משמרת המחאה נדחית !

משמרת המחאה נדחית !

-הדגש- פתיחת משפטו של עו"ד קלגסברד נדחתה ממחר ל - 28.9 באותו מקום ובאותה שעה. -סדגש- אני פונה ומבקש בואו להצטרף לפעילות למען הבטיחות בכבישים ולעצירת עסקות הטיעון ! די לעסקות טיעון הבאות לפגוע בקורבנות ובמשפחתם !

ההודעה לא ! נכונה

הודיעו . . . אז ? ? ? עקב לחץ ציבורי כנגד אי שיוויון החוק (במקרה של אזרח "רגיל" התקשורת לא היתה "מתעסקת" איתו,אבל העונש היה חמור בהרבה), בין אזרחים רגילים (אנחנו האנשים הרגילים כל אחד מאיתנו) לבין המורמים בעם (מכובדים,מוכרים,חשובים וכד'), הפרקליטות חזרה קצת מכוונתה, אולם יחד עם זאת יש מעין הסדר (ב"שושו") בו העו"ד יודה ויקבל עבודות שירות ! בן אדם נהג כשורה, לא ביצע עבירת תנועה, אדם נורמטיבי לחלוטין, פגע למוות בשני אנשים והעונש שיקבל - עבודות שירות ! ? ! ? מבקש את תגובתכם והתייחסותכם - זה נראה לכם סביר ? נורמלי ? מי יעמוד על דוכן הנאשמים באשמה כזו ויקבל עונש כזה ? ? ? סלחו לי, הציניות במכוון, אני פשוט נגעל ממה שקורה אצלנו. אז אומנם העבר התעבורתי סביר, והנהג לא עבריין תנועה, ו"הכל טוב ויפה" , אבל התוצאה טראגית מאוד !

be_roo

New member
זו לא הפעם הראשונה שנפסקות עבודות

שירות לנהגים שגרמו לתאונה קטלנית. למה למחות דווקא הפעם? אתה עושה בדיוק את מה שאתה מנסה לצאת נגדו, מפלה את קלגסבלד רק בגלל מעמדו: מאירה לוין גרמה לתאונה בה נרגו שניים והעליון פסק כי כאדם נורמטיבי שטעה יסתפק בעונש קל של עבודות שירות בלבד (למי שאין כח לקרוא, אציין רק שלא כל השופטים הסכימו, ההחלטה התקבלה ברוב): http://elyon1.court.gov.il/files/05/480/005/h09/05005480.h09.pdf והנה עוד מקרה. גם נהג המשאית זכה ליחס מועדף בגלל מעמדו? http://www.basharon.com/data/categdoc1048/categdoc1048.asp?mCatID=1048

די לקטל הקטלני !

