משעמם כאן. :(

NoWords

New member
משעמם כאן. :(

אולי שיבוא איזה מציפן ויעשה קצת אקשן?
נכון יכול להיות נחמד? ;[ הממ.. ספרו קצת איפה אתם בחג מחר? מה ככה? איך עובר החופש? $: צריך לפתוח כאן הרבה אופטופיק אני מבינה.
אני מעבירה את הזמן שלי סתם ככה עם המחשב והמוזיקה [אוח, אודיוסלייב
], מדחיקה את זה שאני חייבת לעשות מתמ' ועבודות מסריחות בספרות ואנגלית. לא כיף להכין עבודות בחופש): מתנחמת קצת בעובדה שביום ראשון אני עולה על מטוס ועפה מכאן הרחק-הרחק.

Good 2b Me

New member
חחחח ../images/Emo217.gif

אני בבית עם דודים...והחופש עובר מהר מדיי...
וכן ממש לא כייף להכין עבודות בחופש...עדיף עבודות בית <נקיונות> מאשר כל הלימודימים האלה.. את טסה?? יא לאן

NoWords

New member
לפריז, עם אמא:)

נתקפתי מצב רוח לא משו): הממ, לצייר? סתם ללכת לישון? בא לי לצאת מהבית): שונאת שזה ככה. ורד, תצילי אותי משיעמום!

את מציירת?

מגניב! אולי פעם תעלי ציורים שלך לפורום.... ואם בא לך לצאת, למה את לא יוצאת? ואיפה את גרה, אם אפשר לדעת?

NoWords

New member
מציירת לעיתים רחוקות.

אני לא מציירת הרבה, ממש לעיתים כשנופל עליי מצב רוח מתאים. לאחרונה ציירתי משהו שנראה כמו פרח אם מתעמקים, ואת החתולה שלי. ואיך אני יכולה לצאת עכשיו בשעה כזו? [כמה נפלא, עכשיו מראה אצלי השעון 00:00] אין עם מי, אין לאן, אין איך. זה פשוט מצב תקוע ומעצבן שכזה): אני גרה בראשון לציון. מוזיקה מהווה בנתיים תעסוקה נפלאה, וגם הפורומים. [ושיחות לא מעניינות עם אנשים שבוחרים להיות לא מעניינים]

Good 2b Me

New member
איזה תמונה יפה../images/Emo70.gif ../images/Emo217.gif

ואין כמו מוזיקה
מה היינו עושים בלעדיה מה...

Good 2b Me

New member
*ורד יוצאת למצבע הצלה../images/Emo8.gif* ../images/Emo217.gif

יהה לפריזז
*ורד מקנאה* תהניי
תבלי
תעשי חיים
(בשביל שתינו
) וגמלי יש ת'מוזות האלה שפתאום בא לי לצייר ואז אני מציירת ואח"כ שנים לא נוגעת בדף לבן חלק ועיפרון...עד שמגיעה המוזה הבאה...אבל בתכלס לצייר זה כיף..!

מציפנים הם הכי שווים!

אני עושה את החג אצל סבא שלי עם דודים שלי... והחופש בכלל לא התחיל בשבילי, עד עכשו נקיתי, ומחר החג, ואז מה נשאר, בקושי כמה ימים, ועוד שיש חג שני, אז בכלל..., שלא לדבר על זה שיש לי עבודות באנגלית ומתמטיקה... ממש ממש ממש לא כיף לעשות עבודות ב"חופש"
לומשנה... יהיה בסדר! לאן את טסה?

NoWords

New member
כתבתי, פריז.(;

חופש זה כיף כשיודעים איך לנצל אותו. לשמוע מוזיקה זה כ"כ כיף): תהני אצל סבא!

Good 2b Me

New member
איפה בעוזה../images/Emo35.gif ../images/Emo217.gif

אם כן, תהני.. (גם אם לא, תהני..) ומסרי לרייצ'לי ד"ש וחג שמח

Eti No Name

New member
קודם כל נעמ'וש, ../images/Emo14.gif

תהני לך!!
גם בשבילי. ותחזרי בשלום וכו' וכו'.
אמ, היום כל האחים שלי [+אחיינים
] ועוד כמה אורחים עושים אצלנו ליל הסדר.
הולך להיות כיף!! יאי!! וחג שמח וכשר לכווולם!

תהני בפריז!../images/Emo13.gif

(תקחי אותי גם
) אוקיי, אז אני צריכה לעשות את עבודת השורשים, עבודה במתמטיקה ועבודה במדעים.
החופש.. הממ.. וול, לי אין חופש בגלל העבודות.

NoWords

New member
איך עבר הסדר? בסדר? ../images/Emo6.gif

הוי איזה חרוז מבריק. אצלי די בסדר. עמוס יחסית כי היו צוציקים, בסה"כ 22 איש. הרבה אוכל, אוכל טעים, קיצרנו את הקריאה של ההגדה ועדיף אני חושבת. לא יודעת, השנה לא היה לי כ"כ כוח להתעסק בזה. למרות שהשנה בניגוד לשנתיים הקודמות קראתי בסבב של הקריאה!
כבוד. שרנו כמה שירים, היה חביב בגדול. מתתי מעייפות, עכשיו אני עירנית הרבה יותר. אהבתי את מה שלבשתי.
ספרו איך עבר עליכן הסדר...

Eti No Name

New member
חחח עבר סבבי.../images/Emo9.gif ../images/Emo14.gif

אחי, כהרגלו, הגיע בדיוק לאוכל.
חח, יש מנהג של המרוקאים שמסובבים את הצלחת של פסח סביב הראש ושרים איזה שיר. וזה אחד הדברים המצחיקים בעולם!!
אח"כ הלכתי לחברים, והיה אחד הערבים הכי מצחיקים!!

למעלה