משעמם לי !!!

משעמם לי !!!

חם בחיפה וזה חרא! השמש הזאת מחייכת !....גררר נדפק לי המוח... בוא נשחק את המשחק הזה שכל אחת כותב שתי שירים והבא בוחר את השיר שהכי נראה לו ואז הוא כותב שתי שירים וכך הלאה ... רוצים?...

HandsomeDevil

New member
brainstew

אממ..- oi! יש כאן החלטה קשה מאוד... armatage shankes Vs. burnout ריאתם דוסון?! מה קורה בין פייסי ואודרי, הם האחרונים שהייתי מדמיין ביחד...

burnout

ואאממממ..... in the end jackass שירים לא כאלו טובים אבל לא היה לי כוח לכתוב אחרים...

ilikeualot

New member
chump כאילו...

ו.... Hitchin´ A Ride vs. Time of your life ופייסי ואודרי כל-כך מבינים ואתה כל-כך לא מבין בדוסון קריק!!!!!!!!!!!!!!!

קרב קשה מדי!

שתי השירים האובים עלי מנימרוד! אבל איען מה לעשות:time of your life waiting Vs longview

ilikeualot

New member
ברור שblood sex &boze ../images/Emo39.gif

כי ככה... basket case Vs. macy´s day parade

bertie

New member
שלום לכולם אני חדש פה

אבל שרוף על גרין דיי כבר 6 שנים אני מבין שהפורום הזה לא משהו אז יאללה בואו נעשה אותו טוב when i come around vs. basket case

firerez

New member
שני שירים טובים

אבל אני בוחר בbasket case Welcome to Paradise vs. The Grouch

HandsomeDevil

New member
זה לא השיר הכי טוב שלהם במקרה?!

או שאני מתבלבל עם burn-out?! חח... שניהם:) בטח שמכירים.

blinksum18241

New member
westbound sign !!!

בחירה קשה אבל westbound sign זה שיר עמוק יותר! ונעבור לשני שירים שקשורים לחלל הפה pulling teeth VS. geek stink breath

HandsomeDevil

New member
pulling teeth

(before she does it all oer again, oh god she´s killinig me!!) טוב, אם אנחנו כבר בדוקי, אז ניקח משו מnimrod: good ridnece Vs. nice guys finish last אני בעד נייס גייס.

למעלה