משעמם!!!

משעמם!!!../images/Emo65.gif

שלום אנשים!!! אני משועממת עד מוות... אני מנסה להתחמק מהמבחן הארור הזה במתמטיקה אבל אני לא יכולה!! אני יודעת כלום!! ויש לי מבחן עוד יומיים..... ואני יושבת לי פה באינטרנט!!! מה אני עושה?? אני מתחרפנת אנשים תצילוני ממוות!!!

שטויות...

קורה לי כל חמישי ושישי.. (סתם ביטוי.. :) בכל אופן.. שתי ברירות ניצבות בפנייך.. או להתנתק עכשיו... ואם את לא מצליחה.. אל תלכי למבחן! זה אחלה דבר.. במיוחד אם יש מועדי ב´... חרשי על האינרנט!! (רק.. מה שלא יהיה... אל תתמכרי לזה!!) :) דנית.

MissUnKnown

New member
אז מה לי שי מחר מבחן של...

0-0-1 סעיפים המור הבן **** של לג"ג נותן לי..... אבל אני למזלי נוסעת מחר לסדנאת מחול ואני הולכת לרקוד כל היום עם המורה הכי שווה מרטין ואני הולכת לרקוד עם הקיבוצית ואחר כך לראות אותם מופעים וגם את בת שבע....אז שיהיה לך המשך התלבטות מהנה.... ואגב זהירות מלהתמכר לאינטרנט או לכל דבר אחר...במיחוד קרח זה לא בראי להיות מכור למשהו

התמכרות? מישהו אמר התמכרות???

טוב.. אני כבר הפסקתי להכחיש... אני מכורה.. כשאת נמצאת 15 שעות ביום.. ולא מצליחה להתנתק בשביל שום דבר! (לא סמינר שהיה לי חשוב.. לא מבחן בפיזיקה.. לא כלום! אז אני מניחה שאני מכורה..)... בכל מקרה.. אני אתך.. ממש ממש תיזהרו מזה! זה הורס חיים! טוב.. קצת גלשנו.. זה אמור להופיע בפורום המכורים ולא פה... אז איתכם הסליחה. דנית.

למעלה