משעמם לי...

apathic

New member
משעמם לי...

(אתם יכולים להתעלם מההודעה הזאת אם אתם רוצים...) בא לי לקבל רעיונות לקומיקס מאנשים שקוראים קומיקס. אבל אני קודם אתן איזו אזהרה: אני לא רוצה לשמוע על שום סיפור המתאים לז´אנר הסופר גיבורים, אימה, funnies, ודרמה. ואם אתם שואלים את עצמכם מה כן אז כדאי שתפסיקו לקרוא את ההודעה... למי שכן מבין, אני מחפש רעיון לקומיקס מעניין ואלטרנטיבי שכזה. משהו שיכול להיות כל דבר - כל עוד אני אוהב את זה. :) אני אבין אם אף אחד לא יגיב. בעצם אני מצפה שאף אחד לא יגיב...

MrPook

New member
רעיון!

תמיד אפשר לעשות קומיקס על מה קורה בתוך מכשיר חשמלי.. למשל מערכת סטריאו! ואפשר לפתח את זה לכיוונים שונים!! בעצם זה מפגר..

BlueCat

New member
פעם הייתה סידרה צויינת, REBOOT

שתיארה את ההתרחשויות בתוך מחשב בייתי, כשהתוכנות והוירוסים למיניהם מתוארים כדמויות די אנושיות... זה דווקא היה אחלה.

MrPook

New member
אה. נכון

זה באמת היה יפה.. אבל זה נגמר שצורה מאוד מוזרה.. סוף פתוח כזה, לא זוכר אפילו איך..

apathic

New member
בערוץ הילדים?

בתלת מימד? מכיר... אבל איך כל זה מתקשר להודעה שלי מההתחלה אני לא יודע...

BlueCat

New member
העלו רעיון של

"מה קורה בתוך מכשיר חשצלי" והבאתי דוגמה לזה שזה יכול להיות דווקא מוצלח. בכל זאת, לסדרה הזאת היו כמה עונות טובות... אבל אם תנסה על החיים בטוסטר-אובן, לא ניראה לי ששזה יתפוס כל כך...

Humus_Chipsalat

New member
הציור הזה שלך???

אם כן, אז הוא פשוט מדהים !!!! עפ"י סגנון הציור... אתה יכול לעשות מותחן פסיכולוגי.. לא זכורים לי קומיקסים שנוגעים בנושאים כמו רוצחים סדרתיים וכאלה... (ספון לא נחשב כי הוא סופר גיבור, בערך) אם בא לך להעלות רעיונות (בשביל הכיף) צור איתי קשר. ^_^ ואם לא.. אז קבל ח"ח על הציור.

Spide girL

New member
פשוט תגנבי קצת מכמה קומיקסים

ואז תעוותי את זה (אם את בת, אם לא, אז אני משתתפת בצערך.) בכל מקרה...מכיוון שאני עוד עובדת על הקומיקס שלי בתאוריה (שיקרא "לוטוס") אני לבנתיים רק כותבת את הסיפור הכללי ואפרסם אותו בתור פיק (פיק זה אמנם קיצור של פאנפיקישן אבל זה גם סיפור סתם ככה.) אז פשוט גנבתי קצת דברים מהפינות של קומיקסים אחרים, אבל את הסיפור המרכזי המצאתי בעצמי. אם מישו יתלונן זה לא יזיז לי.

apathic

New member
תודה../images/Emo9.gif

אם אתה רוצה אתה יכול לשלוח לי רעיונות. אני אוהב לכתוב קרדיטים... :) בדיוק המצאתי את הדמות שבתמונה.. נראית לי כמו פארודיה על סופר גירל, אבל עם קצת עבודה היא יכולה להיות דמות די טובה... אה.. ואולי גם היצור הצהוב הספק ארנב ספק משהו שנדרס.. אני מצייר הרבה כאלה...

Humus_Chipsalat

New member
אני חשבתי לכיוון משהו

עמוק, מדכא, ומטונף... קומיקס, בלי סופר הירוז... בלי פארודיות.. אנשים אמיתיים.. חולשות אמיתיות... אתה יודע... ניו יורק סיטי, השנה 2034 והעולם רחוק מאוד מלהיות אוטופיה.

The Flash

New member
יש לי רעיון...

לעשות קומיקס על משהו כמו THE REAL WORLD של MTV רק עם איזה טוויסט כלשהו חשבתי לעשות משהו כזה עם סופר גיבורים, כאילו מה שישכנע אותם לעשות את זה זה שזאת התרמה גדולה והם עושים את זה בשביל הנכים או הילדים החולים או משהו(כמו ב"התרמה מתוקה" של ספיידי שיצא ביוני)

cafesito

New member
מחפש אדם כמוך בנרות../images/Emo16.gif

אני וחבר רוצים להציג קומיקס מוזר על חיה מוזרה, הקומיקס צריך להופיע כסטריפ באתר ריידרס ולהתעדכן כל שבוע. מעוניין לשמוע עוד? צור קשר במסר אישי...

MI Smooth

New member
אני גם בלבטים תמיד

הרי מה שעושה את העניין ב"סופר גיבורים" זה לא הכוחות שלהם,אלא הדמויות עצמן,מי הן ומה הן,יש קהילה של אוהדי GI Joe שמקור הגאווה שמאחד אותם מסביב לקומיקס הזה,זה שהוא לא SCI-FI(בדיוני) לדמויות שם אין כוחות,ולמרות שפעם אחת יצרו שם מישהו מ DNA(זה יצר גל כעס אדיר)הרב נשאר שם מאוד מציאותי,אני אף פעם לא מצליח לפענח מה יהיה הרעיון הכללי של הקומיקס שלי,למרות שעוברות לי בראש עשרות דמויות שיתאימו-אני פשוט לא יודע למה...

apathic

New member
עלה לי רעיון מצויין לקומיקס../images/Emo62.gif

סוף-סוף! אבל אני לא מגלה...

למעלה