משנתי

משנתי

שלום לכל חברי הפורום, לאור היום המזוויע שעבר על אזרחי ישראל היהודים החלטתי לפרוץ את מעגל העצלנות שלי ולרשום כמה דברים שעומדים על לשוני. אני שוקל לבקש מג"ב, הם היחידים שיודעים איך לדבר עם הערבים, רק מונחים של כוח, הם מבינים רק נעליים וידיים, בחמולה הזאת יש 20 איש ובחמולה הזאת 15 ואחד מהם 120ק"ג על 2 מטר. מבינים רק כוח. ושלא תבינו לא נכון! עד לפני שנה (לפני פרוץ האינטיפאדה הנוכחית, למרות שלא הייתי אומר שזו התקוממות עממית כמו שהם אינטיפאדה מציע) הייתי מזוהה עם השמאל, ואפילו שקלתי להצטרף לנוער מר"צ! דבר שלא היה עולה בחלומותי הפרועים ביותר כרגע! אני רוצה להציג לכם רעיון, נניח שמחר חותמים הסכם שלום עם הפלסטינים ושקט מוחלט יורד על המזרח התיכון, הכלכלה פורחת וכ"ו. כיום הערבים הישראלים הם 25% מהאוכלוסיה בערך? מה ממוצע הילדים למשפחה שלהם ? 5+ ילדים למשפחה ? כמה שנים יקח להם להפוך לרוב באוכלוסיה? 30 שנה ? מבחינה דמוגרפית אין למגזר המשרת היום בצבא מקום בישראל בעוד 40 שנה. יהיו 50% ערבים, והשאר דוסים ומעט יהודים חילוניים שממוצע הילדים שלהם עומד על 2.1 או מספר נמוך כמו בשאר הדמוקרטיות הגדולות. ומה יהא על ישראל בעוד 50 שנה ? לערבים יש היום מפלגות בכנסת וכאשר הם יהיו רוב פה מה ימנע מהם לבחור ראש ממשלה ערבי ? אין להם שמאל וימין! אנו במו הדמוקרטיה והערכים הנאורים שקיבלנו על עצמו כששכחנו שאנו במזרח התיכון ולא בשוויץ נמיט על עצמנו את השואה הבאה כי תמיד תשאר העובדה שהערבים לא אוהבים אותנו. ימים כמו היום גורמים לי לרצות לבזבז אנשים כמו מרוואן ברגותי שמפיץ את השקרים שלו כאילו אין אלוהים ואנחנו לא המעצמה החזקה באזור. לגבי ועידת דרבן, חזרתי לפני חודש מטיול של חודש וחצי בדרא"פ ובדרבן בפרט, בדרבן יש הרבה אוכלוסיה לא מקומית כמו הודים וערבים ומשם תמונות ההפגנות הגדולות. לפי דעתי אין לשום מדינה בעולם זכות לשפוט אותנו כפי שעושים לא פעם ראשי מדינות (שיראק, קסטרו וחברים) ובטח שלא מראיינים ברשתות זרות (CNN, BBC), זאת מהסיבה הפשוטה שמצפונם הלאומי לא נותן להם את הלגיטימציה לעשות כן, אל לנו לשכוח את הזוועות שנעשו ע"י הבריטים בהודו, ע"י הצרפתים באלג´יר, ע"י הבלגים בקונגו, ע"י הגרמנים בשואה וכ"ו הרשימה ארוכה ללא סוף! מדוע בריטניה יכולה לשלוח מפציצים לאורך כל אירופה ללוב? אני מבטיח לכם שמה שהלובים עשו לבריטים אינו כהוא זה ממה שאנו סובלים מהפלסטינים. מדוע בעלות הברית מחזיקות את עירק על חבל קצר בעוד שהם מניחים למפלצת השניה אירן להתחמש ללא סוף? שלא תבינו לא נכון, אני מתעב את עירק, לוב ואלג´יר, בין השאר בגלל שהם מתעללים בבני עמם. מאסתי באופן שבמדינת ישראל מעודדים בינוניות ולא בוחרים את האיש הטוב ביותר למשימה (ע"ע אריק שרון לא משתמש בביבי להסברה מפחד לפופולריות שלו בליכוד או בקיצור לכיסאו). יש לי עוד המון תובנות לחלוק עמכם אך כואבות לי כבר הידיים... =] אם תהיינה תגובות ענייניות להודעה אני אגיב לתגובות כמובן... שלכם, גלעד השמיניסט השבוז
 

