משמר הגבול- תקנו אותי אם אני טועה

palmino

New member
משמר הגבול- תקנו אותי אם אני טועה

אני לא מבין דבר אחד , למה כל אחד יכול להתגייס למשמר הגבול? משמר הגבול הם בעצם שוטרים שיש להם סמכות ככל שוטר במשטרה הכחולה, למה אין סינון שם, היום למשל ראיתי חיילת משמר הגבול כזאת פוסטמה שהתווכחה עם איזה בן אדם אחד ממש בושה איך שהיא דיברה, ולפני יומים ראיתי בעיתון ידיעות ,תמונה גדולה בעמוד הראשון של שוטרת מג``ב מסמנת באצבע האמצעית מה היא חושבת. יש לי תחושה שכל ערס מגעיל שאומר שהוא רוצה לתת מכות לערבים ישר מתגייס לשם , לא מספיק שהוא לא נותן דוגמא טובה באזרחות, הוא אחר-כך לובש מדים ופשוט מותר לו לעשות הכול , יצא לי לצערי להיות עד לתאונת דרכים, הזמנתי משטרה ותוך מספר דקות הגיעו שוטרי מג``ב תאמינו לי היתבישתי שזה השוטרים של המדינה שלנו, אף אחד שם לא ידע כלום הם היו לא מיקצועיים בכלל! אם זה נישמע שאני מכליל כאן את כל שוטרי מג``ב בתיאור אז זה לא נכון אני מתייחס לקבוצה די גדולה שם שניראה לי שהסמכות שניתנת להם, צריכה להינתן אך ורק לאחר שהם יעברו איזה סינוןולא לכל אחד שרוצה להרביץ לערבים. אני מחזיק בדעה ששוטר צריך לתת דוגמה טובה לאזרחים, ומה שאני רואה זה ההפך. מצפה לתגובות אמיר

jedi knight

New member
אתה מכליל לגמרי

נכון יש לא מעט דפרים ואנשים לא הכי איטיליגנטים במג``ב אבל יש גם אנשים טובים מאוד והעבודה של לתת מכות לערבים היא רק חלק קטן מהשרות במג``ב אולי זה לא עבודה שצריך להיות חכם בשבילה או הברקות מיוחדות אך נתקלים שם במצבים קשים ומגיע לחיילים קרדיט אני חושב !!!!

palmino

New member
תגובה

אני מכבד את כל האנשים במג``ב שעושים עבודה מצוינת ושומרים על הגבולות ועל ישובים ביהודה ושומרן , אני רק אומר שמתוקף הסמכות שלהם הם חייבים להיות איטילגנטים ולא דפרים וכניסה למג``ב צריכה להיות לאחר שעשית מבחנים לשם כך. שוטר מג``ב הוא כמו כל שוטר, ושוטר צריך לתת דוגמה טובה לאזרח.

למעלה