member
אולי זה מכיוון שאני גרה בלוד...

והסטנדרטים שלנו נמוכים.... חחח אני באמת ממש אוהבת את איזור התעשייה שם, יש שם בתי קפה נהדרים!! :]

זה לא

כלומר, זה מועדון סטודנטים, וזה אומר שסטודנטים מקבלים הנחות. אין בעייה לצעירים יותר להכנס להופעה.

בתור מי שהייתה שם בהופעות באופן קבוע מגיל 14

אין בעייה להכנס להופעות גם בגיל חט"ב ותיכון. לא ימכרו לכם בירה, אבל להופעה תוכלו להכנס. ומתוך האתר של מרתף 10: "פעילות מרתף 10 מכוונות לסטודנטים, אבל כל המוצא בהן עניין מוזמן להשתתף. לפיכך, אין הגבלת גיל בכניסה למועדון".

למעלה