משעמם לי!!!

רינתבי

New member
משעמם לי!!!

אני יושבת מול המחשב בעבודה מפהקת כי חסרות לי שעות שינה.נמאס מפוליסות הביטוח אני צריכה משהו מסעיר,מאתגר שאני לא ארדם.רינת

קאריני21

New member
נו זה ברור ....

את מזל טלה את צריכה אקשן. את צריכה להיות בתנועה, להיות מוקפת באנשים אוהבים ולצחוק.... זאת התרופה שלך. אז מה? מתי מפגש הבא?

ל3

New member
אני מוכנה לתת קצת

מהעומס שלי לכל המשועממים. חברה, עכשו זו הפעם הראשונה שאני מתיישבת היום. בעשר וחצי עזבתי את הבית לכיוון הלימודים ומיד עם תום הלימודים הלכתי לבתי ספר לישיבה סקטוריאלית עד עכשו. אני גמורה ולא רואה בעיינים ועוד לא הכנתי כלום למחר לבתי ספר. אני כבר יעשה את זה מחר מוקדם בבוקר, אני לא מסוגלת לילה טוב לכולם

קאריני21

New member
שירי ../images/Emo24.gif

יום עמוס היה לך
תנוחי מותק. זה מגיע לך. אבל תנסי אבל באמת תנסי לא להלחץ מכל העניין.
ענקי קארין.

קאריני21

New member
מפגש? איפה?

שמעתי מפגש אז באתי
אחרי שקארינוש לחזור מפראג אנחנו לעשות מפגש מה אתם אומרים? עושים מפגש אצל דובדבניל שהציעה את הבית המקסים שלה. ואגגגבבבב..... אנחנו מתכננים לעבור דירה ... אז אחרי שאנחנו עוברים דירה, אתם תהיו מוזמנים אצלי בשמחה! אני אוהבת אנשים ואוהבת לארח!!
קארין

שוב המחשב עושה בעיות ../images/Emo46.gif

יותר נכון החיבור לאינטרנט... כל הזמן התקשורת כושלת... אז אם אצליח בכלל לסיים את ההודעה ולשלוח אותה, לפני הנפילה הבאה... קאריני - עשי המון המון כייף בפראג וכשתחזרי את ממונה על ארגון המפגש הבא (מי אמר שהבית שלי מקסים?
) לכל מי שלא מרגיש טוב/ עייף - חזקו ואמצו. שולחת לכם מיליון
מתגעגעת לכולם ולכתיבה בפורום
אירית

קאריני21

New member
אני ממונה?

אירגון מפגש הבא? אני? אם הוא בסלון שלך למה אני צריכה לארגן? למרות שאני אשמח לעשות זאת
אני חוזרת ביום חמישי בבוקר .... אני נוחתת ב - 11:40 בערך. אז מה? שישי הבא? חחחחחחח ברגע שאני אעבור דירה (בתקווה שזה יהיה חודש הבא או בפברואר) המפגש יהיה גם אצלי
לכולם קארין

לא מאיימת ... ../images/Emo6.gif

שישי הבא מעולה מבחינתי.. דיברתי גם עם הסלון ואין לו בעיה עם זה..
רק שנוצר הרושם שבמפגש הקודם, שישי היה בעייתי לכמה אנשים...
אז שרשרו מועדים מועדפים ונגבש החלטה!! (אני די גמישה בנושא..) ושוב, אם נעלמתי - זה לא אני, זה הוא ! (המחשב...
)

קאריני21

New member
אוקיי .....אז ....

יום שישי לא .... חמישי לקראת אחרי צהריים?
ויש רכבות עד מאוחר ....

מממ... ../images/Emo4.gif

חמישי פחות נוח לי (מסיימת לעבוד די מאוחר...) אבל למה פסלנו על הסף את שישי???? רק העלתי סברה שאולי יש בעיה לחלק מהאנשים, אני לא ממש בטוחה בכך... אז נחכה לשמוע עוד קולות
רק כדי להיות בטוחים שאנחנו מדברים על אותו השישי... מדובר על שישי הבא, 26/12 (מבחינתי, כל שעה שתקבעו - נוחה!) אם יש עדיפות לאמצע השבוע, התאריך הבא שמסתדר לי הוא: יום רביעי 31/12 אופסססס! הרגע שמתי לב שזה הסילבסטר... למרות שאין לי כל כוונה לצאת לרחובות ולהתמלא בקצף (אתם מוזמנים להביא את הקצף לפה.. עדיף קצפת..)

קאריני21

New member
מה שתקבעו

מה שתקבעו יהיה טוב .... אני מקווה שתקבעו לפחות עד יום שבת בערב ואם לא ... אני אתעדכן ביום חמישי בצהרים.

למעלה