משמרת שלישית

TheCharm

New member
משמרת שלישית

סדרה נחמדה מאוד מאוד. הצלחתי להבין ולהתחבר איתה, בניגוד ל"אוורווד", וזה אפילו שפספסתי 3 עונות (אבל אני מניח שבהמשך יתחילו להזכיר דברים שאני לא אדע עליהם). בכל אופן היה פרק טוב. ומה הקטע של אמי הזאת? בהתחלה חשבתי שהיא במחזור ובגלל זה היא בשירותים, אחרי זה חשבתי שהיא הסניפה סמים, ועכשיו אין לי מושג. אגב, השותף הזה של פיית' (ככה קוראים לה, נכון?), הוא השתמש בסמים כאילו? מה שהוא זרק באסלה היה שלו?

HadaR777

New member
אחלה סדרה!

הקטע של אמי אין לי מושג,ולפי מה שאני זוכרת זה גם לא הוזכר בעונות הקודמות. ובקשר לשאלה שלך...השותף של פיית' (בוסקו) לא לוקח סמים. הוא עצר בעונה הקודמת מישהו על סמים,ואז היו מהומות ברחוב ומישהו נפצע, מתברר שהעצור היה חובש והוא עזר לו להציל את החיים של הפצוע ובוסקו הבטיח לו שהוא יעזור לו (אם אני לא טועה) ובסוף עצר אותו,בקיצור יצא מניאק.בקיצור,בסופו של דבר הוא שיחרר אותו בטענה שנאבדו לו הראיות...אבל בסוף הוא השמיד אותם וזה מה שראית. מקווה שהבנת :)

Aviad1987

New member
אתה מה זה מפספס עם אברווד.

סדרה מעולה. אני התאהבתי כבר אחרי הפרק הראשון והשני רק חיזק את זה
לא ראיתי את הפרק אבל הוא הוקלט על המקס, היום אני אשלים

soapsfan

New member
ניסיתי לתת לזה צ'אנס נוסף

בפרק ששודר השבוע,אבל היה לי יותר מדי משעמם ושוב נטשתי באמצע

Aviad1987

New member
איזה עוול נעשה לסדרה הזאת.

היא מעניינת, כתובה מעולה (גם מצחיקה לעתים, לא סטייל הOC אבל אתם יודעים) משוחקת מעולה. אולי יום יבוא עם השחים של העונות הראשונות ואנשים יבינו

shawn 1

New member
בלי לפגוע, אבל לקרוא ל"אוורווד"

משעממת ושאר האופרות סבון הן לא משעממות? זתומרת, הןשנים על גבי מאות שנים, וזה לא שיעממם אותך?? ואוורווד כן?? אוורווד היא סידרה מקסימה. אם הייתם מסתכלים ממהתחלה , זתומרת מעונה 3 פרק 1 של שבוע שעבר ושל ספושבוע שאחריי, הייתם מבינים איזו תוכנית מקסימה פיספסתם! ואולי היא נראית משעממת אבל היא ממש לא! והיא לא איטית או משו כזה, היא ממש קלילה ולא מסובכת וכיפית!! בשבילי היא הפכה לאחת הסדרות של כאילו MUST SEE.... תנו לה עוד הזדמנות...

soapsfan

New member
מה הקשר?

תלמד לקרוא.כתבתי שנתתי לה עוד צ'אנס,והיא שעממה אותי-שוב.אז אם אתה נהנה ממנה-סבבה לך.אני לא נהנה ממנה.היא משעממת אותי,השחקנים הראשיים מעצבנים אותי(אפרם ואבא שלו
) ורק חבל שהיא תקועה בין הOC וסמולוויל כי זה יוצר לי רווח של 45 דקות.זהו.

shawn 1

New member
אתה לא צריך לאהוב תגברים של

התוכנית בשביל לאהוב תתוכנית! מה את רציני... (כאילו מי ישמע איזה גברים נאים יש בימי חיינו והשאר!) עדיין, התוכנית היא תוכנית מופת. וידועה בכך!

soapsfan

New member
מה הקשר?

טוב אני רואה שאתה קורא הודעות בדרך מיוחדת שרק אתה מבין.

TheCharm

New member
עוד הזדמנות?

כבר נתנו לה שתיים, זהו, זה משעמם בשבילנו, איטי לדעתינו, די לחרוש ולהזכיר בכל הודעה כמה ש"הסדרה הזאת מעולה". לא, לא כולם חושבים שהיא מעולה, אנחנו ניסינו, לא אהבנו, ודי לנסות לשכנע אותנו אחרת. מעיק לעיניים.

soapsfan

New member
סדרה מעולה

הייתי רואה אותה פה ושם כשהיא שודרה בערוץ שלוש,ולא הייתה לי שום בעיה להתחבר לפרק,שהיה טוב.מקווה שימשיך ככה

נורא אהבתי את הסדרה בזמנו...

ממש נהניתי מכל פרק, אבל עם הזמן - פשוט לא יצא לי לראות... אני מקווה שעכשיו אני אוכל לראות שוב...

למעלה