משעמם לי, משחק:

משעמם לי, משחק:

אני אתן פה כמה שאלות, כל אחד צריך לענות תשובה בשם של אחד השירים של אינפקציה, לדוגמא: תתאר את החיים שלך: ככה מפנקים, לדוגמא
. הבנתם? נצא לדרך. האם את\ה זכר או נקבה? תאר\י את עצמך: איך אתה מרגיש עם עצמך? תאר\י את החבר\ה שלך לשעבר: תאר\י את החבר\ה שלך עכשיו (אם אין עדיין תכתבו!!): איפה את\ה רוצה להיות? תאר\י מה את\ה רוצה להיות? תאר\י איך את\ה חי: תארי\ איך את\ה אוהב\ת: תחלקי\תחלוק כמה מילות חוכמה:

מגנייבבבב אני!!

האם את\ה זכר או נקבה? תפוח אדמה תאר\י את עצמך: נקרופיל איך אתה מרגיש עם עצמך? זה עושה לי שמח תאר\י את החבר\ה שלך לשעבר: סלט של כרוב תאר\י את החבר\ה שלך עכשיו (אם אין עדיין תכתבו!!): אלטעזאכן איפה את\ה רוצה להיות? מסעדות דגיםםם תאר\י מה את\ה רוצה להיות? הצב יהושוע תאר\י איך את\ה חי: סרט של סקס תארי\ איך את\ה אוהב\ת: ורד/קרובים קרובים תחלקי\תחלוק כמה מילות חוכמה: דם יורד לי מאיבר המיןןןןןן :p

Gefi Giraf

New member
שיחקת אותה ג'ימי

האם את\ה זכר או נקבה? נקרופיל תאר\י את עצמך: קיפוד קירח איך אתה מרגיש עם עצמך? ולמרות הכל, עכשיו אני עייף. תאר\י את החבר\ה שלך לשעבר: בלאגן בריאות תאר\י את החבר\ה שלך עכשיו (אם אין עדיין תכתבו!!): התגעגעתי איפה את\ה רוצה להיות? יפן תאר\י מה את\ה רוצה להיות? עין הנמר תאר\י איך את\ה חי: בכיף תארי\ איך את\ה אוהב\ת: פתיחה
תחלקי\תחלוק כמה מילות חוכמה: בשבת מאחורה אותך באוטו אסיע איזה גנבה... מישהי בא בנתיב ממול ויאללה נסתובבה!!

אממממ

האם את\ה זכר או נקבה? אלטזאעכן תאר\י את עצמך:שוקי איך אתה מרגיש עם עצמך? טמפון עם דם תאר\י את החבר\ה שלך לשעבר:ורד תאר\י את החבר\ה שלך עכשיו (אם אין עדיין תכתבו!!): עושה לי שמח איפה את\ה רוצה להיות? פתח תקווה תאר\י מה את\ה רוצה להיות? קיפוד קרח תאר\י איך את\ה חי: זכוכיות על הלשון תארי\ איך את\ה אוהב\ת: ככה מפנקים תחלקי\תחלוק כמה מילות חוכמה: פירמידות של ורד בכיף עם שוקי בפתח תקווה.

חבוב, משחק שולט

האם את\ה זכר או נקבה? איבר מין תאר\י את עצמך: טמפון עם דם איך אתה מרגיש עם עצמך? רבין מת תאר\י את החבר\ה שלך לשעבר: התגעגעתי תאר\י את החבר\ה שלך עכשיו (אם אין עדיין תכתבו!!): אדיוט! הא, אין שיר כזה. טוב, אז - נקרופיל. איפה את\ה רוצה להיות? פתח תקווה תאר\י מה את\ה רוצה להיות? סלט של כרוב. (שלום, אני סלט) תאר\י איך את\ה חי: אני? חיה בסרט (של סקס) תארי\ איך את\ה אוהב\ת: בכיף תחלקי\תחלוק כמה מילות חוכמה: פרש בודד (במדבר, בלעדייך)

sunshiner

New member
חחחח גדול!

האם את\ה זכר או נקבה? שלי יחימוביץ' (זה באמצע כזה לא?) תאר\י את עצמך: פרש בודד איך אתה מרגיש עם עצמך? זה עושה לי שמח תאר\י את החבר\ה שלך לשעבר: אם הדרך תאר\י את החבר\ה שלך עכשיו (אם אין עדיין תכתבו!!): אציטון! איפה את\ה רוצה להיות? ים המלח תאר\י מה את\ה רוצה להיות? קיפוד קירח תאר\י איך את\ה חי: סלט של כרוב תארי\ איך את\ה אוהב\ת: ככה מפנקים! תחלקי\תחלוק כמה מילות חוכמה: רבין מת.

עכשיו תורי לענות

האם את\ה זכר או נקבה? הצב יהושוע תאר\י את עצמך: שתיל איך אתה מרגיש עם עצמך? נקרופיל
תאר\י את החבר\ה שלך לשעבר: פולנית(ם) תאר\י את החבר\ה שלך עכשיו (אם אין עדיין תכתבו!!): אין לי
איפה את\ה רוצה להיות? סרט של סקס תאר\י מה את\ה רוצה להיות? שק"ם תאר\י איך את\ה חי: בכיף תארי\ איך את\ה אוהב\ת: פירמידות תחלקי\תחלוק כמה מילות חוכמה: אני אוהב לשחק טניס!

למעלה