הפעילות במאבק בתאונות נעשית מתוך כאב / מעורבות אישיים,איכפתיות,מודעות וכד'. אני מקווה שאף אחד לא חושד במניעים כאלה או אחרים ו/או באינטרסים שהם לא לטובת עצירת המגיפה. גם הפעילות לגבי משפטו של העו"ד נעשית מתוך תחושת אי צדק, פגיעה וזלזול בקורבנות ובמשפחה. הפעילות היא לא כנגד העו"ד עצמו אלא כנגד התנהלות המערכת המשפטית / משטרתית. פעילות דומה במקרים אחרים לא נערכה, מסיבות של עומס פעילות ומיעוט מתנדבים,ולא בגלל מקצועו / עדתו / מקצועו וכו' של הנהג ו / או הקורבן. להלן מידע שנכתב ע"י עדנה צונץ דוברת "אנשים באדום" לגבי משפטו של עו"ד קלגסברד : "עקב אופן התנהלות החקירה, הסתרת מידע חשוב בקשר להיותו של עו"ד קלגסבלד תחת השפעת אלכוהול, הבדיקה הראשונה בה הוכח שהוא היה תחת ההשפעה הזו, נעלמה באופן מפתיע בבית החולים. ורק הבדיקה שנערכה אחרי חמש שעות קבילה, כי היא היחידה שנמצאה. דבר שני, האדון הנכבד נחקר בביתו אחרי שעות רבות. מה שלא מקובל בתאונה עם נפגעים שנהרגו. היה יחס מועדף לעבריין שהיו לו 21 עבירות קודמות. אנחנו נזעקנו בגלל המהירות בה תפרו את התיק מכל צדדיו והחישו את קיום המשפט. משפט כזה לוקח חודשים עד שהוא מובא אל המערכת הקורסת. מה שאומר שמישהו רצה לקצר תהליך שהיה אמור לקחת חודשים וזה מעורר חששות כבדים באשר לעיסקת טיעון שנרקמה לה באופן כל כך בהול.על פניו כל הנסיבות שמניתי ועוד כמה שעו"ד חזן ביקש לא לפרסם מראים לנו שיש איפה ואיפה. ידוענים מקבלים יחס אחר מאשר איזה מר כהן שמשפטו היה נערך אחרי המון זמן ללא איזה עו"ד מזרחי ידוען כשלעצמו. אני מוכנה לחתום שהוא יצא בעבודות שירות גם ללא עיסקת טיעון בגלל שהוא "נורמטיבי" כביכול.המשפט נדון בבית משפט לתעבורה אצל שופט מקל באופן מיוחד וזה ידוע לכל. חוץ מזה אנחנו לא נשקוט ולא ננוח ואם נדע על עוד עסקאות טיעון הנרקמות לעברייני תנועה. שיהיה האדון שכתב בפורום, סמוך ובטוח שאנו נעמוד שם ונמחה על סלחנותם של השופטים וזלזולם בקורבן ובמשפחתו." קשה לי להבין את הסלחנות והנכונות הלא טבעית לקבל את ההרג הזה בכבישים. אז נכון,אף אחד לא מתכוון לעשות תאונה והוא בטוח לא רוצה לפגוע במישהו. אין לי כל ספק שהעו"ד כמו כל אחד מאיתנו "עולה על ההגה" במטרה אחת - להגיע בשלום ליעד ולחזור בריא למשפחתו. יחד עם זאת, יש להבחין להבדיל ולהפריד בין נהג שקול זהיר פיקח ועירני, לבין נהג בעל הרשעות,תחת השפעת אלכוהול לא צלול ועירנותו לא במיטבה. האם מישהו מוכן להיפגע סתם כך בגלל איזה נהג "מסטול" קצת (או יותר גרוע) ואחרי זה פשוט לסלוח (? ? ?) לו ??? למה ? ? . כי הוא לא התכוון ? אם הוא רוצה לשחק ב"כאילו" / מכוניות מתנגשות / להרגיש כיף ו"סוטול" שילך למגרש מ ש ח ק י םםםםם !!!!!!!! אולי תסביר לי את השקפתך ואשמח גם תענה על שאלותי. תשס"ז - תהא שנת סבלנות וזהירות בדרכים !!!!!!!!!!!!!!!!!! פונה מזמין ומבקש מכל בעלי העניין המודעות והאיכפתיות להצטרף לפעילות חשובה להצלת חיים בדרכים,ולצמצום הקטל בדרכים.

be_roo

New member
די לססמאות המלוות בתוכן לא רלוונטי!

אתה ממשיך וחוזר על אותם דברים, רק הפעם דרך פה אחר. שום דבר ממה שאמרת ונאמר במכתב הזה אינו מעיד על יחס מיוחד לקגלסבלד. אז מה אם הביאו לך דוגמאות לנהגים אחרים שקיבלו עונשים של עבודות שירות, אל תתנו לעצמכם להתלבל. בעצם, קלגסבלד אכן זוכה ליחס מיוחד, מכל אותם לוחמי התאונות שמחככים ידיים ברעב לקפוץ על המקרה שנופח ע"י התקשורת כדי לנצלו למטרותיהם ודרישה לעונש מפלה לרעה, בעוד מקרים דומים אחרים לא זכו לתשומת לבכם.

די להתכתשויות !

