משעמם לי מהדיאטה

eaz1514

New member
משעמם לי מהדיאטה

ירדתי במשך כשנתיים 40 ק"ג ועדיין יש לי להוריד לפחות 15-20 ק"ג. הבעיה היא שנמאס לי מכל מה שמתר לאכול ואני יודעת היטב מה, אבל אני כבר מעדיפה לא לאכול ואז בהתקף רעב אני אוכלת מה שלא צריך כתוצאה נעצרה הירידה ואף העליתי 2-3 ק"ג. עלי לציין שעברתי לעבוד חצי משרה מה שמותיר לי זמן פנוי לאכול יותר. שאלתי: איך חוזרים למסלול עם קצת צ'ופרים (לפחות אחד לשעות אחרי צהרים). הייתי אצל הידאטנית אבל חוץ מלהוסיף לי 8 פלחיות אורז בטעם דבר כ"מתוק" לא היה לה הרבה מה להציע. במשך השנתיים אכלתי תפריט תאוזן אבל כל הגיוונים שניסיתי נמאסו עלי.

שיעמום

את כבר המון זמן "בסרט" הזה וזה אכן מייאש ומשעמם לעיתים, אך השגת שינוי עצום ותחשבי רק על זה ועל העובדה שאל לך ל"הרוס אותו, בחצי משרה שהתפנתה חפשי לך תחומי עניין אישיים ש"יעסיקו" אותך, כמו כן עם ניסיון כמו שלך את כבר בטח יודעת מה שווה ערך ל- 8 פרכיות אורז "מתוקות" ...ופעילות פעילות פעילות....

sanmoon

New member
כול הכבוד לך

את ממש צריכה להיות גאה בעצמך אני יגיד לך האמת אנחנו על אותו סרטון בערך. אני ירדתי רק 20ק"ג ויש לי עוד 30ק"ג וזה המון והדרך עוד ארוכה. אני החלטתי שנמאסמ לי והפסקתי להשקיע השוקולד וחמאת הבוטנים ניצחו וגרמו לי להעלות 5ק"ג.כואב ממש כואב,אבל האמת ההפסקה הזו כביכול עשתה לי רק טוב היום חזרתי לעצמי אני מאמינה בשיטה שאני עושה אני דבקה בה ולא מנסה לשחזר את העבר אלא לחיות כאן ועכשיו ולעשות מה שצריך. אני עושה כול יום ספוט בין 45-80 דקות וזה המון אבל אני נהנת מכול רגע וחוץ מפעילות אירובית אני מרימה משקולות כדי שהגוף יחטב ולא יהיה מדלדל. אבל את בטח יודעת כבר את כול זה ואין חידושים והמצאות לגביך . אני חושבת שאת צריכה לקחת פסק זמן קצר להבין ששוקולד ושאר הדברים אסורים לא שווים את זה. עשית דרך ארוכה אל תתני להם לנצח אותך אל תשברי ופשוט תחשבי תחשבי טוב טוב לאן הגעת ומה היית פעם תחשבי על המוכרת בחנות בגדים שפעם עשתה לך פרצוץ של "מה נראה לך שתמצאי כאן משהו" או על השליח של הפיצה. תחשבי על ההרגשה שלך היום על הביטחון העצמי שלך על מה שאת חושבת על עצמך היום,על הכיף להסתכל במראה ולראות אדם אחר כי 40קג זה בן אדם חדש ועל 10קג זהו זה הכול ואז... מי יודע . את לא לבד

למעלה