משעמם עד כדי טריגר

לבד1

New member
משעמם עד כדי טריגר../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif

נסעתי לתל אביב קו 405 בבוקר הגשתי לנהג שטר של מאה שקל הוא אמר שאין לו עודף ושלח אותי לנהג של האוטו הסמוך הנהג שאל למה? אמרתי לו לנהג הסמוך הוא התעצבן עלי למה אני שואל אותך ל20 5 אמרתי לו כן הוא צרח עלי אין לי אמרתי לו באדישות 50 הוא פרט הלכתי התישבתי אחר כך הוא בא לנהג של האוטובוס שהייתי וצעק לו ראית ההוא תפרוט לי הוא אומר לי למה מי אתה הנהג הנהן בראש היה שתקן הנהג אני חייכתי מאחורה האדיוט הרגיש פריאר אחר כך שאאלתי במודיעין איך מגיעים לקו 5 והעובדת היתה כ"כ לא נחמדה כזאת כלפתה ביקשתי מהנהג שיראה לי איפה לרדת הוא אמר תזכיר לי מסתבר שהנהג נקרא לדגל בגלל מחסור פנסיונר עצבני אני בדקתי בעצמי ומצאתי את עצמי בתחנה סופית הוא העיר לי משהו לא שמעתי וירד הבנתי שאלתי מישהו נחמד והוא אמר לי אתה בכלל לא בכיוון תחזור איתו הפעם שאלתי מישהי נחמדה שהראתה לי הגעתי לעירייה פקידה נחמדה וענינית ענתה לי על שאלות שהכנתי כשקמתי ללכת היא ביקשה רק את העט תשאיר תוך עקיצה יש לנו מחסור בעטים אחר כך באתי למהנדס העיר שמרגיש אלוהים והוא מסר לי מה שרציתי בחזור עלה שוטר לחאפר וביקש תעודה מזהה ממני וממישהו נוסף ממני הוא ביקש אחרי שהנוסף נעלב והביע מחאה אלא שאיתו הוא התחיל לדבר בערבית וההוא נפגע ואמר אני יהודי כשר מבני ברק הוא היה חילוני עם זקן האמת שאני סימנתי אותו לפני שהשוטר בא אלא שהוא דיבר ושמעתי מבטא צברי בי השוטר לא באמת חשד עובדה שהוא לא הסתכל אפילו על התעודה שמעתי פעם שניים אומרים שעוצרים כל מי שנראה שונה ומי שלא נראה שונה עוצרים אותו כי הוא לא נראה שונה אחר כך ראיתי את "הרבנית" מורן ז"ל (מבחינתי) ואז באתי לשעור והמורה הודיע חגיגית הקורס מבוטל אין מספיק תלמידים ושוב הוא אמר זה שהבאת 100 ברמה כזו לא מבטיח שתביא ברמה כזו אני מממן לך את הקורס אם תביא מאה אחר כך איחל לי בהצלחה ימח שמו

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
יום ארוך...

נשמע שהיה לך יום ארוך ומתסכל.. הרבה אנשים חסרי רגישות או סבלנות- שסביר להניח קמו על צד שמאל בבוקר..ומצאו להם מישהו להוציא עליו את העצבים.. אנחנו מצטערים לשמוע שנחשפת לזה... מה שלא עלה מהתאור שלך- זה הרגשות שהתעוררו בעקבות כל זה.. מה זה גרם לך להרגיש.. איפה זה שם אותך מולם... נשמח אם תספר לנו עוד על זה... ואנחנו מקווים- שהימים הקרובים יהיו קלים יותר... (((((לבד))))))

למעלה