משמרים אתרים ב-
אנשים

משמרים אתרים ב-../images/Emo43.gif אנשים

אדר' זאב מרגלית, הממונה על הפיתוח והשימור ברשות הטבע והגנים יתארח בפורום טיולים וידיעת הארץ החל משעה 14:00 וישיב לשאלות בנושאי מדיניות השימור והפיתוח של גנים לאומיים ושמורות טבע, ההבדל בפיתוח של גן לאומי ושמורת טבע, שימור ופיתוח אתרים ארכיאולוגיים, תכנון נוף בגנים לאומיים, הכשרת אתרים לנכים, אירועים בגנים לאומיים, שילוט, המחשה, מרכזי מבקרים ומיצגי אור וקול בגנים ובשמורות והקריטריונים לפיתוח אתרים קולטי קהל בתשלום. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=683&MessageId=134469239
לכל אחד יש מה לומר בנושא המאגר הביומטרי, אבל כמה אנחנו בעצם יודעים עליו? ד"ר גיל סיגל, רופא, משפטן ומרצה בכיר בקריה האקדמית אונו, יתארח בפורום חוק ומשפט היום בשעה 18:00 וישיב על שאלות בנושא המאגר הביומטרי, חוק המידע הגנטי, גנטיקה, אתיקה ומה שביניהם. בואו לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=145&MessageId=134480738

t r e c o o l

New member
אומג!! מה קורה לציקס???

Truth be told I've been toying with a Glampire concept for a music video. Damn u Lambert!!! xoxo binahlinda @GoCheeksGo You could go as "Kris Allen" LOL - Zombie Kris Allen! ...with my heart hanging out of my chest. (Heartless) 5 minutes ago from NatsuLiphone @adamlambert Curses!! Now I have to think of something else! חחחחחחחחחח איזה מתוווווווקקק

nini18

New member
די היום הכי טוב EVER חחח

יש לי דרישות מעטות אני יודעת חחח

nini18

New member
אוי בבקשה שאדם יגיב חחח ../images/Emo57.gif נו אפילו רק

בסמיילי מסכן חח

mayarel

New member
שובר את הלב .. בחיי.

הטוויט שלו אז אם ה- no wonder everone loves you. adam. וואו. הוא היה צעיר מידי פשוט. מי יודע אולי יום אחד.. כשצ'יקס יהיה קצת יותר בראד...

nini18

New member
האהבה תחזור לפרוח חחח יאייי אני שמחה שאנחנו

היום ביחד בענין בראדם

nini18

New member
הוא בטוח לא, אבל לא נורא אנחנו כבר לצערי

רגילות לאכזבות כאילו

כן אה.. חחח הם צריכים לשתף אותנו!! :(

זה בטח יהיה מצחיק חח למרות שלא נראה לי שהוא בכלל ראה,כי שולחים לו כ"כ הרבה תגובות..

nini18

New member
אבל את ציקס הוא רואה כשהוא נכנס לטויטר כי

הוא עוקב אחריו.

InbarKiii

New member
לגמרי היום הכי טוב

חחחחחח אני עדיין מאושרת מזה חחחחח שיתחפש לקריססססס D:

למעלה