משעמם לי

gaia20

New member
הי טלי- אני כאן../images/Emo98.gif

מה קורה איתך? את מרגישה בסדר?

1ט ל י

New member
../images/Emo9.gif

הלחיים שלי כרגע אדומות יותר מזה של האייקון בנושא, תודה ששאלת. אחי השתלט לי על המחשב, ומאחר ועברו 20 דק´ ללא תגובה, לא עשיתי לא בעיות. אני מקווה שעדיין יש מישהו בסביבה.

gaia20

New member
אני מידי פעם כאן

בעקרון אני מדברת כל היום עם החבר שלי ב MSN MESSNGER אבל לפעמים נתקע לו המחשב והוא צריך ריסטארט, אז אני מנצלת את הדקות האלו ונכנסת לכאן... ערב טוב לך , גאיה.

1ט ל י

New member
../images/Emo12.gif

למה לתשובות של בדיקות הדם לוקח כל כך הרבה זמן לחזור? זה ממש עינוי בשבילי.
בהתחלה לא אמרו לי מה חושדים שיש לי. פשוט שלחו אותי לבדיקות דם ואמרו לי שמחלת הנשיקה כבר לא פעילה אצלי, זו בעצם הייתה הסיבה שנבדקתי. אחרי שבוע וחצי שלחו אותי לעוד בדיקות דם ולראומוטולוג, ועדיין לא אמרו לי למה החשד, אבל הבנתי שזה משהו רציני. קבעו לי תור לעוד שלושה שבועות, והרופא של ר"מ 2 הסביר לי סוף סוף מה קורה, כי צריך להעלות אותי לועדה רפואית. זה היה ממש עינוי. אחר כך התקשרו לדחות לי את התור בעוד שלושה שבועות וזה כבר ממש היה נוראי. למזלי ר"מ 2 דאגו שיקדימו לי את התור בשבועיים וחצי, אבל עכשיו שוב אנחי מחכה לתוצאות של בדיקות דם.
בינתיים אני בבית, מטפסת על הקירות ומרגישה לא טוב. לפחות יש לי את הפורום הזה.

gaia20

New member
העניין של הבדיקות באמת מעצבן...

אני זוכרת שהיתי צריכה לעשות בדיקת אנטי די.אנ.אי ולקח שבוע וקצת עד שקבלתי תשובה, זו למעשה הבדיקה הכי חשובה כי היא אומרת לי כמה הלופוס שלי פעיל... כבר הרבה זמן לא עשיתי אותה, אבל לפי בדיקות אחרות, הוא לא כל כך פעיל... אולי קצת... ובקשר לתורים אצל רופאים? לקח לי חודש וחצי עד שנפגשתי עם הרופאה שלי... אתמול קבעתי תור נוסף לעוד... ח ו ד ש י י ם!!! זו כנראה רופאה ממש טובה, כי היא ממש תפוסה כל הזמן!!!!! טוב, אבל כמו שאמרת- הפורום הזה תמיד כאן בשבילך ובשביל כולם!! שלך, גאיה.

1ט ל י

New member
../images/Emo4.gif

בדיקת האנטי DNA שלי לא יצאה תקינה. אני משתגעת מאי הידיעה. לעיתים אני חושבת על זה שיש אפשרות שמה שיש לי הוא בכלל לא לופוס, ואז אני אתחיל הכל מההתחלה. אני כל כך כועסת על הרופאים במרפאה הצבאית שלי. אני עובדת איתם יום יום, סומכים אחד על השני, ופתאום כשאני באה להיבדק, הם לא מאמינים לי. לכו ותבינו את הרפואה הצבאית.

1ט ל י

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo54.gif../images/Emo119.gif../images/Emo107.gif../images/Emo15.gif../images/Emo118.gif

1ט ל י

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo14.gif../images/Emo77.gif../images/Emo25.gif

1ט ל י

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo14.gif../images/Emo77.gif../images/Emo25.gif

למעלה