משעמם לי...!!

blink me1

New member
משעמם לי...!!../images/Emo4.gif

וגם כבר הרבה זמן לא התייחסתם אליי... אז יאללה..אני רוצה צומי

DesertRose7

New member
כנ"ל!

אוף.. אני כל כך מעוצבנת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני חייבת להירגע! שמישהו ירגיע אותי!

DesertRose7

New member
לא.. זה לא כזה..

פשוט יש לנו טקס סיום ב29 של ה"תנועת נוער" וזה בכוונה עם " " והיה לי עכשיו שעתיים של חזרות עם החניכים שלי.. וזה כזה מתיש.. כל כך מעייף.. אין לי כוח לכלום! ואני מתעצבנת מכל פיפס! ויש לאחותי עכשיו הופעה של החוג שלה.. אז כל דבר זה כן מותק מה מותק כן חמודה מה חמודה.. ושתבינו.. היא שפכה לאבא שלי את הקפה.. וזה עדין בואי חמודה ננקה לך.. ואני כזה... איזה חמודה?????????????????? היא הרגע שפכה עליו את הקפה הרותח!!

blink me1

New member
בת כמה אחותך??

חחח אני ככה ברגיל..אני ילדה עצבנית...למרות שאני עובדת על עצמי ואני דווקא משתפרת.. רוצה עצה אבל רצינית?!? כמה שזה נישמע מטומטם!!! תעשי את זה!!..תקשיבי לילדה עצבנית מנוסה...
קחי כמה כריות או בובות נפוחות...תעמידי על הקיר שצמוד למיטה..!! תצרחי כמה שיותר חזר ותתאגרפי עם הכריות/בובות!... זה עובדדדדדד כמו קסם...דברי איתי אחוריזה!

DesertRose7

New member
לי יש תרופה אחרת..

חחחחחחחחחחח.. אני פשוט באה לפה.. למחשב.. זה תמיד מרגיע אותי.. שמה מוזיקה... והכל עובר!!!!! כמו עכשיו.. הוא כבר לא מעניינת אותי יותר.. אה והיא בת 9 נראה לי.. כיתה ג!

OCֹJB

New member
שחר מאמי....

לאחר הכרות יותר מידי מעמיקה עם כ-ל אדם במשפחה שלך... כולל סעמק הכלב! שזתורמת גם הכירות דיי מעצבנת עם אחותך החיביה זהר! תראי..... תצרחי עליה תרביצי לה לעשי לה כל מה שעובר לך בראש שאת עצבנית!!!! לאחר הוצאת העצבים.. אנא הרגישי טוב עם עצמך!!! לכי למחשב שמעי באסטד מקפלי בלי פייב וי מה שבא לך!!!! תרגעי עוד טיפה... עכשיו את כבר מרגישה מציון!!!! אבללל כמו שאני מכירה אותך.... רגשות אשמה..... אחות מפגרת.. הדרך הפשוטה.... ללכת לזהר..... זה אני מאד מצטערת פשוט כל היום הייתי עצבנית ונאי מצטערת ואני אוןהבת אותך! סולחת? זהר: כן סוף סיפור!

fight star

New member
אוייי.. חניכים... בעעעעעעעעע

חניכים זה מילה יפה לקרציות... אני יודעת שזה באיחור אבל אם הם (או כל אדם אחר) מעצבנים אותך, קחי דיסקמן וצאי להליכה מהירה ועצבנית! (אם אני במצברוח נחמד אני שומעת באסטד וכאלה ואם אני מעוצבנת אני שומעת את losing grip )גם מוציא אגכרסיות, גם את לבד וגם שורפים קלוריות! יפיי... חחח (אני מוכה\ אני יודעת)

למעלה