משעל עם לגבי הקרקוע של בילי

mobyboy

New member
משעל עם לגבי הקרקוע של בילי

אתם לא חושבים שבילי מרצה עונש חמור יותר מעוזי משולם ? מה זה הקרקוע הנצחי הזה ? זו ז'נואה סיטי או סיביר בימי הביניים ? אני בעד משעל עם לברר האם עדיין מדיע לו העונש

Dawn12

New member
לדעתי בילי כבר מזמן לא מרותק

ואני ממש לא הייתי צריך סיום "רשמי" לתקופת הריתוק שלו, שהצטברה אם כך לכדי למעלה מחצי שנה. זה באמת קצת מגוחך שהתקופה התארכה עד כדי כך, במיוחד אם אנחנו לוקחים בחשבון שהזמן בסבוניות עובר מהר יותר, כך שבעצם הוא מרותק כבר לפחות שנה בבית אם לא יותר.

ים כחול

New member
מנצלשת ניצלוש פראי ....../images/Emo122.gif

לא ידעתי איפה לדחוף את ההגיג הבא שלי .... קאסי "קצת" הרגיזה אותי כשרגע אחד היא אומרת על וורטון שהוא נראה לה נחמד ואחרי שניות מספר ולאחר מבט חטוף פתאום מציינת שהוא נראה לה קצת מפחיד ...(
) למה בכוח להלביש על הילדה טימטום ואין לה את הגנים של ניקו ? חבל...

Pete® Pan

New member
חחחח../images/Emo70.gif וואלה../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

תוסיפו לזה את העובדה שהילדה היא פשוט לא ילדה, אלא אישה זקנה עם כמה תארים ונימוסים של מלכת אנגליה - ותקבלו חייזר!
זה לא הגיוני - כל הסיפור הזה... אם כבר הם משריצים לשרון ולניק ילדה חדשה משומקום, אז לפחות שתהיה באמת ילדה...!

dviridit

New member
חחחחחחח אולי אפשר להגיד שבילי ממש

במעצר בכלא אבוט. ובאמת שאני אוןהבת את קאסי אבל זה באמת כבר מוגזם כמה ממושמעת יכולה להיות הילדה הז וחטפח באחיה. לדעתי אפשר להסביר את ההתנהגות הזחו בכך שילדותה עברה עליה בבדיזות עם הסבתא בת ה 500 מילגרייד ולכך יש שני היבטטים. היא למדה להסתדר בכוחות עצמה מהנסיון שרכשה או שהיא פשוט נהנית מחייה החדשים ושמחה לעזור ומתנהגת יפה אפילו שזה יתר על המידה.

ים כחול

New member
חחחחחחח עידיתוש

אחרי שחיים עם סבתא שנראית ככה ---->>
+
לא פלא שקאסי יצאה קצת מוזרה ...

רונית1

New member
לא ברור לי אם בילי היה במעצר בית

איך בילה כ"כ הרבה עם מאק בבית הישן של אחותו והיה גם מסתובב בבית צ'נסלר.

למעלה