משעו חבר'ה!!! כרגע חזרתי מהופעה!!!!

משעו חבר'ה!!! כרגע חזרתי מהופעה!!!!

הייתי בהופעה "מרוסיה באהבה" בפארק ביקרון והיה מדהיייייייייים! מאוד מעייף אבל חוויה מאוד כייפית! הייתי ממש ליד הבמה בשורות הראשונות... בערך 3 מטרים מהבמה וכל מי שהיה קרוב לשם יצא מטוגן חחח... אבל לא נורא עברתי את זה וראיתי את כל הכוכבים מרוסיה כמו ליאונטיב, קורולובה, דולינה, מאיסייב וכו'.... לקראת הסוף התחלתי להתקדם לאחור וכשהגעתי הכי רחוב ראיתי משהו מדהים!!! היו כל כך הרבהאנשים שלא שמתי לב לזה בהתחלה! אין ניראה לי כל הרוסיים בארץ היו שם... חחח לא ברצינות, היו שם לדעתי בערך 150-200 אלף בני אדם! ורקדנו ועשינו שמח והיה מאוד כיף ומי שלא בא הפסיד ובגדול!!! אבל לא נורא תמיד יש את השנה הבאה!
מישהו עוד היה שם?!

vk3

New member
איזה כייף ../images/Emo6.gif ענקקק ../images/Emo45.gif

הלוואי והייתי שם ! שמח שנהנית

l1zard

New member
אני הייתי חיחיחי :)

היה סבבה :))) גם אני הייתי בהתחלה ממש מקדימה אבל ממש לפני ש otpetie mosheniki יצאו לסצנה נמאס לי והלכתי עם ידיד שלי להסתובב :) ואז פגשנו הרבה הרבה אנשים והיה סבבה :) במיוחד כשהיו diskoteka avaia.. היה הכי פצץ.. כ-ו-ל-ם רקדו וקפצו ושרו ת'שירים שלהם.. חח.. :) ואני חייבת לציין... איזה דפוק היה הקטע של הבירה... רק למי שיש תעודת זהות מכרו.. טיפשים.. בכל מיקרה קנו לי.. :) ויחיחיחי... אני רוצה עוד!

boris5

New member
כן, אבל מתי יבואו אומנים מהמערב

לישראל? מדונה מתכננת להופיע בספטמבר, אך מה עם בריטני או כריסטינה? ואם קיילי הייתה מגיעה- אני חותם על 500000 בפארק הירקון.

AcesHigh

New member
היום כמעט מישהו ניפץ לי...

בקcוק על הראש בגלל שאני לא שומע "aria"

D SHADY

New member
../images/Emo6.gif

חח כן ההופעה היתה סבבה,אבל כמו תמיד לא תכננו הכל מראש ואח"כ שברנו תראש מאיפה להשיג אלכוהול,אבל אחרי מאמץ קטן מצאנו איזו תחנת דלק מול הלונה פארק ותדלקנו תגוף בוודקה חחח...גם פגשתי שם מלא אנשים שלא ראיתי מלא זמן ובכלל היו הרבה צחוקים,חח אריאל שרון כ"כ מצחיק שהוא מדבר רוסית:ya russkie harawo ponimayu ploha gavaru tak ya nebudu govarit poruskay ibudu govarit ivreiski חחחחחחחחחחחח כל פעם הוא אומר את אותו המשפט הזה...

למעלה