משעמם לי !

משעמם לי !

משעמם לי אז אני פשוט יציג את עצמי לכל מי שרוצה להכיר!!! נעים מאוד אני דורינה... או פשוט דורין... למרות שאני מעדיפה רינדו או דוריני! בת 14 אשדודית ואני חולת רוק ישראלי (נא לקרוא תמשפט בסגנון של אלכוהוליסטים אנונימים..חחחח) ואממ.. זהו... עוד משו? תשאלו את דודו מהום סנטרררררר חחח סתם תשאלו אותי! ***ועכשיו משו שמוקדש למישו חמוד ביותר שאת שמו לא נחשוף בפומבי!!!*** בבוקר לא אכלתי, כי חשבתי עלייך בצהריים לא אכלתי כי חשבתי עלייך בערב לא אכלתי כי חשבתי עלייך ובלילה לא ישנתי כי הייתי רעבה.. חיחי!=)

ג ו א ט ה

New member
דורין נשמתי האהובה!!

ממצב איתך?.. (ממצב יא גבר?. חחח) דורין יש סבירות+ הסתברות גדולה מאוד שאת תהיי בן אדם הרבה- אבל הרבה! יותר מאושר בזמן הקרוב... רוצה הוכחה?.. אוקיי.. הצטרפת (מחדש) לצופים.. שזה טיעון מוחץ חזק ומשמעותי ביותר! דבר שני הצטרפת לפורום מוניקה סקס שגם זה טיעון לא פחות מוחץ (אבל בכל זאת פחות
) ו... טה טאם טה טאם תופים תופים.... הכרת אותי! (די הכרות מחדש כי.. טוב נו כיתה ד' סלאש ה' סלאש ו' בלאגנים לא נחשב כל כך...) קיצר... את תהיי בן אדם מאושר יותר.. מאושר חתום סגור נעול.. נגעתי בלבן!!! מפתח ססססאאגור... חחחח (אני מושפעת מאסתי, ימית.. לאן הדרדרתי?..) אז תהיי בריאה פלוס ומאושרת.. (מיצינו את העניין שאת תהיי בן אדם מאושר יותר נכון?....)

l a d y b i r d

New member
דורין? דורין!!!

מה את עושה פה? אגב- זאת ימית סליחה על ההודעה המאוחרת טיול שנתי - בלאגנים - סבל גדול מקווה שתהני.............. וכן - גם אני פה אם זה מה שאת רוצה לדעת ומה הקטע של האושר? עד עכשיו לא היית מאושרת? מה שמזכיר לי - להוסיף אותך לרשימה שלי ...

למעלה