משעמם - למישהו יש רעיון למשחק?

Music4Life

New member
משעמם - למישהו יש רעיון למשחק?

מיטלי ????????? אמרת שיש לך רעיון, אז יאללה יאללה יאללה!!

A v i s h y 1 7

New member
יש לי רעיון !

אני ירשום שם של שיר של שרית וכל אחד יצטרך לרשום את השיר הבא באות האחרונה במילה של השיר דוגמא: בוא= א =אהבה מעבר לפינה וכן הלאה והלאה הדוגמא שלי זאת ההתחלה ב - ה ! תמשיכו !

Music4Life

New member
טוב אבל אני לא מכירה את השירים ה..

ישנים שלה...וזה די יגמר מהר, כי יש לה מס שירים מסוים שאפשר לציין אותם אבל בואו נראה מה יקרה.. אני ממשיכה. שנייה 1

Music4Life

New member
זהו, אני לא מכירה שיר בד'....

אין בכל הדיסקים שיש לה שלה (יש לי 6) נשבעת לכם, מה עושים??

Music4Life

New member
זה לא משחק טוב בגלל...

שאנשים יכולים להתקע כל שתי שניות. אני בחורת עוד שיר, לא קשור למה שבחרו מקודם. רק אהבה תביא אהבה תורכם

Music4Life

New member
לא, האות הבאה היא "ר"

מתיחסית לאות האחרונה המילת השיר. שכחת?
בכל מקרה ר ? אמממ... הא - "רק אתה" האות עכשיו היא שוב "ה" אוי לא...

אממממ ד'...

אין לי....לא נראה לי שיש כזה שיר לדעתי זה משחק לא טוב, כי לא לכל האותיות יש שיר... אפילו אם יש לה 200 שירים...

Music4Life

New member
ניקול צודקת - זה לא משחק טוב כל כך

בגלל האותיות שחוזרות על עצמם, מה נשעה, נבחר משחק אחר או ש.. נמשיך? מיטל, אמרת שיש לך משחק, אז יאללה...מה לא כולם ירצו - חופשי!

Music4Life

New member
אוף! משחק אחר שקשור בשרית ...

למישהו יש רעיונות ?????????????

Music4Life

New member
יש לי רעיון אבל הוא רק לרציניים....

מנסיון, יש פה אנשים שאין להם הרבה סבלנות וכאלה... לי יש רעיון למשחק אבל זה לא בדיוק משחק בדקיוק. סתם חשבתי שאולי נבחר כל מיני שירים של שרית וממש נדבר עליהם, מה הם אומרים לנו, איך הם מרגשים אותנו או דברים כאלה.... או רעיו ןאחר - כל 1 ישאל את השני שאלות בקשר לשרית וכל אחד יענה. אני יודעת..סתם מחשבות, נו אז מה?

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif אוקיי, זה לא בדיוק משחק

תראו... אני ארשום בכל פעם את רשימת השירים של אלבום מסוים! כיוון שאין לכולם את כל האלבומים שלה, אז אני אתחיל עם האלבומים האחרונים שלה! נגיד אני רושמת את האלבום "חגיגה" ואת כל רשימת השירים שיש באלבום..... כל אחד יצטרך לרשום את השיר שהוא הכי פחות אהב באלבום, ואותו שיר יוצא מהמשחק.. וכך הלאה! << אני יודעת שזה קשה להוציא שירים של שרית.. אבל בסופו של דבר נגיע לשיר שהכי אהוב שלה- לא בעיניי כולם, אבל הרוב קובע >> וכך נעשה לאלבומים האחרונים של שרית, ונראה מהו הלהיט שהרוב אוהבים באותו אלבום!
( זה הולך לפי מספר ההצבעות לשיר שייצא... ואז הוא יוצא, וממשיכים עם אותה רשימת השירים, עד שיישאר שיר אחד בלבד! ) המשחק הולך לפי סיבובים (עפ"י מספר השירים שיש באותו האלבום!) אם לא הבנתם- קראו שוב! אם בכל זאת לא הבנתם, אני אסביר שוב! אם בכל אופן לא תבינו- המצב קשה
אם לא בא לכם על המשחק הזה- תגידו שלא! וזהו! יאללה שתפו פעולה, ותגידו אם בא לכם על המשחק! :)

Music4Life

New member
ואללה. אהבתי את דרך החשיבה...

ואני מקווה שכולם השתתפו אבל ! בבקשה לא אלבומים יותר מידי ישנים כי האלבום ה-1 שיש לי של שרה הוא... "כמו סינדרלה" אז משם. אוקיי?? רעיון נחמד...יאללה!!

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gifאני יודעת שחלק לא מכירים

את האלבומים הישנים של שרית, לכן אמרתי שאני מתחילה מהאחרונים! האלבום הראשון יהיה "חגיגה"
וכך נמשיך מהאחרון לקודמיו, הולך

Music4Life

New member
הא סורי! אז תתחילי. בזמנך החופשי

אחרי שסיימת את המסר שלי
חחח...תכתבי את כל השירים ונראה מי ישאר אחרון!! איזה נחמד זה דווקא...מעניין מי ינצח מי יהיה שיר הנבחר ע"י המעריצים!!

למעלה