משעמם כאן נורא

משעמם כאן נורא

עם כל הכבוד לסימולטור של מיקרוסופט ... אין לאף אחד משהו מענין לספר/לשאול/להעיר על מטוסים אמיתים? הדבר היחיד שאני יכול לספר לכם זה שה 172RG של א.י.מ., המושבת, מתקדם לכיוון כשירות בקצב גבוה, ואני מקווה שאו-טו-טו יהיה מוכן. אה, כן וכרגיל סיפורי פיטס, אבל למי יש עוד כח לשמוע על לופ כזה או אחר. בכל אופן אני מתרגל לאחרונה "AVALANCHE" או מפולת-שלג שזאת לולאה אשר בקטע העליון שלה מבצעים גיגול אופי תוך כדי המשך הקו העגול של הלולאה (כלומר בקשת ולא על קו ישר). לצערי אין מי שיעמוד על הקרקע ויספר לי אם זה נראה טוב.

תעשה את זה מעל זכרון יעקב

ואם מותר בכלל, תגיד לי אני אחכה בצוק של זכרון ואצלם. הייתי מדבר על תעופה אמיתית, אם היה לי רשיון...

אור ב

New member
אם תוכל....

אם תוכל לבוא לאיזור של מעלה אדומים אני מבטיח לך שאני אסתכל אצלם ההההכל אני יכול להסתכל שעות על מטוסים.....

באיזור 3 ,מתאים לי!

למרות שאני יודע שאתה טס אווירובטי רק באיזור חיפה

תודה, אני אשמח

מנחם תודה, אני בהחלט אשמח להשתמש בשרותך, מקווה כבר בשבוע הבא. לכל היתר - לצערי אסור לבצע ארובטיקה כמעט בכל מקום בישראל, בטח שלא "סתם" באיזה אזור, ובפרט לא באזורי הרצליה נכון להיום.

אתה מוזמן

לבוא להרצליה באיזה יום כשאני שם, ואני אצלם אותך יושב בתוך המטוס (ולא עם חופה מכוסה בסדין:)

Pilon

New member
ת´שמע מיקי

לצערי, הסיכוי של כמה מאיתנו לטוס על מטוסים מתקדמים כמו לירג´ט ודומיו שואף לאפס. לפחות בגלגול הזה. לפחות הסימולטורים למיניהם מאפשרים זאת, שלא לדבר על ( כמו שיפתח לרון ציין)האפשרות לתרגל טיסות מכשירים, חירום וכדומה. מצטער ששיעממנו אותך. בגילגול הבא אני מבטיחך עוד נטוס על " הדבר האמיתי " ונעשה " באז" מעל המגדל :)

למעלה