משעמם ליי.. שלום לכולם.. יש מישהו פה??
פ פריקית מתלמדת New member 27/5/04 #2 מאט../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif
M maayansa New member 27/5/04 #3 יייייייייוווווווווו ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif אני פשוט חולה על הבנאדם הזההההההההה איזה נשמה כל תמונה יש לא פרצוף אחר חחחחחחח
יייייייייוווווווווו ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif אני פשוט חולה על הבנאדם הזההההההההה איזה נשמה כל תמונה יש לא פרצוף אחר חחחחחחח
K KaRiNoooSH New member 27/5/04 #5 ../images/Emo99.gifצ'ארלי צ'ארלי.. זו התמונה הכי מדהימה שלו..טוב נו יש הרבה אוף חחח..קבלו טאן טאן טאןןןןןןן..
../images/Emo99.gifצ'ארלי צ'ארלי.. זו התמונה הכי מדהימה שלו..טוב נו יש הרבה אוף חחח..קבלו טאן טאן טאןןןןןןן..
K KaRiNoooSH New member 27/5/04 #7 קבלי עוד אחת../images/Emo26.gif סופניתתתתת!! חולה על הרווח שלו בשיניים!!
M maayansa New member 27/5/04 #8 חחחחחחח איזה מצחיקההה תמונה יפה.. אכן חח אבל אני רוצה שתשימי תמונה שלך!!! אני לא יוותר שתדעי
M MolsBolsRules New member 27/5/04 #9 מימימימימימימי *לנשום לשאוף* אוקי נירגעתי... ואיייייייייייייייייי הוא ממהםםםםםםםםםםםםם
M maayansa New member 27/5/04 #12 י-פ-י-ו-ףףףף שימי של ג'יימס ומאט גם למה רק צ'ארלייי?? אפליות!!! אפליותת!!! אפליות!! חחחחחחחח
M maayansa New member 27/5/04 #15 למה ההודעה הקודמת שלי לא עלתה?? טוףףף.. אקיצר תודה תודה תודה קארין איזה מתוקים הםםםםםםםםםם איזה חמודי ג'יימס בתמונה הזאת?!?!
למה ההודעה הקודמת שלי לא עלתה?? טוףףף.. אקיצר תודה תודה תודה קארין איזה מתוקים הםםםםםםםםםם איזה חמודי ג'יימס בתמונה הזאת?!?!
K KaRiNoooSH New member 27/5/04 #17 חחח כן בתחילת דרכם?!..../images/Emo2.gif בבקשה מותק.. בשבילך עוד אחת!
M maayansa New member 27/5/04 #18 =) מישו פה אוהב את בלו אולי במקרה?? משולמים שלי בלו האלה... אבל גם באסטד כמובן.. ואיך לא? מקפלייייי
C CrAzY aBoUt BrYaN1 New member 27/5/04 #19 היייילושיתתתתת אני חולה על בלו! מי לא אוהב את בלו? חחחחפפפפפפפפ
K KaRiNoooSH New member 27/5/04 #20 שימי עוד של מקפליייי פללליזזז../images/Emo6.gif אממ..בלו-כן אני אוהבת אבל לא משתגעת עליהם..דאנקן חתיך!! חחח... הארייייי-לאכול אותו!
שימי עוד של מקפליייי פללליזזז../images/Emo6.gif אממ..בלו-כן אני אוהבת אבל לא משתגעת עליהם..דאנקן חתיך!! חחח... הארייייי-לאכול אותו!