אני לא מפריח סיסמאות אלא מתעסק בפעילות אמיתית למען צמצום הכאב והצער. אם הנושא באמת חשוב לך,אתה מוזמן להצטרף לפעילות ולבחור את התחום בו תרצה לפעול. ואני חוזר על האמת - כל הפעילות נערכת למען מטרה אחת ואמיתית, באמונה ובכנות מתוך כאב ומודעות - די לקטל הכואב הגובה ה-מ-ו-ן !!!!!!!! קורבנות שווא ומשפחות כואבות ובוכיות. אני מבטיח לך שגם בעיסקה הקלוקלת הבאה אם חלילה תהיה אנו נהיה במחאה זועקת !

be_roo

New member
לדבר לקיר

כוונותיך טובות וידועות לכל, זה לא הופך את פועלך לרלוונטי במקרה הזה. אתה ממשיך להפריח ססמאות אבל טרם התייחסת לשאלתי מדוע אתם מתרכזים במקרה הזה כאשר הוכח שאינו היחיד. העסקה הבאה? לא התייחסת לקודמות. שלא לדבר על השאלה האם המחאה הזו, שאולי רלונטית לעניין חברתי בנושא ענישה פלילית בכלל, קשורה למניעת תאונות?

אני לא מדבר אלא עושה !

ולא זה הזמן לפרט על כל פעולותיי בנושא והן רבות,אפרט עליהן בקרוב. אולם אשמח לקרוא על פעילותך בתחום ומה ניתן ללמוד ממך בתחום ? העיסקה הנ"ל אינה היחידה,ועתה אנו מתרכזים בה,לטוב ולרע,אתה מוזמן להצטרף לפעילות ולתרום,מסיבות אלו או אחרות לא היתה התייחסות לעסקות הקודמות,להזכירך באחת מתגובותיי הקודמות פירטתי את הסיבות לפעילותנו הנוכחית בעיסקה זו. אנו מקווים שאם וכאשר תהיה ענישה חמורה במקרים של עבירות קשות עברייני תנועה סדרתיים "יחשבו טוב טוב" לפני שהם מחליטים להשתולל ולפגוע בסובבים אותם. דרך אגב מעניין אותי על דרך תגובתך לעסקה אם חלילה היית בן למשחת וקסלר ???

be_roo

New member
לא ידעתי שמוציאים סרגלים

ולא מובן לי למה החלטת להתגונן כאילו תקפתי את פעילותך, להפך, ציינתי בפירוש כי פעילותך וכוונותיך ידועות. הטיעון לפיו עד עכשיו לא התמקדתם בעסקאות דומות קלוש. אתם לא מציגים את המקרה בתור אחד מבין רבים ושרק בגלל אילוצים החלטתם להלחם בתופעה מוכרת ונפוצה, אלא מציגים כאילו קלגסבלד זוכה ליחס מועדף בעצם הדיונים והאפשרות לעסקה ולעונש של עבודות שירות בלבד. אתם מעוותים את המציאות ומציגים את הדברים בצורה לא נכונה כדי לתרץ את פעולותיכם. בשום מקום לא הוכח כי קלגסבלד השתולל בכביש ואין כל סיבה להעלות על הדעת כי הפגיעה נעשתה בכוונה. קצת קשה להרתיע בעזרת ענישה מפני ביצוע טעות שלא במתכוון. אם אתה לא יודע שתבצע אותה, איך תפחד מהעונש? מעניין איך היתה תגובתך אם היית בן למשפחת קלגסבלד? מה עניין שמיטה להר סיני? אתה מחש נקמה? פועל בשליחות המשפחה? עושה רושם שאתה מתקשה להגדיר למען מה אתה נלחם. אתה פועל להעניש את קלגסבלד בשם ההרוגים או למניעת תאונות?

אי אפשר להבין אותך ! ! !