Iron-Maiden

New member
שמיניסט,

באופן כללי מה שאתה אומר נכון ברובו, אבל אתה לא הראשון שאומר זאת. בקשר לערביי ישראל, יש לך טעות, היית מת שיהיו להם 5 ילדים למשפחה. בפועל יש להם בממוצע 8-10, לא פחות. השרצים מתרבים כמו זבל, וצדק ליברמן שהציע לזרוק אותם לפלסטינים. הם הבעיה הגדולה ביותר של מדינת ישראל כיום, ודבר רק מתעצם לנוכח הערבוש המסריח שהתפוצץ היום עם תעודת הזהות הישראלית שלו. מה שצריך לעשות זה להטיל עליהם סנקציות דמוקרטיות נגד העובדה שהם אינם נאמנים למדינה. צריך להמאיס עליהם את החיים לחלוטין (כיום יש להם גן עדן לעומת מה שקורה למקקים בשטחים). אם נקשה עליהם את החיים מספיק, הם ינסו להתנגד לנו בצורה אלימה, ואז נשלול מהם את האזרחות אחד אחד. כי אחרת מה שיקרה זה שהם יהיו רוב בכנסת עוד לא הרבה מדי זמן, ואז ישללו לנו את האזרחות, החיות המסריחות האלה. לכן חייבים לפעול מיד, בנוסף, לגבי הרשות, יש להטיל עליהם סנקציות כלכליות קשות ביותר כבר עכשיו - להפסיק את החשמל, טלפון, מים וכל מה שעוד ניתן, ובד בבד להפציץ את כ-ל הלשכות של הפת"ח, תנזים, כוח 17, וכל שאר הארגונים בלילה אחד. זה ישבור אותם. וצריך כמובן לעבות את מערך ההסברה, ולגבי ביבי - הוא לא כזה צדיק כמו שהוא משחק אותה - כי סה"כ אם הוא היה מציע את עצמו לדרבן לא הייתה כל התנגדות לכך, אבל הוא לא עשה זאת.
 

אמיר גל

New member
לגלעד

אני בדעה שלך ואני חושב שאתה צודק במיוחד בקטע שבו ביבי אמור לדבר עם העולם כי ראיתי הרבה פעמים איך הוא מדבר עם רשתות זרות והוא סותם לכולם את הפה בקשר למג"ב גם אני באותו דעה ואני ממזמן שוקל ומתכוון ללכת לשם כי באמת רק מהם הערבים פוחדים.... אמיר.
 

okok4

New member
צר לי לאכזב אותך

אבל רוב ערבי בארץ צפוי כבר לקראת 2021. גם העניין החרדי מדאיג. מוזר קצת שהזכרת את בריטניה והודו, צרפת ואלג´יריה, בלגיה וקונגו. זכור לך איך זה ניגמר? ההסטוריה לא טועה. איירון מידן: גיזען. ההסטוריה לא טועה.
 

עופר ב.ה

New member
אז למה אתה מגיב?

והאם היה משהו לא נכון במה שכתב? או שהתשובה לשאלותיו בקשר לכל המדינות הקולוניאליסטיות שהוזכרו מביכה אותך ולכן כך הגבת? ואתה זה שמלכלך את דמותו של צה"ל ומכתים את תדמיתו של מג"ב, שגם כך היא בתחתית החבית. כנראה שיש דברים בגו. עופר
 
לתגובתך

אני לא רואה את ישראל כמדינה קולוניאליסטית, ברק כבר הציע להם 97% מהשטח ועוד 3% בנגב. איזה "עם מדוכא" לא היה קופץ על ההצעה הזאת בשתי ידיים ורגליים? אל תשכח שהם עזבו את הבתים שלהם בגלל מלחמה שהם פתחו!!! וכל מדינות ערב תככנו להפגש בירושליים! 1948... לא כ"כ רחוק... למה אני מכתים את דמותו של צה"ל ? תן לי דוגמא בבקשה? תחפור עמוק טוב? תדמיתו של מג"ב זה לא דבר שאני יצרתי או הכתמתי, תשאל כל אדם שחי בשטחים עם איזה ליווי הוא מעדיף להסתובב, עם חי"ר או מג"ב... הרי לך התשובה!
 

