משנכנסים אדריים מרבים בשמחות

משנכנסים אדריים מרבים בשמחות

יהי החודש הזה לטובה ולברכה לששון ולשמחה לישועה ולנחמה.. חודש טוב ומבורך לכולנו..

"חזק ימלא משאלותינו, אמיץ יעשה בקשותינו" ../images/Emo79.gif

חודש טוב. מחר סעודות ר"ח בכל הגנים?

חודש טוב ומבורך לכולם

יום נישואים זהו יום מיוחד, הוא מנציח רגע אחד- אהבה גדולה ומימוש. אך כאן זה לא נגמר, כי לכל יום יש גם מחר, ובכל שעה שעוברת האהבה רק מתגברת וחולפות להם השנים ונולדים הילדים. והזמן כבר קצר וכל יום מהר נגמר, בין עיסוק לעיסוק בין עבודה לחיבוק, תמיד יש את השותף היקר, שזמנו כלפייך לעולם לא נגמר. והוא יקשיב לך ויחייך יבין לליבך גם כשהוא עייף... אמנם האהבה הגדולה החלה ביום הנישואים בעבר אך טעמה המתוק לעולם לא נגמר... מאחלים לכם עוד המון שנים של אהבה ודרך סוגה בשושנים.

האמת היא

שאני מעט מתבייש... אלו דברים שלא אמורים לקרות אך הנסיונות גדולים ואני צריך אומץ כדי להוציא את זה החוצה... אני קצת חושש שלא יוכלו להבין אותי. לא בגלל שלא רוצים להבין אלא בגלל שלא מצליחים להבין מה גורם לאדם לעשות את זה. העובדה שאתה שואל מעודדת אותי כן לשים בכם מבטחי ולהוציא הכל, אבל הבושה והרתיעה מלכתוב די חוסמת אותי.

אותי לימדו ``דאגה בלב איש כי ישיחנה``

מלשון שיחה, לשוחח על כך. אגב, הבושה היא כללית או בושה מהאגף הנשי כאן?

ובכן

עד כמה שאני מבחין אני `בן הזקונים` של הפורום הנפלא הזה. אולי בעיני אנשים בוגרים הדברים יישמעו דיביליים. זה לא נוגע לאגף הנשי פה שכשלעצמו אני דווקא מאוד מעריך אותו. אם כי אני חושב שאקפוץ למים ואכתוב את מה שרציתי. אני מקווה שזה יהיה לי לעזר לפחות בזה שיהיה לי עם מי לחלוק את זה. לפני שאמשיך אני רק רוצה שתדעו שאני באמת מודה לכם... אפתח עוד מעט שרשור חדש עם פרטי הנושא המדובר.

באמת?!

הפתעת אותי... הייתי בטוח שאתם יותר מבוגרים... רמת השיחה שלכם מעידה על בעלי ניסיון ובוגרים בנפשם. אני ממש שמח שאתם בשכבת הגיל שלי, סביר להניח שככה תבינו אותי יותר...

למעלה