משעמם לי אז יש לי התוודות קשה חחח

משעמם לי אז יש לי התוודות קשה חחח

לפני שהתמכרתי לבאסטד בצורה רצחית...שזה קרה רק החופש... אהבתי רק wigtsf ו swtlo ומה ה צחקתי על חברות שלי שחולות עלייהם בטירוף ואמרתי שבאסטד תת רמה וחשבתי שהם לא מלחינים לבד כי wigtsf מילים דפוקות הייתי אומרת והמוזיקה ממש יפה.. אז לא התסדר לי קיצור... עכשיו אני מבינה כי בחיייים לא אהבתי להקה כמו שאני אוהבת אותם (אולי סיפל פלאן אבל רק את המוזיקה שלהם אז לא..) ואני שרופההההה על צ'ארלי!!!! ולא רק כי הוא גררר גם בגלל הקול שלו וכי הוא מוכשר מאוווווווד ושר מדהים.. זהו עכשיו אני לא כאן כמה ימים כי אני מפרקת עכשיו תמחשב לקחת לתיקון הוא כבר מת..אז..ביי בנתיים מואהה

blink me1

New member
ליפני באסטד בחיים לא הייתי

אובססיבית ללהקה..... וכמה שהייתי אובססיבית אליהם אימצא זה היה משו מפחיד! ואהבתי את זה ושנאתי את זה פה אחד! זה היה קשה...וזה היה משונה כי בחיים לא הייתי גרופית של להקות כזאתי..... ועכשיו אני יילך לי לעבודה[[= ביי יום טוב

DesertRose7

New member
ני דווקא כן..

אני בכלליות ילדה אובססיבית..חחחח... היה לי את פייב לפני... ועכשיו אני עם מקפליי + באסטד (קלר שקט!) אבל אני לא אובססיבית לכל אחד.. יש לי טעם מוזיקלי מאוווווווווווווד מגוון..כבר אמרו לי שיש לךי טעם מוזר(!!) בגלל שאני אוהבת הרבה דברים שונים אחד מהשני לגמרי.. אני אוהבת מיליון ואחד דברים.. אבל זה לא אומר שאני אתלה פוסטרים שלהם ואדע עליהם כל פרט קטן.. אבל באסטד זה באסט ומקפליי זה מקפליי.. ואין עליהם!

חחחח מה אתן ערות בשעות כאלה..

טוף גם אני כי תפסו לי תמיטה...(ואני מהמחשב של אחי עד שהוא יקום סאמוק) אניווי... גם אני אף פעם לא הייתי כזו אבל עכשיו כאילו זה מה זה מפחיד... שאני על המחשב רקקקקקקק באסטד ואני כל היום על המחשב... ואני באמת שונאת את זה ואוהבת את זה בפה אחד זה מה זה מוזר כי זה נגיד משגע אותי שאני רואה הופעות שלהם ויש שם את הקהל וזה.. מה לא הייתי עושה כדיי להיות בקהל ! ! ! אז זה החלקים המעצבנים!

Busted

אני מכירה את באסטד כבר שנה וחצי אני מודה לאלוהים על הרגע בו פתחתי את הטלויזיה וראיתי אותם מהרגע הראשון שראיתי אותם הבנתי שזה זה...שאין יותר להקה כמו באסטד בכל העולם המזדיין הזה...שאף להקה אחרת לא יכולה להשתוות אליהם (עם כל הכבוד למקפליי ועם כל האבה שלי אליהם ולדאגי...) באסטד זה משהו מיוחד הם קלעו בול לסגנון המוזיקה שלי...אף להקה עוד לא עשתה את זה... למרות שאני אוהבת סגנונות שונים ואנשים לא מבינים למה אני שומעת באסטד עדין באסטד הם ה-להקה הם מוכשרים משהו מאוד נדיר בימינו... הם כותבים, מנגנים, שרים, מלחינים לבד הם כל כך מוכשרים שאין לי פשוט מילים לתאר עד כמה באסטד שינו אותי באסטד השפיעו עלי כל כך הם הפכו את החיים המגעילים שלי לקצת יותר טובים באסטד זה כבר חלק מהסדר יום שלי...חלק מהחיים שלי...חלק ענק מהחיים שלי...אני לא יכולה לדמיין את עצמי בלעדיהם... אני יודעת שאם הם יתפרקו אז אני יתמוך בהם ובכל מה שהם יעשו כי ככה הם רוצים ולא אנחנו וככה זה הרצונות שלהם והרגשות שלהם ולא שלנו ואם יהיה להם טוב יותר בלי להקה אז כנראה שיהיה לה יותר טוב...ומה שיגרום להם להיות מאושרים יגרום גם לי...אבל אז אני יחשוב על זה לרגע ופשוט אני יבין שאין יותר באסטד ברגע הזה אני לא יודעת מה אני יעשה באסטד זה לפחות 60%-70% מהחיים שלי ואם יקחו לי חלק מהחיים, חלק מהלב, חלק מהנשמה, חלק מהאהבה שלי הם יקחו גם חלק ממני כבר לא תהיה אותה ליז מאושרת ומלאת חיים ומחורפנת שכולם מכירים אני יחזור למה שהייתי פעם...לפני שהכרתי אותם וכל כך יכאב לי...די אלוהים אני בוכה עכשיו... אני כל כך אוהבת אותם...אני לא יוכל לראות שהם מתפרקים ככה מול העיינים שלי...שהכל נשבר...וזה לא יחזור לעולם... אני לא יודעת מה אני יעשה מי שמכירה אותי יודעת שאני ילדה עם נטיות התאבדות אולי אני לא באמת ימות אבל אני ינסה חיים בלי באסטד זה לא חיים אני אוהבת אותם יותר מכל דבר אחר בעולם הם אם לא יהיו...אני לא יהיה יחד איתם אני מעדיפה למות -זה היה הוידוי שלי, סורי על המגילה-