להלן תגובה של דרור 3412 המופיעה באתר YNET בקהילת רכב, אולי סוף סוף תבין שחייבים להבין שרכב הוא כלי נשק ! ! ! די לנפגעים בתאונות ועונשים סלחניים !!!!!!!!! די !!!!!!!!!! אי אפשר יותר !!!!!!!! אתה תסלח לנהג נורמטיבי שיפגע בך בצורה כה קשה ??????? בכל דמוקרטיה נורמלית,פרשה מושחתת כמו של עו"ד קלגסבלד,הייתה גורמת לרעידת אדמה, ולעריפת ראשים מאסיבית במשטרה ובפרקליטות. המשטרה עצמה חיבלה בחקירה כדי להקל על העבריין הבכיר, המקורב לחונטה השמאלנית השלטת במדינה, לחמוק ממיצוי הדין איתו. בדיקת דם לגילוי אלכוהול בדמו של הנהג הדורסן נערכה רק אחרי שעות רבות, ולא מיד כנדרש, עיכוב שאיפשר את הורדת ריכוז האלכוהול. הנהג הדורסן לא רק שלא נעצר לחקירה, כמקובל במקרים קטלניים כאלו, המשטרה הטריחה את חוקריה לחקור את העבריין בביתו. למשטרה כידוע, יש עודף בחוקרים ולכן הם יכולים לבלות בנסיעות בכבישים. הנהג העבריין, עו"ד מנוסה, "לא זכר" כמובן, בזמן "החקירה"שום דבר ממה שקדם לתאונה ובמהלכה. המשטרה, ככל הידוע, לא בדקה את החשבונית של המסעדה בה נהג הנהג הקטלני, כדי לבדוק כמה ואיזה אלכוהול הוא שתה שם. קיימת עדות שהוא אכן שתה. המשטרה, ככל הידוע עד כה, לא בדקה האם העבריין דיבר בפלאפון בזמן התאונה. חוקרי המשטרה המיומנים, "לא הצליחו" להעריך את מהירות הנסיעה בעת התאונה. הפרקליטות בחרה להאשים את הנהג הקטלני בסעיף האישום הקל ביותר האפשרי - גרימת מוות, ולא הריגה ברשלנות פושעת, כפי שהיה עליה לעשות, הן עפ"י נסיבותיו החמורות של המקרה, והן עפ"י פסיקות בג"ץ. עונש המכסימום הוא 3 שנים בגרימת מוות ו 20 שנה בהריגה. הפרקליטות רצתה להגיע לעיסקת טיעון מושחתת עם פרקליטי העבריין, כדי להגיע לעונש מינימלי. קולות זעם מהציבור, הניאו אותה לבטל את העיסקה. אבל הפרקליטות מצאה דרך עוקפת את זעם הציבור. העיסקא החדשה: העבריין יודה, והפרקליטות לא תידרוש את העונש המקסימלי. הרווח של העבריין : ייצא עם עונש מינימלי. הרווח של הפרקליטות: לא יתקיים דיון משפטי, ולכן לא ייחשפו פרטי המעשים המושחתים המוזכרים לעיל. ועוד עניין תמוה בהקשר הזה, היא התנהגותו של הפרקליט שייצג את המשפחה מול הפרקליטות. עוה"ד הכריז בהתחלה כי הוא יעתור לבג"ץ אם סעיף האישום לא יהייה הריגה. משום מה הוא נסוג מדרישתו לסעיף הריגה. עסק מצחין, אבל אין פוצה פה ומצפצף, אף לא אחד מאבירי שלטון החוק מהחונטה השמאלנית השלטת במדינה, ואף ימני רופס. מדינת (צ)חוק הדבר שאני מסתייג ממנו בתגובה הוא העניין הפוליטי, שלדעתי אינו קשור כלל.

be_roo

New member
ציטוט הודעות מתלהמות של אחרים

שמכילות תוכן דומה להודעותיך שלך לא ממש מקדם את העניין. אתה חוזר על אותם טיעונים שוב ושוב, מה שלא הופך אותם לנכונים. לי נמאס לחזור על עצמי.

אתה צודק ,

חבל על הזמן שאני משקיע עם מי שלא מוכן להבין שהוא עצמו בסיכון, ויחד עם זאת מגן על אלו העלולים לפגוע בו. שנת בריאות אושר והצלחה !

be_roo

New member
עוד טיעון "רלוונטי"

שימוש בססמאות ריקות מתוכן כי קשה מידי להבין שהתוכן לא משהו גם ככה...

be_roo

New member
ברור, כי כשלא מצליחים "לשכנע" עם

מנטרות שחוזרות על עצמן, קל יותר להציג את עצמך כנלחם לכל אותם מסכנים שלא הצלחת להדביק בהתלהמות שאתה מציג.

למעלה