משעמם כול כךךךךך אז

משעמם כול כךךךךך אז

שאלון הכי קצר שהיה אי פעם שיר (רוק) היום שלכם-- שיר (שקט\פופ\משהו אחר) היום שלכם-- להקת (רוק) היום שלכם--- להקת (הבלדות) היום שלכם

אפשר לכתוב של קולדפללי-ואפשר לא...

שלי-- אני אוהבת רק רוק אז אני אכתוב 2 מהרוק שיר (רוק) היום שלכם--סקוור1 three doors down-here without you שיר (שקט\היום שלכם--פופ\משהו אחר) להקת (רוק) היום שלכם---פרי דורס דאון להקת (הבלדות) היום שלכם-קולדפלי-כמו תמיד!

מיכיל

New member
אוקי דוקי

שיר (רוק) היום שלכם- WONDER WALL של אואזיס...אני לא נגמלת ממנו. שיר (שקט\פופ\משהו אחר)- קולדפליי- GREEN EYES להקת (רוק) היום שלכם- אואזיס. להקת(הבלדות) היום שלכם- קולדפליי

אואסיס&פרי דורס דאון../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אהההההההה מיכיל ספרי לכולם על התמונה שלי במסנג'ר! חח סתם

שלי (אהה...גלי..כנסי לפה..)

שיר (רוק) היום שלכם-- אעעעעעע כל דבר של 3 דורס דאון או טראוויס או קולדפליי או ניקלבאק או.. אוו...אואסיס...או עוד מללאא... אבל נגיד--KRYPTONITE של 3 דורס דאון שיר (שקט\פופ\משהו אחר) היום שלכם-- אין! לא שומעת פופ! להקת (רוק) היום שלכם--- 3 דורס דאון להקת (הבלדות) היום שלכם קולדפליי ברורררררררר

כןןןןןןןןןןןןן הכי בעולםםםםםםםםם

וגם קת קווין וועוד מלאא שניראה לי שאטת אוהבבתת אאאאאאהה יש לך מסנג'ר?

ברררר

New member
../images/Emo108.gif

שיר (רוק) היום שלכם-Too bad\Nickelback
שיר (שקט\פופ\משהו אחר) היום שלכם-Hardest part\Coldplay
להקת (רוק) היום שלכם-Nickelback
להקת (הבלדות) היום שלכם-Coldplay! דהההה

ברררר

New member
התחלתי לאהוב אותם בגלל

שזאת הלהקה האהובה על חבר שלי אז הוא הכריח אותי לשמוע- ואהבתי :)

ברררר

New member
מה? הקול של הסולן זה

מה שעושה את הלקה כל כך טובה! יש לו קול מדהים! כזה מחוספס גברי כזה רררר
.... הוא לא צועק הוא שר. אם את נגיד אוהבת את נינט (כמו חצי מהארץ...) אז היא צועקת למשל... לא צ'אד קרוגר!!!

בר,

את ראית לפני יומיים את הבית שלו ושל חברה שלו באמ טי וי?! יואיי איזה בית,בואנה הצאד הזה עשיר!!!!!!!!!

למעלה