משעמם במגזר הערבי ?

shm490

New member
משעמם במגזר הערבי ?

שהם מתחילים לרצוח אחד את השני ? כנראה שהפעילות הפלילית מתחילה בגיל צעיר כי בנוסף ליריות והדקירות הם גם זורקים אבנים , מה יהיה ?

מוחמד5

New member
אלימות זה דבר פסול

אלימות היא נשקם של החלשים. לצערי התעוררנו הבוקר להרבה אלימות,אפילו לרצח של אישה מול עיניה של הילדה.

THE WIZARD 55

New member
קראתי על הרצח המזעזע

אלימות היא נשקם של החלשים, נכון.. אבל אלימות היא גם דרך להגנה עצמית מול אלימות. די לאלימות!

shm490

New member
רחמנות על הילדה

אבל מה לעשות הבן אדם היה חולה רוח ומטופל פסיכאטרית , נורא,. אך מה זה האלימות אצל הערבים ? עורך דין רוצח ? מה זה החום או העצבים הרופפים ?

f r e e b i r d

New member
ממתי תואר אקדימאי אמור למנוע אדם מלרצוח?

אני לא חושבת שרצח זאת תופעה שמאפיינת רק ערבים, לצערי במדינה שלנו קרו יותר מדי מקרי רצח שממחישים כמה זה מתפשט בכל חברה.

shm490

New member
שלום לך ציפור חופשית

ראשית תשובה , אכן זה לא מונע אך יש ציפיות מאדם שלמד וקרא ועוד עורך דין שיודע חוק מהו שלא ירה {בהיסתיגות. ,כי הוא טוען להגנה אישית) ולא האלימות חוצה גבולות וחברות והיא נוראה ואין לערבים מונופול אם כי היתי מצפה שתהיה שם פחות אלימות כלפי פנים (ערבים נגד ערבים ) בגלל האופי היותר משפחתי והחמולתי מאשר במגזר היהודי . עכשיו ברשותך שאלה פרטית , אני קראתי תגובתך בקומונה אחרת על האלימות כלפי נוצרים (הבנתי שאת ערביה נוצריה )בכל תקופת שלטון האיסלאם והבאת דוגמאות וציטטות רואים שאת שולטת בחומר , שאלתי איך את מרגישה כערביה נוצרית בישראל האם היחס הוא כמו לערבים או יחס שונה ? איך היית חושבת יהיה היחס כלפי הנוצרים במסגרת המדינה הפלסטינית אם תקום ?ומה היית רוצה בשיפור כלפי המיעוט הנוצרי בישראל מצד המדינה ? את יכולה לענות לי במסר פרטי אם קשה לך פה ,ובקומונה השניה אני לא משתתף היות ובעצם זרקו אותנו משם . בתודה שמואל

לשופטים יש דם על הידיים

לשופטים יש דם על הידיים הם רחמנים בני רחמנים אני בטוחה שכמה תאונות דרכים דקירות רציחות אונסים היו יכולים להימנע אם הם היו מחימירים בעונשים

"אלימות היא נשקם של החלשים"

אמר האח ששיסף את גרונה של אחותו למען כבוד המשפחה. "אלימות היא נשקם של החלשים", אמר החמאסניק שירה למוות בשלושת ילדיו של איש הפת"ח בדרך לבית הספר. "אלימות היא נשקם של החלשים", אמר לוחם הג'יהאד שירה מטווח אפס בילדים הקטנים של משפחת אוחיון ובאימם שניסתה לסוכך עליהם בקיבוץ נצר.

THE WIZARD 55

New member
בוא נגיד אהרן

שכאן מדובר ברוצחים שפלים שאין להם זכות קיום. ודווקא כאן , האלימות היא שפת החלשים, כי הם מכוונים אותה לילדים, פוגעים ביצורים קטנים שלא יכולים לפגוע ולהגיב. הם טינופות. נראה אותם גברים מול גברים, נלחמים. נראה אותם מתחילים מלחמה עם צה"ל. הם מכוונים לאוכ' אזרחית, כמו שפנים פוגעים בילדים, כמו זבלים והם גם מסתתרים מאחרי אוכ' אזרחית. טינופות.

למעלה