Stick

New member
אם היית יורד לשורש ההצעה

היית מבין את טיבה: לכאורה השלוש אחוז האלה הם ממש ממש לא קריטיים ואמורים להיות מחסום קטנציק בדרך לשלום ועראפת הוא בהחלט מנייאק שהוא לא קיבל את ההצעה. אך למעשה מהם השלוש אחוזים הללו? הם קטע שבו תיכננה הממשלה לסלול כביש, הקטע הזה הוא מאין צומת אחת גדולה אשר ממנה נשלחים כבישים לצפון דרום ומזרח ומערב, המשמעות של הקטע הקטנציק הזה הוא פירוז של השטח הפלשתינאי לארבע חלקים חלוקתו לשטחים שבהם יש לישראל אפשרות תצפית במקרה הטוב ואפשרות של הטלת מצור במקרה הרע ובכך לאפשר לישראל להמשיך לשלוט בפלשתינאים. היית מסכים לחרא כזה? אני בחיים לא. שיקחו את השלוש אחוזם שלהם שמה וירדו מהנגב, הכי פייר שאפשר. כאשר עראפת יסרב לזה, הבטחה שלי אני שם את הפתק שלי בשביל הימין, וארוץ ברחוב אם ססמאות "עראפת הוא לא פרטנר".
 

עופר ב.ה

New member
הרי לך דוגמא, גלעד היקר

כך כתבת: אני שוקל לבקש מג"ב, הם היחידים שיודעים איך לדבר עם הערבים, רק מונחים של כוח, הם מבינים רק נעליים וידיים. האסוציאציות שעלו במוחי לדבריך על "הם מבינים רק נעליים", אני מניח שלא בלעדיות לי. רק נאמר ש"מגפיים" היה יותר מתאים לתמונה שאתה מצייר. ובכן, לא אתה יצרת את התדמית של מג"ב, אבל אתה ושכמותך, כל אחד מכם כמקרה בודד, תורמים יחד לתדמית הזו. ועל הפתרון של ברק, ממש הנדיב הידוע, כבר ענו לך. עופר
 

Stick

New member
אם אתה כל כך מודאג מהאיום הדמוגרפי,

קרא את זה: כדי לצמצם את שיעור הילודה ישנה רק דרך אחת ויחידה, להעלות את הרמה הסוציו אקונומית של הערבים בישראל. איך עושים את זה? משקיעים בחינוך שלהם, לא דופקים אותם בתשתיות מבטלים כל צורה כלשהיא של אפלייה שלטונית כלפי הערבים. אני יודע שהרעיון של לתת זכויות שוות לערבים במדינת ישראל פשוט גורם לכם לחלחול עמוק, אבל זו הדרך היחידה לצמצם את הגידול הדמוגרפי, שמיהם אתם כל כך מפחדים.
 

Iron-Maiden

New member
יש דרך יותר טובה אפילו

הרעלה שיטתית של ערבים בכפרים - ככה מתפטרים מהרבה - ומהר!!
 

okok4

New member
אבל אז יש סיכוי שהעולם ידע מזה

עדיף ביערות מרוחקים. (הייתי חייב)
 

אלירן18

New member
okok4 ו-stick אנשים כלבבי

האמת לא היה לי כוח לקרוא את כל ההודעה הארוכה שלך אז אני אתייחס רק לחלק הראשון שלה (בקשר לכוח ההולך וגדל של הערבים הישראלים). בוא נגיד וכל מה שאמרת נכון ואני מסכים איתו (חוץ מהחלק של להצטרף למג"ב...), אז זאת בדיוק הנקודה. למה שלא במקום להמשיך להילחם איתם תוך ידיעה שלעולם, ואני חוזר לעולם לא נוכל לנצח/להכריע/להשמיד את הערבים ובגלל העובדה שהם רק מתחזקים וכתוצאה מכך אנחנו נחלשים. אולי במקום זה נחשוב בהגיון פעם אחת ונעשה איתם שלום ונסיים את הסכסוך הזה וככה כשהם יהיו החזקים לא יהיה לנו בעיות איתם. חשבת על זה? ועוד הראה בקשר לדברים של sitck באמת בהסכם שלום נצטרך לשפר את המעמד שלהם - הכוונה זה לא לשים אותם במעמד של יהודים אלא למשל שלפחות בכל הכפרים הערביים יהיה מים (מה שלא קורה כיום).
 

okok4

New member
נכון מאוד

מחקרים מראים יחס ישיר בין איכות החיים ורמה סוציו-אקונומית לבין מספר ילדים במשפחה. (ממוצע ילדים במשפחה ערבית בצפון הארץ הוא 4-5 בעוד שבדרום - העני יחסית - של הארץ הוא 8-9). למיגור העוני יש להשקיע בהשכלה, אולם השכלה עולה כסף רב. יש להשקיע בכפרים הערביים, תחילה בתשתיות ובדברים אלמנטריים (ביוב, חשמל, מים) ואח"כ בהקמת מוסדות להשכלה גבוה, בתי ספר איכותיים, ואוניברסיטאות. הרווח יהיה כולו של החברה הישראלית ויפה שעה אחת קודם.
 

