משנה...

../images/Emo13.gifאוי אלי...שלא ייגמר לעולם../images/Emo57.gif

אני כל הזמן חושב..."קרה משהו ביני לבין אלי?...אולי פגעתי בו איכשהו?...אולי ואולי ואולי..." ואני מאד מקווה שלא.
אלי! מה שלומך?! מה קורה? הכל בסדר? אצלי?...הכל חרא-גיל...דה יוז´ואל יו נואו... מה שכן, יש דבר אחד שגורם לי להרגיש קצת יותר טוב...
אני טס לחופשה קצרה לחו"ל....לחגוג קצת סילבסטר בק"ק לונדון תובב"א.... איזה כיף...אני כל כך צריך את זה...נו כבר...שיהיה כבר ה-30 לחודש... אלי, אני שמח שכתבת לי. אני מקווה שאצלך הרבה יותר טוב, ואתה הולך מחיל אל חיל (בכוונה השתמשתי במונח ה"צבאי" הזה...חחח...אל תקח את זה קשה...זה בצחוק) הייתי נותן הרבה כדי להיות היום קצת איפה שאתה בתוך המערכת המוזרה והמדהימה הזאת שנקראת "בית הנבחרים הישראלי" (שאגב, לצופה מבחוץ, היא נראית כמו בית משוגעים אחד גדול - וגם לי, אבל רק לפעמים), ולו כדי לנסות ולהבין מה הולך במדינה המטורפת הזאת שלנו. טוב, אין לי מה להשתפך יותר...אז, נסיים בנימה אופטימית - אלי: "אתה בסדר!" יאללה ביי

אלי פלס

New member
../images/Emo6.gif

מממ... אתה חשבת, ואני חשבתי... ו...אופס. טעינו (כנראה). יו...אתה הולך לנטוש אותנו בימים קשים אלו??? תתבייש לך, הנכים שובתים ואתה נוסע ללונדון??? (אלי בנאום שכולו קנאה) וברגע של ניצול: מה היית נותן כדי להיות היום כאן?
אני צריך לדבר אתך איכשהו...

אולי אם מדי פעם תפתח את המסנג´ר../images/Emo67.gif

כל פעם שאני על המחשב (והשבוע זה קורה הרבה כי אני בבית) אני פותח מסנג´ר כדי לחפש אותך ואולי , אם ירצה השם, את האדון יניב מק"ק וושינגטון שכבר מזמן לא החלפתי איתו מילה (ודרך אגב - אם אתה מדבר איתו בקרוב, אז תמסור ד"ש ממני). אבל משום מה...אתה לא שם. מה, אתה לא פותח מחשב כשאתה יושב בלשכה בפרלמנט? אין חיבור אינטרנט למשכן? הייתי בטוח שהמושחת, סליחה, החבר בורג דאג לרשת כל סנטימטר בסביבתו בחלל קיברנטי... בקיצור אלי, תתחבר. יאללה ביי

למעלה