משנכנס אדר מרבים בשמחה

קסנדרה*

New member
משנכנס אדר מרבים בשמחה ../images/Emo151.gif

מחר ערב ראש חודש אדר, פורים אוטוטו בואו נעלה רעיונות לכתיבה בפורום לכבוד הפורים. אני אתחיל: * אפשר לבחור דמות, "להתחפש" וירטואלית ולכתוב עליה או בשמה - הסבר: אם נניח מישהו "מתחפש" להמן, מרדכי או: לרומיאו ומישהי ליוליה - יכולים אפילו לכתוב דואט ביניהם או כל אחד לחוד. אפשר לבחור דמות עכשווית (כמו ביאליק, אלתרמן, יונתן גפן ועוד) ואולי אפילו דמות מהפורום ולכתוב בסגנון שלה/שלו. * אפשר אולי לבחור שרשור פורים ולכתוב את מגילת אסתר באופן סאטירי בהמשכים. אחד יתחיל ויתר המשתתפים יוסיפו כל אחד/ת את חלקו. אשמח לרעיונות נוספים, תודה. קסנדרה

קסנדרה*

New member
טוב אז השתוללתם כהוגן וזה נפלא../images/Emo6.gif

בפורום הענייני, אבל האם יש רעיונות לפורים ?? מה נעשה בשלושת ימי פורים בפורום ??? נתחפש לדמויות ? נכתוב את המגילה ? נחקה חיות ? מה ???? תציעו. או שניהייה ספונטנים כל מי שירצה יפתח הודעה עם רעיון ואנחנו נשתלב בו וזהו ???

סדנה פורימית

יש לי רעיון בקשר לסדנה, עם אלמנט פורימי: (מבוסס על הרעיון שלך ועל מה שעשינו במשך 24 השעות האחרונות): ניקח נושא, וכל אחד יכתוב כמישהו אחר מהפורום. מה הוא היה כותב על הנושא הזה. אין להכניס אלמנטים "מסגירים" (אישה, ילדים, ריקודי עם, ואפילו אין חובה לכתוב בגוף המתאים לכותב וכו'). יש פה תרגיל בחשיבה ובכתיבה. מה דעתכם?

קסנדרה*

New member
מקובל וחצי לסדנא, אבל אני שאלתי

לגבי פורים אבל האמת ? עכשיו הכי נראה לי שנעלה רעיונות באופן ספונטי בשלושת ימי הפורים ונלך על זה, מי בשיר ומי בצליל, מי בפרוזה ומי בפוזה וכו'

קס יקירתי

ונראה לי שהרעיונות שלך לא נגמרים. ולפי הקצב שלנו, כבר עבר פורים... שלך,

ענתי חמודה ../images/Emo23.gif

לא בכדי בחרתי למקם את ההודעה האחרונה להיום בפורום הזה. יש לפורום קשר עם תוכן החבילה אותה אשלח בקרוב ולך נותר רק לחכות.....

למעלה