just jenny

New member
למי יש את השיר...

"WHERE IS THE LOVE" בגיסרה של באסטד? כי יש לי אותו ונדמה לי שהם חידשו את השיר הזה.. או שהבלאק אייד פיז חידשו מהם...
בקיצור למי יש את השיר הזה? (אבל איפה שבאסטד שרים..)

fight star

New member
אווווווווו

same here אני יודעת שזה מין קטע התוודות שכזה, אבל זה נשמע כאילו אתם מספידים אותם וזה מעציב אותי...

DesertRose7

New member
צודקת..

כמו שאומרים.. כשנגיע לגשר נחצה אותו.. לאן אתן ממהרות?????????????

סתיוית

New member
נשבעת לך יש לי דמעות בעיניים

אני קראתי את הכתבה בראש1 על באסטד- ופשוט כל שורה התאהבתי בהם יותר ויותר. אחרי זה פשוט רצתי לשמוע שירים שלהםםםםםםםםםםם רצתתתתתתתתתתתתתתתתתי! והתאהבתתתי! בקשר לפרידה- אם זה יקרה ברור שאני יתמוך בהם, אבל זה יקרע אותייייייייייייייייייייי רק לחשוב על זה שאין יותר באסטד גורם לי לבכותתתתתתת אנלא יכולה לחשוב מה יהיה בלעדיהם!

blink me1

New member
אמרתם הרי שאם הם יפרדו זה כי צ'ארלי

משו נכון?! לא טוב לא או משו??..... לא יודעת לדעתי זה יהיה הטעות של החיים שלו אבל מי אני שישפוט מי אני שאדע מה קורה בינהם מה הם עושים מה הוא עושה....עדיין לדעתי זו תיהיה פשוט טעות שאין שנייה לה................... אני מתה על באסטד! הם תותחים! ומהרקגע הראשון שהתחלתי לקרוא עליהם הם היו אמיתיים....הם קצת התקשחו בזמן האחרון וניהיו כמו שאר הסלבז האלו...לא חשבתי שזה יקרה להם אבל ניחא..... אני אוהבת אותם! חסר לאלוהים שהם יתפרקו...די זה יהיה פשוט טו מאץ' טרגדי

באמת יהיה עצובבבבב

ממש אבל... אם הם יתפרקו :'( אבל מצד שני צ'ארלי מיי לאב ישאר עם פאייטסטאר... אבל הם לא מתפרסמים כוסאמוק אין מאיפה להוריד שירים אוףףףף! (ואני מתכוונת שירים מלאים) אבל בזמן הקרוב הם לא יתפרקוווו! בטוח כי יש להם מלא תכנונים אז בנתייים... D= נ.ב אני מהמחשב של אחי הומו מנצלת כמה שיותר זמן שהוא לא בבית החרא הזה~!

Dark Amy

New member
אבל פייטסטאר מוציאים אי.פי!!

ככה שייה לך את כל השירים שלהם בהקלטה טובה של סטודיו וזיי
*וואהאואהאואהאוהאוא*

למעלה