amir18

New member
שמאלנים יקרים,

שתבינו חבר´ה הכל כבר הוצע להם, הם לא הולכים על הפתרון של מה שהוצע. הם הולכים להוריד לכם את הראש ולמשפחותיכם. כל אדם יהודי שחי במדינה הזו לפי דעתם מקומו לא כאן. היום עוד אנשים הבינו שאין הבדל בין "ערבי ישראל" לפלסטינים. תפסיקו לחיות באשליות! תתחילו לחשוב קצת לא הכל יפה וורוד כפי שאתם מקווים שזה. אולי המחשבות שלכם יעלו לכולנו ולאבותינו במדינה! אתם לא קולטים שאתם פשוט הורסים את המדינה! ועל איזה תקציבים אתה מדבר לעזאזל??? תראה את אוכלוסיית העוני היהודית! ואז תפתח את הפה. תראה איזה וילות הם חיים בהם! תראה באיזה דירות אנחנו חיים, תסתמו כבר את הפיות שלכם! התוכניות שלכם כבר אבדו. כל יום רק ממחיש את זה.
 

okok4

New member
זה אותו דבר

באוכלוסיה היהודית! ככל שהמשפחה יותר ענייה כך יש בה יותר ילדים. וזה פועל בצורה מעגלית. כמובן שיש להשקיע תקציבים רבים גם באזורי מצוקה יהודיים (שלצערי מוזנחים היום לשמחת ש"ס). אתה באמת מתכוון לזה שהאוכלוסיה הערבית עשירה ומבוססת? או שזה בצחוק? מה ההבדל בין ערבי מצרי ששונא את ישראל לערבי עירקי ששונא את ישראל לערבי פלשתינאי ששונא את ישראל? ההבדל הוא שערבי פלשתנאי יכול לקום - וכמעט ללא בעיה - להיכנס לישראל ולבצע פיגוע תופת רצחני ומתועב. העירקי והמצרי יכולים רק לשבת ולבכות שהם חיים במדינה טוטליטרית, נכשלת, נחשלת, פרימיטיבית וחלשה. אני חושב שיש להיפרד מהם, אתה מתעקש לא, תוך זריקת ססמאות בנאליות ולא הגיוניות לאוויר כמו "אתם חיים באשליות", "אין ערבים אין פיגועים" וכדומה. אז מי כאן באשליה? היכן מתחבא הרציונל?
 

amir18

New member
מי אמר שזה יפסיק?

הרי הם אומרים בעצמם שהם נלחמים על כל המדינה. מה זה בעצם שטחים? סיסמא שמאלנית. אחרי שהם יקחו את "השטחים" הם יעברו להשתלט על תל אביב וכן הלאה. ויש הבדל לערבי מצרי ועיראקי שאצלם זאת שינאה ליהודים ולישראל בכלל, הם רוצים לאחיהם הפלסיטינים להשיג את מדינת ישראל להם לא לעצם. זה ההבדל חביבי.
 

okok4

New member
לא הם לא

הם יהיו אזרחים בעלי זכויות במדינת פלשתין. הרי ב 79´ אנשים יכלו להגיד "מה זאת אומרת להחזיר את סיני? המצרים פתחו במלחמה, בעייה שלהם, וחוץ מזה אולי לאחר שנחזיר את סיני הם ירצו גם את הנגב ומדבר יהודה ועפולה?" הרי גם המצרים לא בדיוק חובבי ישראל? אבל לא, זה לא מה שקרה. גם לירדן החזרנו שטחים (סיסמה שמאלנית?) וגם ללבנון.
 

נריה_ה

New member
אחרי שהיה מתאבד ערבי ישראלי - אזרח

כמוני וכמוך, מי יכול להגיד להם לא רוצים בכל ארץ ישראל??? מי??? תאר לך ששכן שלך היה בוחר להתאבד ולהרוג חלק מתושבי השכונה, זאת ההקבלה הנכונה. זה רק תחילתו של תהליך, שהתחיל עם הסתה של ח"כים ערבים, ונגמר היום בפיגועים של אזרחים נגד אזרחים. מתי נתעורר??? נריה
 

barakas

New member
די כבר!!!!!!!!!!!!!

נשבר הזיין למצוא פה ויכוח פוליטי באורך הגלות כל שני וחמישי!! אתם רוצים לדבר על פוליטיקה,לכו לפורום פוליטיקה למה תמיד לדחוף את הויכוח הזה כאן????????אתם תמיד חוזרים על אותם הדברים,תמיד אותם אנשים.. נמאס!
 
למעלה