משמרת שמתפרסת על שתי יממות....

• פותח הנושא snup
  • פורסם בתאריך

snup

New member
משמרת שמתפרסת על שתי יממות....

מישהו יודע איך רושמים שעות נוכחות שמתפרסות על שתי יממות ? לדוגמא: אם התחלתי ב- 21:00 בתאריך 4 לחודש וסיימתי ב-5 לחודש ב- 06:00 בבוקר אני רושם בצורה הבאה: 4 לחודש - 3 שעות (21:00 - 00:00) 5 לחודש - 6 שעות (00:00 - 06:00) ואז אם עבדתי ב- 5 לחודש אחה"צ משעה 16:00 אני רושם שוב - 5 לחודש ושוב מציין את סך השעות.(16:00 - XX:XX, סך: X שעות). ה"מפקח" של חברת השמירה שבה אני עובד תמיד מחסיר לי שעות. הוא טוען שהתוכנה של המשרד שלהם מחשבת לפי יום קודם, ולכן הוא לא יכול להבין את הדו"ח שלי. אני טוען שזה מאוד פשוט ולזו שמקלידה במשרד יש בעיה בהבנת התוכנה, וזה שמחסירים לי שעות עבודה כתוצאה מכך ממש לא תקין. (גם ככה השכר נמוך). מה הפיתרון?

אסור לחלק את המשמרת

על ידי חלוקת המשמרת תמנע ממך האפשרות לטעון לשעות נוספות. על פי הדוגמא שנתת תרשום אם התחלת לעבוד בליל הרביעי לחודש, תרשום את כל שעות העבודה תחת הרביעי לחודש. "גנבת שעות" היא מעשה פלילי לכל דבר והחוק מטיל על המעסיק עונשים כבדים בגין מעשה זה. תרשום את כל השעות שנגנבו ממך, ותפנה למפקח בכתב שאתה דורש לקבל את התשלום עבורן. אני מציע שתשלח מכתב בעילום שם להנהלת האתר בו אתה מוצב, עם פירוט של כל תנאי העסקה המופרים על ידי החברה. בסוף המכתב תכתוב שבכוונת המאבטחים לפעול לקבלת זכויותיהם המלאות על פי חוק.

joshh

New member
מה הבעיה ?

מקובל לרשום משמרת ליום. עם עבדת לילה אזי עבדת מ 21:00 ועד 6:00 = 9 שעות שעבדת היום ה 4/5/07. מתוכם מגיע לך שעתיים נוספות כי משמרת זו נחשבת למשמרת לילה ולא "לילה ואז בוקר". לגבי גנבה בשכר - תתעד הכל. שתעזוב את מקום העבודה. תדרוש הכל בתביעה משפטית. מבחינת מר שוסטר אין דבר כזה עבירות שכר בחברתו.... אולי זה מקרה מקומי של טעויות חשב... joshua

למעלה